Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam dziewczyny, dziękuje za życzenia i przepraszam, że dopiero dziś, i że ja Wam ich nie składałam - ale coś mi prawa ręka nawaliła w Wigilię i kilka dni mnie trzymało, pogrążyłam się więc w błogim lenistwie i internetowym niebycie...

Na ten nowy rok dla Was - najlepsiejszego co tylko może być!

http://img717.imageshack.us/img717/893/newyearz.jpg

Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg

Marzeń o które warto walczyć.

Radości, którymi warto się dzielić,

przyjaciół z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011

oby nie był gorszy od minionego

ale zdecydowanie lepszy

w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych

Życzy Arnika z chłopakami :)

Waderko,

pozdrawiam noworocznie!

Podglądam, zaglądam i podziwiam. Sama niedługo będę w takiej sytuacji jak Ty - przeprowadzę się do niewykończonego domu...

Ale ja tu jestem z konkretnym pytaniem: jakiej farby używasz do malowania mebelków dziewczyn? Sprawdza się?

Będę wdzięczna za info.

Pozdrawiam

Witam ciepło noworocznie :)

Niestety, rok nam wystartował jak - z grubsza biorąc - swego czasu wylądował jeden Tupolew. I choć te najsmutniejsze rzeczy dotyczą osób trzecich - bo moja przyjaciółka ma poważne problemy ze swoim jeszcze-męże, a synek koleżanki jest od ponad tygodnia w bardzo ciężkim stanie w szpitalu (zespól nerczycowy) - to wcale mi to niczego nie ułatwia. Jeśli chodzi o Bartusia, to - miejmy nadzieję - wczoraj kryzys osiągnął punkt krytyczny i teraz będzie już tylko lepiej. Wyszłam więc z pewnego odrętwienia na tyle, że coś napisać mogę. Ale dalej brak u mnie chęci do wszystkiego, bo stres trzyma nadal.

Gdybyście mogły potrzymać kciuki, pomodlić się, posłać jakieś pozytywnej fluidy do Bartusia - to proszę, zróbcie to.

Trochę zmian w domu mamy, w postaci mebli, lampy w łazience, ale wszystko to wydaje mi się teraz tak błahe, że aż mnie drażni. Obiecuję pokazać wszystko potem.

Z-35, witaj :) Da się przeżyć jak widać mieszkanie na budowie. Używam Dekorala do drewna, bo bardzo lubię kolor "pastelowa orchidea", na to lakier do drewna fluggera. Mam ochotę wypróbować farby Fluggera, bo z lakieru jestem bardzo zadowolona, ale długo nie miałam ich sklepu pod ręką, teraz mam przy ikea, do której jeżdżę, więc następnym razem tam wejdę. Tikkurila ma tez dobre opinie (na forum decoupagowym), Betib pisała kiedyś również o jedynce - też pozytywnie. W zasadzie chyba akrylówka do drewna pokryta lakierem da porównywalny efekt.