Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł! Jestem :)

Stęskniłam się za Wami baby Wy moje kochane :)

Witam evitare, mam nadzieję, że oczy następnego dnia zachowywały się przyzwoicie i nie zemściły się za długie czytanie :)

A tak w ogóle to chciałam z miejsca zdementować plotki jakobym była ośmiornicą i robiła tyle czynności na raz. Cierpię na powszechny w społeczeństwie brak czasu - mimo, że "siedzę" w domu. Zaraz to zresztą udowodnię zdjęciem, które przygotowałam z myślą o pokazaniu Wam rękodzielniczego stroju karnawałowego dziecia numer 1, ale teraz wykorzystam je jako dowód zw sprawie - proszę bardzo:

http://img291.imageshack.us/img291/8236/93470736.jpg

Widać zapaćkane gipsem dziury? Nie przytarte, nie zagruntowane, nie pomalowane? Dodam, ze gipsem pociągnęłam gdzieś w okolicach początku grudnia, tymczasem marzec się zaczął...

Kontynuując temat stroju - dziecko było zadowolone, jako jedyne w klasie było nie-księżniczką i z tego powodu było małe nieporozumienie, bo wodzirej poprosił najpierw do konkursu "wszystkie księżniczki", a potem chłopców. Zajączek mój się nie załapał do żadnej z tych grup i był mocno zawiedziony. Mimo to utrzymuje, ze za rok chce być znów zajączkiem, kaikiem lub pieskiem...

http://img121.imageshack.us/img121/6394/83177551.jpg

Z resztek kartonu reszta dostała uszy na użytek domowy. Numer 2 poprosił o kota, wyszła mi myszka, miałam naprawdę bardzo, bardzo wyrozumiałą panią od plastyki w szkole :)

http://img38.imageshack.us/img38/9403/61183626.jpg

A tu nowy imaaaż okienny - moja mama mi wyczarowała. Nawet nie chcę myśleć ile nad tym siedziała, a dostałam jeszcze sześć wstawek filetowych z poszewkami dla dziewczyn - muszę tylko zakupić sześć poduszek typu jasiek. I to wszystko w jeden miesiąc, pracując zawodowo....

http://img560.imageshack.us/img560/7070/68565366.jpg

Zazdrostka jest biała, ale lubię maniakalnie to popłudniowe słońce - za barwę, za to, że zalewa mi kuchnię hurtowo. Złota godzina...

Poza tym te trzy tygodnie były dość intensywne - zaliczyliśmy hurtem grypę, wojnę domową (zaledwie dwuosobową), 80 urodziny mojego dziadka, króciutki pobyt w Poznaniu u mojego brata (zakochałam się bez pamięci w ryneczku na Jeżycach - wrócę tam!), wycieczkę do lokalnego zoo (bo grzmieli wszędzie o nowym rekinarium - szału nie robi jeden rekin jednak). Dopiero dziś doprowadziłam do do jako takiego ładu. A teraz w nagrodę idę Was poodwiedzać :)

oj śliczne te Twoje dziewczyny ...będą serca łamać :) no i pomysł na strój pierwsza klasa :) A numerek 1 to bardzo dzielna dziewczynka ...jak udało Ci się wychować ją na nieksiężniczkę w zalewie księżniczkowej masówki??? Bo ja przegrywam ciężką walkę z kolegami z klasy ...Soniki, Ben 10 czy inne tam darmozjady górą ...gdzie te pikne czasy gdy chłopcy chcieli być rycerzami ...

Waderko

Witaj!!!!!! Własnie czekałam na Twój

powrót na forum.Ja się zjawiłam

po przerwie zimowej i teraz muszę

nadgonić czas stracony tutaj.

A tu jak zwykle bardzo dużo zmian.

Widzę,że naszym budowlańcom zima nie

przeszkadza.

Bardzo dziękuję Ci za pomoc ze zdjęciami.

Myślę,że syn będzie korzystał,bo ja to się

wcale na tym nie znam.Teraz coś nawywijałam

z tekstem i piszę pogrubionymi literami.

Ale nie umiemy sobie poradzić zupełnie

z linkiem.Jakbyś wiedziała jak się to robi

to proszę o pomoc.Próbowaliśmy i nic z tego.

Waderko już tyle razy Ci pisałam,że jesteś

twardą super kobietą.Na wszystko masz czas.

Pięknie Twoje dziewczyny wypadły,naprawdę!!!!!!!!!!!:yes::o

Ale czytałam,że synek był chory i tyle wycierpiał.

Naprawdę współczuję.Czy już wszystko dobrze?

Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Uściski dla całej Twojej rodzinki.:hug:

Pozdrowionka Krystyna