Anjazzielonego 17.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 .... a szóstą robi czadowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 17.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ciągna się te 3 tygodnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 18.02.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ale jutro już będzie półmetek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!! i czekam na twój powrót super matko, żono, forumowa koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 21.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 i czekamy ...i czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Kurcze ale jeszcze długo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 22.02.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 No właśnie jakoś długo:cry: A mówi się, że czas szybko płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.03.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Heloł! Jestem Stęskniłam się za Wami baby Wy moje kochane Witam evitare, mam nadzieję, że oczy następnego dnia zachowywały się przyzwoicie i nie zemściły się za długie czytanie A tak w ogóle to chciałam z miejsca zdementować plotki jakobym była ośmiornicą i robiła tyle czynności na raz. Cierpię na powszechny w społeczeństwie brak czasu - mimo, że "siedzę" w domu. Zaraz to zresztą udowodnię zdjęciem, które przygotowałam z myślą o pokazaniu Wam rękodzielniczego stroju karnawałowego dziecia numer 1, ale teraz wykorzystam je jako dowód zw sprawie - proszę bardzo: http://img291.imageshack.us/img291/8236/93470736.jpg Widać zapaćkane gipsem dziury? Nie przytarte, nie zagruntowane, nie pomalowane? Dodam, ze gipsem pociągnęłam gdzieś w okolicach początku grudnia, tymczasem marzec się zaczął... Kontynuując temat stroju - dziecko było zadowolone, jako jedyne w klasie było nie-księżniczką i z tego powodu było małe nieporozumienie, bo wodzirej poprosił najpierw do konkursu "wszystkie księżniczki", a potem chłopców. Zajączek mój się nie załapał do żadnej z tych grup i był mocno zawiedziony. Mimo to utrzymuje, ze za rok chce być znów zajączkiem, kaikiem lub pieskiem... http://img121.imageshack.us/img121/6394/83177551.jpg Z resztek kartonu reszta dostała uszy na użytek domowy. Numer 2 poprosił o kota, wyszła mi myszka, miałam naprawdę bardzo, bardzo wyrozumiałą panią od plastyki w szkole http://img38.imageshack.us/img38/9403/61183626.jpg A tu nowy imaaaż okienny - moja mama mi wyczarowała. Nawet nie chcę myśleć ile nad tym siedziała, a dostałam jeszcze sześć wstawek filetowych z poszewkami dla dziewczyn - muszę tylko zakupić sześć poduszek typu jasiek. I to wszystko w jeden miesiąc, pracując zawodowo.... http://img560.imageshack.us/img560/7070/68565366.jpg Zazdrostka jest biała, ale lubię maniakalnie to popłudniowe słońce - za barwę, za to, że zalewa mi kuchnię hurtowo. Złota godzina... Poza tym te trzy tygodnie były dość intensywne - zaliczyliśmy hurtem grypę, wojnę domową (zaledwie dwuosobową), 80 urodziny mojego dziadka, króciutki pobyt w Poznaniu u mojego brata (zakochałam się bez pamięci w ryneczku na Jeżycach - wrócę tam!), wycieczkę do lokalnego zoo (bo grzmieli wszędzie o nowym rekinarium - szału nie robi jeden rekin jednak). Dopiero dziś doprowadziłam do do jako takiego ładu. A teraz w nagrodę idę Was poodwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oj śliczne te Twoje dziewczyny ...będą serca łamać no i pomysł na strój pierwsza klasa A numerek 1 to bardzo dzielna dziewczynka ...jak udało Ci się wychować ją na nieksiężniczkę w zalewie księżniczkowej masówki??? Bo ja przegrywam ciężką walkę z kolegami z klasy ...Soniki, Ben 10 czy inne tam darmozjady górą ...gdzie te pikne czasy gdy chłopcy chcieli być rycerzami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie wszyscy byli Zorro.... Dziewczyny jak maliny, fajnie że te w domu tez dostały uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Waderko Witaj!!!!!! Własnie czekałam na Twój powrót na forum.Ja się zjawiłam po przerwie zimowej i teraz muszę nadgonić czas stracony tutaj. A tu jak zwykle bardzo dużo zmian. Widzę,że naszym budowlańcom zima nie przeszkadza. Bardzo dziękuję Ci za pomoc ze zdjęciami. Myślę,że syn będzie korzystał,bo ja to się wcale na tym nie znam.Teraz coś nawywijałam z tekstem i piszę pogrubionymi literami. Ale nie umiemy sobie poradzić zupełnie z linkiem.Jakbyś wiedziała jak się to robi to proszę o pomoc.Próbowaliśmy i nic z tego. Waderko już tyle razy Ci pisałam,że jesteś twardą super kobietą.Na wszystko masz czas. Pięknie Twoje dziewczyny wypadły,naprawdę!!!!!!!!!!! Ale czytałam,że synek był chory i tyle wycierpiał. Naprawdę współczuję.Czy już wszystko dobrze? Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Uściski dla całej Twojej rodzinki. Pozdrowionka Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Waderko nareszcie jestes! kroliczki cudowne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wreszcie wróciłaś Brakowało mi wieści z frontu robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 02.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nareszcie:welcome: Rodzinka Królicza superowa. Zazdrostka - no i już wiemy,że niedaleko padło jabłko od Jabłoni. Pracowite obydwie! Dobrze,że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jak dobrze, że już jesteś Waderko Świetne przebrania dla dziewczyn! I jaki ładny prezent od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Przepiękny Ten zwierzyniec Masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.03.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wreszcie jesteś króliczek i myszka śliczne!!!! zazdrostka w moim guście!!! ogólnie piknie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Waderko a Masz jakies informacje o Bartusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ja też się chętnie dowiem ...ostatnio Dziadkowie nas odwiedzili i moje dzieci przy wieczornym paciorku modlą się za Bartusia , a moja mama: A kto to jest Bartuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 03.03.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Welcome back! ps. zdradź nam co z Bartkiem, bo my tu wciąz o nim myślimy (jak widać) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts