Kasiorek 23.10.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Zaklejenie szybek super pomysl. Odkryte pólki wymagaja niestety idealnego porzadku i pieknych naczyń a nie wszyscy jadają na saskiej porcelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.10.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Waderko i ja parę dni nie zaglądałam a tu takie cuda zostały pokazane i ciekawostki napisane Po 1. koronkowe szafeczki stworzyły bardzo nietuzinkowego stat-a i o to chodzi! brawo za pomysł! po 2. zdjęcie lampeczki i sama lampeczka cudeńko po 3. instrukcja wykonania zdjęcia bardzo przydatna (jak się kiedyś dorobię aparatu to na pewno do niej wrócę i skorzystam) a tak w tym temacie pozostając to ile kosztuje taki aparat z średniej półki co już ładne zdjęcia robi? i przede wszystkim: fajna kobieta z ciebie! czuć od ciebie takie ciepło, dobroć, taka przyjaciółka z sąsiedztwa powtórzę się: fajnie tu u ciebie waderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 23.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) Waderko, folia na szafkach wygląda super Pokazałam zdjęcie mężowi, żeby też się zachwycił, a on powiedział: "...taka babcina...", a wcale nie czytał Twojego opisu Też myślałam o oknie w łazience. Niby fajnie widzieć świat siedząc w wannie, ale i świat może mnie zobaczyć w tej wannie...a to już nie jest takie zabawne Znalazłam takie wzory i spodobały mi się te liście i ten pierwszy wzór też: http://allegro.pl/nowosc-statyczna-bez-kleju-okleina-witrazowa-i1275715796.html Edytowane 23 Października 2010 przez koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.10.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Cześć mother! Późno piszę, bo nocny marek jestem No i w dzień jest młyn, trudno znaleźć spokojną chwilkę na forum. Zapraszam do podglądania Rokoko, zaczerwieniłam się słysząc pochwałę z Twoich ust - dzięki! Kasiorku, dziękuję U nas porcelana nie przejdzie - nie nadaje się do zmywarki martaibartek, bardzo się cieszę czytając tak ciepłe słowa. Z aparatem nie doradzę, bo pojęcia nie mam co się dzieje na rynku, zmienia się wszystko z prędkością światła, a ja mało się sprzętem interesuję. Jak czegoś potrzebuję, to szukam opinii tutaj: www.cyberfoto.pl. Jest tam kilka osób bardzo dobrze zorientowanych w tematach co i za ile na rynku. Oczywiście mogę tłumaczyć z polskiego na nasz jak zaczną nomenklaturą rzucać koks, ja mam całe okno w łazience zaklejone, bo jest za wc (geberit się z tej okazji nie zmieścił) folią podobną do tej numer 1. Numer 2 też mi się baaaaardzo podoba. Aż mi na niego smaka narobiłaś Oglądałam ostatnią taką folię w OBI, tylko nikt mi nie umiał powiedzieć jak to zamocować na oknie... Nie wpadłam na to, że można wyguglać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.10.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) wróciłam:) staram sie nadrobic zaległości, ale nie wiem czy mnie nie zwolnią z pracy za to nadrabianie:) Musze sie porozglądać za taka folia na szybe do łazienki dolnej, bo sie goście wstydzą "pod oknem" załatwiać coś widzę piszesz o jakiś ze wzorkami:) Edytowane 26 Października 2010 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.10.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja znalazłam taką http://allegro.pl/tapeta-na-flizelinie-biala-koronka-glamour-bn-i1282719805.html ja mam taką: http://lh4.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TMWXHFQ6JzI/AAAAAAAAAes/uBhrUEDXwVQ/s640/20101025129.jpg z LM - boska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.10.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 No boska Pisałam, że można sobie w agencji reklamowej na przykład zamówić folię na okno z dowolnym wzorkiem i na dowolny (niemal) wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć Waderko:) Oklejone szybki,super wyglądają! Córcie to masz przesłodkie,jak byłam mała też byłam taki siwek;) Bardzo ładnie się u Ciebie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 26.10.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Zdecydowanie jestem ZA oklejonymi szybkami ślicznie to wygląda ! *** P.S. ... dołączam do klubu osób nie bardzo lubiących siebie na zdjęciach ... ... jak moje jakieś mi się podoba - to święto ... Ale Ty przecież fajowa babeczka jesteś - piękne oczy, śliczne włosy i ta figura ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hejka Nadulko!, my się śmiejemy, że dla Miśki barwnika nie starczyło w moim organizmie - bo jako jedyna ma niebieskie oczy, aż tak jasne włosy i cerę. Książkowy przykład przedstawicielki rasy aryjskiej Za tatusiem... Mycha, dzięki Wiesz, zawsze to wygląda inaczej z punktu widzenia osoby, która na zdjęciu jest. Wiele zależy (jak w tym przypadku) od fotografa. W rzeczywistości mam cienkie, krnąbrne włosy, małe oczy osadzone zbyt głęboko i zbyt blisko siebie i 4 kg za dużo. A tu proszę - wszystkie braki zatuszowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 jesooo ... a myślałam, że tylko ja umiem na siebie tak ...uprzejmie spojrzeć ... a tu więcej nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Waderko, bardziej podglądam niż czytam i bardzo mi się podoba to co widzę. Babciny Stat wyszedł Ci cycuś glancuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 26.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Waderko - ale teraz to przesadziłaś z tą samokrytyką ! Mając tak cudne dzieciaczki to chyba logiczne, że i mamusia musi być niczego sobie - prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.10.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.10.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Cicho było z powodu frontów do szuflad Ale grzeczność nakazuje mi inaczej zacząć: konstancjo, tak postrzega siebie większość z nas. I wiesz, świadomość tego, że: a. przywiązujemy zbyt wielkie znaczenie do wyglądu (własnego); b. widzimy to czego inni nie widzą (ta fałdka pod swetrem), a my widzieć byśmy nie chciały; c. duża część z nas nie zwraca uwagi na wygląd kogoś, kogo zna - zatem i tak samo my jesteśmy traktowane jakoś mi wcale nie pomaga i co rano marzę o sarnich oczach ane3ko, bardzo dziękuje mycha, ja mam taką obserwację, że często ludzi bardzo przeciętni z wyglądu mają ładne dzieci - i my jesteśmy tego dowodem A teraz - tadam - fronty Oczywiście pierwsza paczka zawierała jeden front porysowany i z miejsca zaliczyła cofkę na magazyn. To już chyba jakaś tradycja... http://img13.imageshack.us/img13/3505/50058671.jpg Na razie przestój z kuchnią - we wtorek zaczynamy poddasza. Ma ekipa zrobić tak, że potem mam tylko malować i kłaść panele. Ekipa sprawdzona, nie martwię się tym - nie wiem tylko jak wytrzymam dwa tygodnie w tym syfie, rozgardiaszu i z kontem, które znów będzie w zastraszającym tempie robić się puste... Przyprawniki - nie umiem malować za pomocą szablonu. Albo klej tymczasowy jest mi niezbędnie potrzebny. W każdym razie służą mi dzielnie http://img26.imageshack.us/img26/3447/62614512.jpg http://img15.imageshack.us/img15/9252/59012346.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ale się uśmiałam ... rozumiem że te fałdki to : a) albo mówimy o moich ... b) albo masz mega wyobraźnię ... domniemując takowe u siebie suchmielcu jeden ... a teraz o slepkach będzie ... jako małe pachole żyłam głównie powietrzem i jedzenie mając w powazaniu ... generalnie składałam sie głównie z oczu ... z czasem nawet je zaakceptowałam choc durne pytania "dziewczynko czemu jesteś taka smutna " do dzis mnie dobijają ale fakt oczy jak z tego obrazka Anity ... a zapomniałabym kretńsko podkrążone ... to juz wiesz czemu nie lubię zdjęć ... a potem piewsze fascynacje i ON ... wielbiony całą mocą nastoletniego serducha powiedział "masz krowie oczy" ... no sarnie to wiedziałam ale krowie ... tak zabił całą płomienną miłość ... wylałam morze łez a rok później po raz pierwszy w zyciu zobaczyłam krowe ...ale było zapóźno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 O jak pięknie Czyli co kuchnia skończona tzn.wszystkie fronty już są? Przyprawniki urocze Widzę też niezawodne maty z I w szufladzie Życzę jak najmniej syfu jak się góra będzie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 stat z frontami w komplecie zacnie sie prezentuje ... przyprawniki jeszcze piękniejsze niż poprzednio ... szablon powiadasz ... no ja to ornament tylko z serwetki mogę ...a kupiłam ostatnio z podobnym wzorem ... a co do rezimu w szufladzie ...no no niczym Amfija Terner ...tj perfekcyjna pani domu w PLowym wydaniu ... Magdaleno chyle czoła ... Numery macie być grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Waderko pięknie!tylko coś mnie zastanawia: fronty od szuflad są całe gładkie? dlaczego nie mają Stat-owych "listeweczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.10.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Porządek w szufladzie powalił mnie na kolana.....u mnie niestety trwa małą chwilkę, a to za sprawą małej babajagi, która często lubi bawić się w gotowanie , jak z tego nie wyrośnie to będzie jak będzie czyli... nieład... tak to się nazywa ???!!! Kuchnia nabiera piękna w całej swej okazałości, powoli, ale z jakim szykiem......i tak trzymać . Imiona dziewczynek bajeczne, a nr 3 ma imię moich marzeń..... ornamenty na przyprawnikach ach och... szkoda,że pochowane ( ale za to pełnią odpowiedzialną rolę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts