sara_78 24.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wadera............ty jesteś niemożliwa ...malowanie.....a teraz panele............podziwiam SUPER WOMAN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.11.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No nie Waderko teraz to pojechałaś... SAMA? samiusieńka to wszystko zrobiłaś? oj nie teraz to nie uwierzę, że ty z tej naszej planety jesteś Pełen szacun!!!! Pokoje bardzo ładne, kolorki idealne dla dziewczynek! a skąd ta czerwona cudna tablica jak mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ja też się przyłączam do pochwał nad tym co Ty tutaj SAMA zrobiłaś!!!! rewelacyjny kawał dobrej roboty!!! pracujesz jak mróweczka poprostu :) ....a w sprawie mojego zlewu kontra okna.... troche sie martwie ...bo do parapetu od podłogi mam równo 90 cm:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.11.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzisiaj już tylko kawałeczek zrobiłam sama, potem przyszła mi z pomocą sąsiadka. Ucieszyłyśmy się jak nie wiem co, bo znalazłyśmy w jej garażu fajną wyrzynarkę. Kupiłyśmy ostrze, zapytałyśmy wujka google jak to to zamontować i lipa - nie działa. To już wiemy czemu w garażu rzucona leżała... Niemniej piłka ręczna działa nadal i pokój MIl niemal skończony. Został pasek wąski przy ścianie - ale już nie tak wąski jak u Marty, bo to wcześniej sprawdziłam. Jutro zaczniemy trzeci pokój, pierdoły zostawiamy na koniec, może ktoś tę wyrzynarkę reanimuje, może ja odnajdę nasza szlifierkę. W dwie osoby to jest inna bajka - dużo sprawniej i przyjemniej Za pochwały dziękuję! martoibartku, tablica biedronkowa. Kupiłam ze dwa lata temu. kala, no to może wejdzie - bo przecież między parapetem a ruchomą częścią okna jest kawałek miejsca. U mnie to jakieś 3cm. Inna sprawa to bateria, ja okna nie mogę otworzyć na oścież, ale nigdy tego nie robię. Do mycia otwiera się na tyle, ze jestem w stanie się tam wcisnąć. Ewentualnie mogę myć to jedno okno od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 a foto ? ... rozpaskudziłas nas tym że foto masz zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.11.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 No właśnie, dobrze Iza piszesz:) Czekamy z wypiekami na zdjęcia tych ślicznych pokoików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.11.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 No rozpuściłam Was jak dziadowskie bicze Na śliczne pokoiki przyjdzie jeszcze poczekać - dzisiaj pokazać mogę podłogi, nad którymi pracuję w świetnym towarzyskie (J., dziękuję raz jeszcze!) oraz przy pomocy wyrzynarki i halogenu (też dzięki J...). U Miśki zabrakło nam 5 paneli - cóż, nie będę ukrywała - straty w materiale były gdyż dwa razy straciłam chyba kontakt z rzeczywistością i nie wiem na czyją podłogę docinałam własne panele, w każdym razie do naszej podłogi nie pasowały kompletnie Pozostałe 3 brakują jakoś same z siebie No i powiem Wam, ze zachwycam się panelami u Miśki, choć na zdjęciu z fleszem nie wyglądają w połowie tak dobrze jak na żywo... Tu u numeru 2 - jeszcze kładłam sama i mi dziewczyny dociążały jedną stronę, żebym druga mogła dobrze ustawiać: http://img18.imageshack.us/img18/6192/91687834.jpg http://img541.imageshack.us/img541/97/23779756.jpg Tu całość: http://img153.imageshack.us/img153/7676/mil02.jpg A tu już u Trzeciej, dzisiejszy nasz urobek: http://img19.imageshack.us/img19/7559/misia20.jpg I braki: http://img232.imageshack.us/img232/2519/misiah.jpg To pójdzie na korytarz - Kocia, trafiłam w Twój gust, czy pudło? http://img405.imageshack.us/img405/9148/korytarzy.jpg Węższe niż tamte panele, z v fugą, ogólnie jestem w tym zakochana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Muszę napisać chylcie głowy przed Waderą jest NIESAMOWITA pełen szacunek...!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.11.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kochana, pisz no szybko, co to to konkretnie z fugą! Wygląda pięknie! aaa, i panele w pokoju trzeciej wyglądają fajowsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.11.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) no, i te dwie cudowne przytulone mordeczki, obejmujące się łapkami - widok bezcenny:) edit:zaraz, zaraz, czy one tam kociątko miętolą? Pokaż kota, pokaż!!! Edytowane 26 Listopada 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 26.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Waderka wymiatasz po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 dzieki za odpowiedź, rzczywiście pogruntowana mniej pyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.11.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Waderka jak pokazujesz te swoje skarby - numerki to juz na wnetrzach nie mozna sie skupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 26.11.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 niebieski na ścianach przypomina mi wybarwienie w pokoju naszego starszaka,który sam sobie wybierał i określił,że jest taki jak ma być,czyli wg niego GRECKI NIEBIESKI:)więc w ten sposób możesz mówić,jak ktos powie,że ostry,ty ze spokojem..wiesz mi przychodzi na myśl Santorini;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 zgadzam się z lasche ... jak tylko dziewczyny załapią się na kadr ... wnętrza moga sobie być i nie być ... no ten uścisk siostrzany i te miny ... urocze panele wobec tych gracji wypadają blado choć nic im zarzucić nie można ... ja jak żaba stoję na roztaju panelowego swiata nie wiem ... zalec w pokoju duchem z Santorini czy w korytarzu ... i chyba jednak karimata i korytarz:) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Oj faktycznie piękne te Twoje numery, że aż przyćmiewają całą resztę Ale oczywiście i tak podziw dla Ciebie dalej trwa U nas w kwestii malowania sypialni zastój, ale za to pomalowałam prawie cały przedpokój z sufitem włącznie (sic!) bo miały być montowane halogeny. No i są A dziś były fugowane kafle, więc to już naprawdę końcóweczka A sypialnia zrobi się...kiedyś (Tak naprawdę to chyba ciągle waham się z kolorem - czy szary, który wybrałam to nie jest aby za ciemny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Waderko , jak idzie ?Pokaż ile zrobiłaś?Coraz ładniej u ciebie jest:)Córeczki słodziutkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No właśnie, Waderko, gdzieś Ty, gdzie? Czekamy, żądne nowinek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam domek śliczny wszystko piękne ale najpiękniejsze te Twoje dziewczynki no takie slodkie że zamiast na panele patrzylam na nie dom to dom ale najważniejsze kto w nim mieszka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.11.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jestem nazwo, witam serdecznie (zazdroszcząc - pozytywnie - tak pięknego miejsca do życia)! Dwie nocki na górze mam za sobą - dzisiaj rano poczułam, że nasz użytkowy parter przerodził się w dom... Panele nie skończone na tip-top. Listwy nie tknięte, zastawiam się czy u Marty przekładać podłogę czy zaryzykować i dociąć taki wąski pasek. Chyba przełożymy... Mamy łóżka - my nasze stare, Miśka nowe, śliczne bardzo - za to bez materaca. Muszę do sklepu wiadomego skoczyć... Kontakty mamy i włączniki - choć na razie bezrobotne, bo lamp nie ma. To znaczy są w garażu... I u Miśki karnisz z firankami i zasłonkami. Wczoraj była moja psiapsióła i Marcina kuzynka z kolegą, zrobiliśmy tyle pracy, ile ja bym robiła sama przez tydzień co najmniej. Zostało jej do zrobienia tyle, że głowa mała, więc staram się nie myśleć globalnie,a rozmieniać na drobne i planować góra jeden dzień. Jutro zakupy na ten przykład. Dzisiaj byłam u przyjaciół, odpoczęłam, odreagowałam, zapomniałam na chwilę o remontach - mam baterie naładowane, jutro mogę ruszać na nowo do boju I zrobić jakieś zdjęcia dla Was Aniuzzielonego, kronopol z serii platinum, dąb oxford. Świetne do układania, bo nie łączy się paska całego, ale każdy panel wpina pojedynczo w poprzednie. Trochę się bawiłyśmy z tą podłogą, bo chciałam by łączenia były w tych samych miejscach, dużo odrzutu było - bo to małe pomieszczenie. Ale jestem bardzo zadowolona z efektu. Kocię miętolą, czasem wożą wózkiem, czasem władają do pudełka, a kocię głupie łazi za nimi ciągle i bawić się chce... Jutro obfocę, bo nie mam chyba zdjęcia tej koteczki - to córka naszej Troyi. [/b]martu[/b], w tym kącie stoi teraz bielutkie drewniane łóżko - grecko się bardzo mocno zrobiło A chciałabym jeszcze tam biała skrzynię postawić konstancjo, czy mam rozumieć, że wolisz polówkę na korytarzu niż łóżko któregoś z numerów? A tak serio - mam ten dylemat co Ty pysiaczku, to już naprawdę końcóweczka! Sama mam dylemat z kolorem do tego pokoju na dole, który miały dziewczyny, a który teraz będzie biurem - a docelowo naszą sypialnią. Już z 5 wersji miałam, najpierw zawsze zachwyt, potem wątpliwości, an końcu stwierdzam, że wizja była bez sensu. Skończy się tak, że przejrzę co mi z farb zostało i pomaluję czymś co mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts