Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, kolejny raz wielkie podziękowania dla Was. Widzę efekty mojej pracy i to jest bardzo motywujące, ale równie ważne jest to, że ktoś jeszcze utwierdza mnie w przekonaniu, że jest OK. Bo ja jestem nieobiektywna, wiem.

Mój zakątek to kawałek Miśkowego pokoju, bałam się dziewczyny zostawić same na górze tak od razu, więc moje łóżko tam powędrowało. Zresztą na dole trzeba pomalować po tym roku urzędowania tam dziewczyn. Potem będzie czas na moją sypialnię, kiedyś...

Nelko, bratnie duszo... Piękne jest, nie?

Magdala, nieskromnie powiem - sama go sobie zazdroszczę i nikomu nie oddam :)

Beauty, witaj krajanko! :)

Juszczakówko, wydrukuję czcionką 200 punków i na lodówce przywieszę ;)

Gratulki ,Wielki SZACUN .Dajesz mi siłę jak czytam twoje zmagania i zapał ,też mam 3 ,2 chłopców i córe z każdej strony słysze ,kobieta to dzieci ,obiadki ,spódniczka obcasik .A ja spodnie ,buty górskie ,Od wczoraj z mężem ocieplamy wełną poddasze i już nawet nie mówie po co jadę na budowe ,lubie patrzeć na to co zrobiliśmy razem i ile kasy zostało .Pozdrawiam

Reanatomamo3, witam Cię dzielna kobieto! Wełna to już prawdziwe wyzwanie - my stchórzyliśmy, przyznaję się, choc był plan po drodze, ze my sami. Trzymam za Was mocno kciuki! Załóż koniecznie galerię/dziennik, bo to wspiera innych w ich zmaganiach.

Pavis, dziękuję :)

martoibartku, dziękuje, miło mi, ze i Tobie się podoba. Wiesz, w sumie to racja z tymi firanami... :)

Dziewczyny, kolejny raz przepraszam za moje roztargnienie - ktoś pytała o łózko, prawda?

Zakupione (sama rama) tutaj:

www.karwei.nl[/b]. To rodzaj sieciowego składu budowlanego z ekspozycją mebli. Niestety, ich strona jest do bani. Prawie nic tam znaleźć nie można. Nie mają tez sprzedaży wysyłkowej...

Witam Was prawdziwy.anika i Warmia :)

Nelko, dziękuję za wyręczenie :)

Marto, tu był przeceniony z bodajże 25zł na 14zł. Mogę się mylić o 0,99zł w tą albo tamtą :) Na stronie nie ma, bo to taki artykuł okresowo występujący - z okazji świąt.

Hm, rozgrzebałam skrzynki i półki, a tu mi spódniczki przyszło mi kleić bibułkowe na występ jasełkowy. Sztuk osiem. Plus takie coś jakby pelerynki. Odkryłam, ze stary łucznik sobie nieźle z szyciem bibuły radzi. Człowiek to się jednak całe życie uczy :)

Chwilę mnie nie było, a Ty mkniesz kochana jak burza... pozostaje mi tylko :jawdrop: Ja się remontuję bez końca, a Ty raz dwa trzy i pokoiki gotowe i to własnymi ręcami. Pełna podziwu jestem!!! I już się nie mogę doczekać świątecznej odsłony u Waderki ;)

Pozdrawiam cieplutko :)