nazwa12 04.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.05.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nelko, Marta dopiero pierwszego mleczaka straciła - w sumie to i tak mnie zaskoczyła, że to JUŻ, bo na jej pierwszego zęba czekaliśmy do 11 m-ca życia. Zresztą chyba zawsze nas dzieci zaskakują, że JUŻ to czy tamto... Julka wierzy w Zębową Wróżkę? Lasche, też mam obawy o to - ale jakoś mi szkoda tego ząbka wyrzucać. Chyba muszę dobrze je ukryć. Kociu, Ty już wiesz co mojanio, pojęcia nie mam co to jest włókowanie - ale wiem, że bronowaliśmy. Każde miejsce dwa razy i przy drodze na równo - takie były dyrektywy Ja jestem z miasta i nie miałam na wsi ani babci, ani cioci, nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Wierzy I jest najszczęśliwsza na świecie, kiedy dostaje od Wróżki książkę-bajki, baśnie, wierszyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no widzisz Nelcia Ty to chociaż pedagogicznie podeszłaś do tematu ...nasza wróżka daje forse ...bogaczka jedna ...ściepnęła by matce coś na podłogi ale jej (matce znaczy) coś zęby nie chcą wypadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 :lol2:Całe szczęście, że nie chcą wypadać, znaczy tej mamie A co do naszej Wrózki, to ona tak na zmianę raz książeczka, raz kasiorka Oczywiście kasiorka też cieszy, bo jest na książeczki lub ewentualnie kucyki w sensie konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 05.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 miło Cię znowu widzieć Waderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.05.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oj, musiałam przerwać - bo miałam gościa nazwo, witam Nelko, u nas kasa. A potem zabawkowy. Marta ma ciągle jeszcze fazę na LPS i obawiam się, że jej mleczaków nie starczy na taką kolekcje jak zaplanowała Ciekawe czy załapie po mnie bakcyla literackiego - ja bez książek nie umiem żyć. Ona póki co bez kredek i kartek - ale to nie wiem po kim odziedziczyła. lasche, Ty nie kracz z zębami bo jak Ci wypadać zaczną, to się wizja podłóg odsunie w czasie ragazzo, wiataj! U was już po remontach? Zajrzeć muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 lasche, Ty nie kracz z zębami bo jak Ci wypadać zaczną, to się wizja podłóg odsunie w czasie obawiam się, że po ptokach...wizja właśnie się odsuwa ... ale nie martwcie się zęby całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 05.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 ragazzo, wiataj! U was już po remontach? Zajrzeć muszę... Kochana nie masz co zaglądać, postęp wątkowy żaden. Ale kończymy z sypialnią to może wkrótce wrzucę jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.05.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 lache, cóż, ważne że wizja się ostała - a że odsunięta w czasie... Ja to regularnie przerabiam i ciągle trwam w nadziei, że do tego przywyknę kiedyś ragazzo, zajrzałam, ale już pisać nie miałam kiedy. Czekam na sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 09.05.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Pokażę Wam mój ogród. Cały. Nic więcej nie ma z uwagi na stan: a. fizyczny działki (budowa jak ta lala) b. psychiczny mojego czwartego dziecka (czyt. psa - przypis autora) - przekopie i przeżre wszystko http://img805.imageshack.us/img805/3651/90523876.jpg http://img809.imageshack.us/img809/7092/89426258.jpg Jak widać nawet powieszonych dość wysoko doniczek Lando z oka nie spuszcza... Pierwszy etap prac tarasowych (wypiję w tym roku na tym tarasie herbatę czy nie wypiję? Oto jest pytanie....) http://img695.imageshack.us/img695/7344/45620144.jpg I parę takich drobiazgów domowych - zegar za 12zł (i działa!) i bez, bez, bez wszędzie... http://img684.imageshack.us/img684/3094/95757594.jpg http://img546.imageshack.us/img546/7954/26957783.jpg http://img594.imageshack.us/img594/4500/30432501.jpg A że koleżanka dzieci zaprosiła nas na urodziny - wyciągnęłam serwetki i klej... http://img153.imageshack.us/img153/5205/98064161.jpg A że mam fazę bluszczową ostatnio... http://img21.imageshack.us/img21/952/47450692.jpg Trochę nadrobiłam zaległości foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 bez ma w tym samym cudnym odcieniu ... ogród super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Zapachniało......a u nas jeszcze liście do końca się nie rozwinęły , a gdzie tam do pachnących kwiatów zazdroszczę tego zapachu..... Waderka skrzynki jak zawsze piękne..... a te z bluszczem to szczęka mi opadła zawieśiłam się na niej jakieś 5 minut..... CUDNE ( w najbliższym czasie muszę taką sobie zrobić skrzyneczki są z IKEA ? ) Co do pięknie zakwitniętych kwiatów...... zdradzisz ich nazwę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.05.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Kociu, ten bez to nie mój - taki "niczyj" z kawałka pola przy lesie. Ja mam swój podwójny w starym domu i go tu przeniosę w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości, to znaczy jak mi się uda kawałek działki zabezpieczyć przed psem. Juszczakówko, w weekend majowy cała Warszawa pachniała bzem, a u nas był nierozwinięty. Tydzień opóźnienia. Za chwilkę będzie u Was, nasz wtedy zostanie tylko na zdjęciach... Skrzynki z allegro, kiedyś były w Leroy, ale dwa w których bywam wycofały je ze swojego asortymentu. Zresztą i tak było sporo drożej niż na allegro. Fajnie, że bluszczowa Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Waderko cudnie! Ja doniczki wiszące uwielbiam A piesek! świetny, chociaż pewnie faktycznie lubi Twój ogródek :D:D:D Ja się boję owczarków niemieckich i wole na zdjęciach pooglądać sama planuję podhalana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 wypijesz wypijesz ...choćby i na piasku ogród przecudny zdecydowanie więcej roślin niż u mnie ...ale czekaj chwasty się też liczą??? to ja Cię przebiję a wyroby spod Waderkowej rączki śliczne jak zawsze ...Waderka tylko zdjęć numerków mi brak bo dawno wszystkich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a czym malujesz te skrzynki ?? super wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 12.05.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 yokasto, ja też mam słabość do wiszących doniczek ONek to u mnie trzeci z kolei, cielęciny takie, że opis z goldenów można im dać - złodzieja na śmierci by zalizały. Nasz pierwszy ONek był u nas trochę przypadkiem i okazało się, że to tak cudne psy, niezwykle cierpliwe dla dzieci - że już nie zmienialiśmy rasy. Ale inna sprawa, ze od dekady na hovawarta choruję.... lasche, na piasku to już kilka lat piję. Albo na betonie na schodach. Tarasu mi się chce na starość Numerki? A prosiem bardzio miłej pani: http://imageshack.us/m/41/1898/85976669.jpg Arniko, witaj kochana! markoto, ja maluję darbą duluxa (tu jest akurat biała), potem serwetki/papier ryżowy i klej do decou, a na koniec lakier Flugger dl drewna. I gotowe juiszczakówko, przepraszam - zapomniałam o kwitkach napisać. Pojęcia nie mam co to jest i jak się nazywa. Rok temu szukałam białych drobnych i na całym targu tylko takie były, pani mnie zapewniała, że na słonecznym miejscu sobie poradzą. I tak było. W tym roku kupiłam takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 JAkie te Twoje dziewczyny śliiczne ...przesyła całusy nieustanna wielbicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts