Renatamama3 15.12.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Firaneczka w niebieskie motylki urocza ,pięknie to dobrane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Cudne te skrzynie. Ja co prawda wolę machać igłą i szydełkiem niż młotkiem i wiertarką ale chyba wezmę z ciebie przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 swietne te skrzynie.........jak sie wkurze to sama takie kupie do Kuby pokoju.......bo niby ma zrobiona ale nie jest taka jak bym chciala ( projekt tescia) i wciaz czekam ze ja ktos przerobi.......a tu prosze, gotowiec za rozsadna kase i wszystko gra - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Waderko przynoszę pomysł na wyeksponowanie zdjęć Twoich dziewczynek ...jak to zobaczyłam to o nich pomyślałam ... a Twoje zdolne łapki mogłyby to same zrobić jeśli jest w Twoim guście http://cgi.ebay.co.uk/Pink-Spotty-THE-GIRLS-4-Photo-Frames-Hanging-Set-/150418582639?pt=UK_Photo_Frames_Display&hash=item2305a56c6f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 15.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Przywitam się nieśmiało, piękne pokoje Dzieci! Szczególnie cudne te malowane skrzynie, baaaaardzo w moim stylu.ŚLICZNIE:)Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://img585.imageshack.us/img585/6537/64098882.jpg No nie waderko tym zdjęciem to powaliłaś mnie na kolana....Jakie one są słodkie te Twoje dziewczyny....Boże ,czemu ja jestem taka stara i te moje dzieciory takie duże? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 matko jestem dopiero na 4 stronie, ale jak ja Cie waderko rozumiem, tez jestem samodzielna (nie mylic z samotna ) mama trojki dzieciakow i maz to raczej gosc w dom niz staly mieszkaniec pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Bosko !!! Bosko !!! Bosko !!! Pokoiki Dziewczynek - czarodziejskie ... A te trzy cudowne istoty - do schrupania Waderko - i pomyśleć tylko , że " ... tymi rencami ... " to wszystko zrobiłaś ... Słów brak ... Zazdraszczam siły , hartu ducha i talentu ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.12.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 lasche jak zawsze rzucila odjechanym pomyslem literki kupic na allegro, ramki w ikea i do dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.12.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 lasche jak zawsze rzucila odjechanym pomyslem literki kupic na allegro, ramki w ikea i do dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.12.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cudne te Twoje słodziaki Skrzynie bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hej, co to za smutek. TO JEST KOMPLEMENT Jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 waderko, skrzynie przeurocze!!!! Nie mogę się na nie napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nelko, wzięłam trochę na wstrzymanie, to znaczy zaczęłam robić inne rzeczy (świąteczny bigos, etc). Ja odpoczywam w ruchu, ale bardzo męczy mnie monotonia, miałam już dość tych kołków i wierteł. Tak mi miło, ze Ci się u mnie podoba, zwłaszcza że jesteś jedną z tych osób, których gust podziwiam. [anilo[/b], dziękuję... ragazza, ale jak Ty działałaś pełną para, to ja siedziałam spokojnie, teraz moja kolej - równowaga w przyrodzie musi być. A poza tym byłam mocno zmotywowana, a poza tym Ty pracujesz zawodowo - ja nie. Nie trzeba Ci rachunku sumienia żadnego, uwierz mi. magnolio, witam i dziękuję, i zapytuję czemuż to nie masz galerii żadnej? Mało jest takich domów jak nasz na tym forum, poinspirujmy się wzajemnie... Juszczakówko, lubisz bigos? U mnie jest mocno kwaśny i z pieczarkami zamiast grzybów - może być? Dojrzewa właśnie w zamrażarce Renato, dziękuję. Ja mam teraz etap gładkich firanek, ale Marta tę lubi, wiec wisi. Dorfi, to ja do Ciebie na korepetycję z igły i nitki, a Ty do mnie an wkrętarkę (poręczniejsza niż wiertarka). No albo wymianka forumowa betib, a ja widziałam teraz u ans w hurtowni elektrycznej taka ławeczkę jak Twoja i jestem zakochana. Drugi raz, najpierw było wirtualnie u Ciebie, teraz jest realnie, fajna bardzo i wygodna. lasche, świetny pomysł, ale go po swojemu zmodyfikowałam (bo tak fajny, że wykonać muszę!) - będzie wystawka prac młodych. Bo zdjęcia wolę w dużym formacie, a tu chyba by duże ramki nie pasowały. Chociaż... Jakby tak napis SIOSTRY na przykład i cztery ramki - po jednej na łebka i jedna grupówka... Kurcze, też kusi... krakdom, witam i dziękuję Beauty, Ty nie nie jesteś stara tylko dzieci masz starsze. Tja, na zdjęciach to zawsze słodziaki te moje łobuziarki... kjuta, witam! Czasem mi ręce na to wszystko opadają, ale co - jak my sobie nie poradzimy to kto? Damy radę my mega-samodzielne baby, nie? mycha, dziękuję Czy jestem silniejsza od Ciebie to nie wiem (może tak, bo od 6 lat ćwiczę codziennie dźwiganie ciężarów), czy mam hart ducha to tez nie wiem,a le wiem za to, że talentu mi zazdrościć nie musisz - Twój dom jest tego dowodem, powiedziałabym nawet, ze to raczej ja Tobie zazdroszczę - bo ja jednak mocno odtwórcza jestem, a u Ciebie zawsze jest pewna świeżość spojrzenia... nadulko, dziękuję. Chyba zaraz do producenta napiszę o jakieś wynagrodzenia za reklamę Ja ugotowałam bigos (mrozi się), zrobiłam kartofelsalad (zjedli na wigilii na ludowo), ciasteczka migdałowe (zjedli na wigilii przedszkolnej), posprzątałam szafę, złapałam gumę w samochodzie, popsułam drzwi od piekarnika, usmażyłam szybkie pączki (dzieci zjadły cała porcję) i kupiłam sobie wiertło 60cm długie, żeby w końcu wywiercić tę osławioną dziurę na kabel od netu.... Kusza mnie wianki świąteczne, chyba jutro zorganizuję wyprawę do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Waderko też lubię gładkie ale motylki są urocze przypominją o lecie więc pewnie dlatego Marta je lubi bo dziewczynki to motylki ,kwiatuszki itp dziś moja 10 latka próbowała mnie przekonywać do zakupu konia (prawdziwego) no i pokój też ma być z elementami konia ,pościel z końmi zamówiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... no wreszcie jest ten bigos ... o którym nie mogę nawet marzyć ... i powiedz mi kiedy !!! zrobiłaś sałatkę ... bigos ... ciastka ... kanalizacje ... sukieneczki ... że o pomalowaniu skrzyń szztuk 3 nie wspomnę ... przemieszczaniu się z przedszkola do szkoły i na tańce ... wadera ja sobie w łeb strzelę ... ale jako że kula miesiąc mózgu będzie szukała to zdążę przyjechać ... chwila w tej sytuacji to zaszaleje i tego bigosu sobie zjem ... a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Renato, jak ja wiem o czym piszesz - ja mam trzy koniary w domu plus ja czwarta na dokładkę I kiedyś naprawdę planowałam kupić konia dla siebie Marta na takim etapie, ze konie fajne są bardzo - an dworze. W pokoju ma być różowo i wróżkowo, konie w postaci jednorożców. W sumie to ja bym wolała gdyby chciała mieć taki kowbojsko-gauchowski pokój, może jeszcze dorośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Konstancjo, moja piękna i dobra kobieto, jeśli u Ciebie kula ma miesiąc mózgu szukać, to co z IC? Millenium? Skrzynki malowałam w czasie gdy Ty manufakturowałaś, resztę w czasie, w którym Ty cywlizowałaś Tequilę. BTW Zaraz coś Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.12.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... czy już to zaraz ... bo nie wiem ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Już, już, musiałam zdjęcia pozmniejszać Więc Jest zimno, cholernie zimno. Pies ma budę ocieploną styropianem 10cm. Ale centralnego tam nie ma - więc go biorę do domu. Zwykle wtedy kiedy larwy już śpią. Ale dzisiaj piątek, weekend, Larwy poszły spać później. Więc spotkanie było... http://img828.imageshack.us/img828/8379/47404359.jpg http://img23.imageshack.us/img23/5750/79603509.jpg Zespół Pieśni i Tańca "Promyki": http://img121.imageshack.us/img121/2567/89876443.jpg http://img254.imageshack.us/img254/8611/99628435.jpg Mil: "Lando, siad!" Lando: "Daj spokój, przecież czuję, że chrupka nie masz" http://img214.imageshack.us/img214/2328/54957889.jpg http://img403.imageshack.us/img403/7834/70855141.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts