konstancja30 17.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 o żesz ... ale kompania .. a na tym ostatnim to piesa zabija urokiem ... ... hm ... ale sierści to miałaś rację ... kilka razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Na ostatnim Lando pyta wzrokiem "o której one chodzą spać? dobranocka przecież już była...." Sierściuch jest straszny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.12.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... tequila przy nim wygląda ... gabarytowo ... no jak York ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.12.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 umieściłam jej podobiznę ... wczoraj ... dziś chyba jest troszkę większa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 17.12.2010 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kocia, spoko - jak Lando był w jej wieku, to ja go jeszcze na rękach nosiłam Listopad ubiegłego roku... http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/lando2.jpg?t=1258238553 http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/lando3.jpg?t=1258238563 Nie, wcale go nie rozpuszczamy... http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/b05.jpg?t=1258928131 http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/B10.jpg?t=1258928172 Za trzy miesiące nie uwierzysz, że Kila była szczeniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.12.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Wadera,cudowny, fajnie mieć takiego przyjaciela w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Waderko zacznę priorytetami No 1 tap madl - twoje trzy gwiazdy w pidżamach No 2 (no sorry) śliczna mamusia , w końcu widać Twoją buzię na zdjęciu nie w kropki i nie z daleka No 3 (sorry, sorry) cudna psinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 lasche, oprócz świetnego gustu (jak dla mnie), wyczucia smaku i tak dalej, jeszcze potrafi czytać w moich myślach Podpisuje się pod tym co napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jak kiedyś Cię waderko odwiedzę, to poproszę o pokazanie albumów, bo Twoje zdjęcia wywołują bardzo pozytywne emocje, są piękne, a "to", co na nich to już wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Przestańcie mnie zawstydzać bo się zamknę w sobie (ach jakby mąż się ucieszył, gdyby przy okazji jadaczka się zaklajstrowała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ty się w sobie nie zamykaj, bo wtedy forum skończy działalność Waderko, dopiero teraz doobejrzałam zdjęcia z poprzedniej strony i Ja chyba chcę psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Oj fajnie u Was. Gwarno i wesoło. Ciepło ze zdjęć bije tak, że aż śnieg za oknem topnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Waderko ale masz radosne dziewczyny zdjecia z psem sa piekne, widac prawdziwe emocje, w Twoich oczach milosc i spokoj, spelnienie niejeden facet nie ma takicj jaj jak Ty , a na bigos koniecznie kiedys wpadne, uwielbiam mocno kiszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.12.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ... wcale nie jest rozpieszczany i radzi sobie chłopak z dziewczynami ... odpadłam wczoraj przed ujrzeniem Lando małego ... ile on miał w listopadzie ? ... wygląda jak misiek ... no grizli ... uroczy ... może im zafundujemy kiedys mały romansik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 a za trzy miesiące ... nie uwierzę że ludzie mają ... ciapki ... krzesła ... firanki ... tego zaczynamy się pozbywać ... Kila istnieje po to aby uchwycic chwilę naszej uwagi ... dorwać fant ... i dumą ... bynajmniej pospiesznie ... powoli statecznie donieść do legowiska ... i tam rozgryść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Witam. Z przyjemnością obejrzałam całą galerię - radośnie tam u Ciebie . Dziękuję za cenne rady, faktycznie, w szale przeprowadzki prawdopodobnie zupełnie zapomniałabym o kolacji . A przecież warto ten pierwszy wieczór w nowym domku uczcić dobrym winkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 do listy przedmiotów znikających z mego zycia dodaję : podkładki ze stołu ... wełna (ma ktoś jeszcze piesa robiącego na drutach bo ja mam:) ) ... szczoteczka do zębów ... a rano była omotana rolką papieru toaletowego ... i żyj tu człowieku normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 19.12.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Super mama, super dzieciaczki i super zwierzaczek. Dzieci to zawsze cieszą się zwierzątkami w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 19.12.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dzięki dziewczyny - przekaże komplementy Lando lasche, jak się zamkniesz, to zorganizuję FMową wyprawę w celu otworzenia Ciebie siłą konstancjo, Lando obchodzi urodziny 31 lipca, to są zdjęcia z końca listopada, więc miał 4 miesiące prawie. Teraz ma rok i prawie 5 Romansik bardzo chętnie Pamiętam czasy, kiedy on mieszkał w domu i ... nie tęsknię za nimi kjuta, zapraszam, zawsze mam jakiś zamrożony pojemniczek w domu Ilono Agato, witam Tak ogólnie w temacie psa - psiara jestem niereformowalna. Ale tak duże psy polecam jednak do trzymania na podwórzu. Luzem, żaden łańcuch! W domu to jednak strasznie taki pies syfi kilogramy sierści, ślady wody 10 m od miski - bo nie wytrze pyska jak się napił, tylko idzie, a tu kapie, kapie... Piach i błoto po spacerze. Lando mieszkał z nami od listopada do marca czy kwietnia - żeby się zsocjalizował. Potem z własnej woli wyniósł się na podwórko - przynajmniej może w nocy szczekać do woli, a ja nie latam ciągle ze ścierą. Świątecznie donoszę, że mam paszteciki (w sensie pieczone drożdżowe ciasto z nadzieniem z kapusty kiszonej). Przytargałam choinkę z garażu, gdyż ponieważ azaliż piszę do Was już nowego miejsca, a pod schodami mamy miejsca na choinkę Choinka odmraża się w wannie (lekko zmarzła w blaszaku), ja suszę małosolne wytwory w piekarniku. Robiłam z dziewczynami, ale szybko straciłam cierpliwość do ich bałaganienia i po wykorzystaniu pierwszej porcji posłałam je spać. Dorobię zaraz coś sama, bo ta nasza choinka całkiem spora. I przytargałam jakieś gałęzie z lasu, muszę druciki zlokalizować i w necie jakiegoś przepisu poszukać na wianki czy stroiki. Dwa takie same wianki bym chciała, na slupy przed drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.12.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 jak znajdziesz te przepisy to podrzuć ... i zajrzyj do maila bo murator ma za małą pojemność .. poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts