Beauty 07.12.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hej Waderko!Do tej pory cichutko sobie podglądałam ,ale teraz nie sposób nic nie powiedzieć! jestem pełna podziwu dla tego z jakim zapałem tworzysz Swój dom!!Oczywiście jestem pełna zachwytu nad Twoimi zdolnościami budowniczymi i dekoratorskimi .Dla mnie jesteś WIELKA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Super wszystko Ci wyszło, zdolniacha dziewczyna..... jak mąż przyjedzie to będzie w wielkim szoku... jaką ma utalentowaną żonusię tylko na rękach ją nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 07.12.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Bombowa kobitka, bombowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.12.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dziewczyny, kolejny raz wielkie podziękowania dla Was. Widzę efekty mojej pracy i to jest bardzo motywujące, ale równie ważne jest to, że ktoś jeszcze utwierdza mnie w przekonaniu, że jest OK. Bo ja jestem nieobiektywna, wiem. Mój zakątek to kawałek Miśkowego pokoju, bałam się dziewczyny zostawić same na górze tak od razu, więc moje łóżko tam powędrowało. Zresztą na dole trzeba pomalować po tym roku urzędowania tam dziewczyn. Potem będzie czas na moją sypialnię, kiedyś... Nelko, bratnie duszo... Piękne jest, nie? Magdala, nieskromnie powiem - sama go sobie zazdroszczę i nikomu nie oddam Beauty, witaj krajanko! Juszczakówko, wydrukuję czcionką 200 punków i na lodówce przywieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.12.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Gratulki ,Wielki SZACUN .Dajesz mi siłę jak czytam twoje zmagania i zapał ,też mam 3 ,2 chłopców i córe z każdej strony słysze ,kobieta to dzieci ,obiadki ,spódniczka obcasik .A ja spodnie ,buty górskie ,Od wczoraj z mężem ocieplamy wełną poddasze i już nawet nie mówie po co jadę na budowe ,lubie patrzeć na to co zrobiliśmy razem i ile kasy zostało .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 waderko cudnie!!! A już deser, jaki nam zafundowałaś - rewelacja Ty to masz kobieto power. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.12.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Waderko zabrakło mi słów!Pokoje cudowne! a twój zakątek... do szczerego pozazdroszczenia! a tak a propo firan- to nadają słodki i przytulny klimat i kto powiedział, że to nie passe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.12.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Reanatomamo3, witam Cię dzielna kobieto! Wełna to już prawdziwe wyzwanie - my stchórzyliśmy, przyznaję się, choc był plan po drodze, ze my sami. Trzymam za Was mocno kciuki! Załóż koniecznie galerię/dziennik, bo to wspiera innych w ich zmaganiach. Pavis, dziękuję martoibartku, dziękuje, miło mi, ze i Tobie się podoba. Wiesz, w sumie to racja z tymi firanami... Dziewczyny, kolejny raz przepraszam za moje roztargnienie - ktoś pytała o łózko, prawda? Zakupione (sama rama) tutaj: www.karwei.nl[/b]. To rodzaj sieciowego składu budowlanego z ekspozycją mebli. Niestety, ich strona jest do bani. Prawie nic tam znaleźć nie można. Nie mają tez sprzedaży wysyłkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no wiec ja tez nie wytrzymalam dalej w milczeniu i ujawniam sie jako podgladaczka......pieknosci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.12.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Waderko a te serce na schodach to IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Waderko a te serce na schodach to IKEA? Odpowiem za waderkę, bo mam takie samo. To Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 To i ja się ujawnię Podglądam od dawna, ale śmiałości nie miałam, żeby się odezwać. Podziwiam twój zapał i chęci, bo Ty Miszczyni i Super Kobitka jesteś. Waderko ogromny szacun dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Nelli dzięki za odp A pamiętacie może jaka jego cena, bo na stronie www nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 10.12.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam Was prawdziwy.anika i Warmia Nelko, dziękuję za wyręczenie Marto, tu był przeceniony z bodajże 25zł na 14zł. Mogę się mylić o 0,99zł w tą albo tamtą Na stronie nie ma, bo to taki artykuł okresowo występujący - z okazji świąt. Hm, rozgrzebałam skrzynki i półki, a tu mi spódniczki przyszło mi kleić bibułkowe na występ jasełkowy. Sztuk osiem. Plus takie coś jakby pelerynki. Odkryłam, ze stary łucznik sobie nieźle z szyciem bibuły radzi. Człowiek to się jednak całe życie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 10.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 człowiek jest zdolny człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 10.12.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 super te pokoje ewoluują a moze na okna uszyjesz dziewczynkom jakies fajne rolety ??? wiesz az sie wierzyc nie chce ze tyle sama zrobilas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 12.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 pokoje jak marzenie;) dziecięce marzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 12.12.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Chwilę mnie nie było, a Ty mkniesz kochana jak burza... pozostaje mi tylko Ja się remontuję bez końca, a Ty raz dwa trzy i pokoiki gotowe i to własnymi ręcami. Pełna podziwu jestem!!! I już się nie mogę doczekać świątecznej odsłony u Waderki Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.12.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Przyszłam Cię przytulić na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 13.12.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 a ja witam w nowym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts