wadera 09.11.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hehe, machnęłam trzy spódniczki wiedziona zapewne matczynym instynktem - gdyż dziś mnie pani instruktorka spytała "Czy ta mała mogłaby w pierwszej (!!!) parze tańczyć?". Mała chodzi na zajęcia na krzywy ryj tak zwany - bo jest za mała. Siedzi na parapecie i patrzy jak dzieci ćwiczą. A jak są zabawy taneczne, to się z nimi bawi. I chyba na tym parapecie nie próżnuje, bo poszła tańczyć, wiedziała o co chodzi i była przeszczęśliwa A spódniczki, cóż? Granatowe, gładkie, w gumkę. I tyle - więcej zalet brak. Aha, i tańsze (duuuuuużo) niż w sklepie. Konstancja, Ty mi jakieś korepetycje chyba musisz dać. Nie tylko z szycia zresztą... koks, strasznie będę Ci wdzięczna. Staram się nie cieszyć za bardzo na wyrost, ale jak pomyślę tylko o klinkierze na parapetach... No sama wiesz... Na górze zostało gipsowanie i zacieranie. Może skończą jutro, może w piątek - słabo schnie. Ale już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Waderko pogoda niestety kijowa, ale zobaczysz będzie dobrze i wyschnie w końcu Fajnie, że wszystkie 3 numery będą tańczyć razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Waderko a więc ujawnił się twój kolejny talent i jak były robione to poprosimy zdjęcia wszystkich pięknych trzech w granatowych spódniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.11.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Jestem Przynoszę szybciutko fotkę schodów (tralki i poręcz leża póki co pod schodami) i uciekam. Zdjęcia z występu (udanego bardzo, jestem od środy fanką zespołu "Warszawianka") będą jak je trochę obrobię - póki co nie mam kiedy do kompa dojść. http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/01-93.jpg?t=1289680959 Tymczasem Larwy w wielkim świecie http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/02-84.jpg?t=1289680959 Góra zatarta gipsem - teraz malujemy. To pokój Milenki sprzed kilku dni - sprawdzaliśmy czy wata dobrze położona. http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/03-60.jpg?t=1289680959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 schody miodzio dziewczyny świat zaczynają podbijać ... i dziwi że nie wiesz ...od 22 nie wolno sprzątać ... wg mojego czasu masz 2 minuty i powinnaś dojść do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 13.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 zmiany, zmiany, zmiany - fajnie! Dziewczyny będą miały swoje kąty Schody fajowskie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.11.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Waderko, śliczne schody i larwy i pokoik Milenki Jak dobrze Cię usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.11.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Waderko ,ale postępy, super!!! To może do Świąt dziewczynki już będą miały swoje pokoje. Schody bardzo ładne,ale poczekam na efekt końcowy Życzę szybkiego powrotu na FM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Schody super wyszły. Sami je robiliście czy były gdzieś zamawiane...? Jak ktoś je robił to poproszę o namiar z cenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Bardzo ładne (dębowe?) schody I dzieciaczki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.11.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 fajnie, ze schodki zrobione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 larwy cudne!!!!! do wyściskania!!!! gratuluje postępów remontowo-budowlanych: schody bardzo ładne! czekam na fotki poddasza pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Piękne schody!!! Pisz, z czego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 16.11.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dziewczyny, ja znów szybciutko (ale z nadzieją w sercu, że to się w końcu unormuje trochę). Schody mamy dębowe, z tralkami wyglądają tak: http://img217.imageshack.us/img217/3869/47035107.jpg http://img594.imageshack.us/img594/1752/22674777.jpg Moooocno nas kusiło zostawić je bez tralek na dole, ale wizja trzech szamoczących się Larw na schodach (bo mimo, że są samicami, to czasem do przekonania innych o wyższości swojej racji używają argumentów zapożyczonych z zachowań samców gatunku homo sapiens) nas ostudziła. Zresztą i tak są piękne (tak, wiem - to opinia subiektywna i oderwana zupełnie od rzeczywistości, ale co tam...). Arniko, zaraz wyślę namiary. Syf w domu jest niewyobrażalny, bo trzeba było kuć coś w kominie do co na górze. Ale grzejniku u góry już ciepłe. Góra pomalowana 2 razy na biało, wymaga jeszcze z dwóch białych warstw. I potem zabawy kolorami, dodatkami (doczekać się nie mogę). I gruntownego mycia okien Listwy w kuchni przycięte profesjonalną piłą Jak syf ogarnę (bo mi mąż w gratisie do tego remonciku podarował 10kg buraków z przepisem na buraczki z papryka i cebulą - nie wiem co z tego wyszło, bo co chwila było coś nie tak z tymi słoikami) to pokażę. Malując opracowuję wizje pokojów (wcześniej sobie na to nie pozwalałam, bo bałam się, że napalę się jak szczerbaty na suchary i potem mnie zaboli zderzenie z rzeczywistością). W salonie nareszcie znajduje się tylko i wyłącznie docelowa liczba sprzętów (no, biurko jest nadprogramowe - fakt, ale na razie musi tu być) i napatrzeć się na ten openspejs przez to nie mogę To lecę pojeździć na szmacie (czy człowiek powinien rezerwować jakiś termin u psychiatry jak się zaczyna cieszyć wizją sprzątania? Bo ja tego przez 33 lata nie doświadczyłam i czuje teraz lekko zaniepokojona i zagubiona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Waderko, schodki gites, tralki również, a dla pocieszenia one MUSZĄ być, bo Ci domku nie odbiorą. Buraczki z papryką - palce lizać - uwielbiam! Podeślij słoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Waderko, zgadzam się z anią. Schody wyszły pięknie! Wiesz, mnie też kusiło na rezygnację z tralek, tym bardziej, że mnie rozczarowały, ale już jest dobrze Jak ja się cieszę Twoją radością, że robota się robi, że coś się dzieje! Termin u psychiatry nie będzie Ci potrzebny A jeżeli tak, to muszą się tam wybrać wszyscy, którzy "się wykańczają" bo chyba tylko wtedy sprzątanie jest taaaakie przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 mnie to się nawet jeszcze bardziej z tralkami podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Noooo schodki super... Namiarku nadal nie mam... I do psychiatry mogę śmiało się wybrać.... A później mogą mnie zamknąć... byle by było chwilę dłuższą spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.11.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Waderko...piękne schody takie proste a zarazem elegankie...podobaja mi się własnie takie. Jak dla mnie z tralkami i ładniej i bezpieczniej. U siebie nie mam jeszcze schodów, poddasze jeszcze mamy zamknięte, szukam własnie jakiś zdjęć, żeby być przygotową. Ale to chyba z jakies 5 lat nam zleci. Cieszę się, że Ty się cieszysz. A co do sprzatania to ja tez nie mogę się go doczekac przy remoncie czy przeróbkach. A tak normalnie, nacodzień to nie bardzo chce mi się latać ze szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Schody, schody, schody....wyszły super, a co do tralek muszą być i nam przydadzą się kiedyś w przyszłości .......pięknieje, pięknieje, pięknieje domek Wadeki..... zegar chyba teraz musi zmienić miejsce zamieszkania bo go nie widać ......hmmmm sprzątanie, ale zastanowić się tak dogłębnie to jak posprzątasz teraz to na święta będziesz miała LUZ tylko takie tam małe co nieco Ci zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts