markoto 13.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziewuszki cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziewczyny jak maliny Świetne modelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ...... i ten zadarty nosek chyba numeru dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 13.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Czesc Waderko!! dziewczynki suuuper, a nr3 dosłownie powala - taki luzik, hehe - zazdroszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Waderka pannice powalające, a nr 3 to taki aniołek z różkami.... w oczkach iskierki i to coś co nie znosi sprzeciwu a lubi harce ..... Ja ma to samo z zapamiętaniem nazw roślin, a że w tym roku zaczynam przygodę z ogródkiem to staram się zapisywać ich nazwy bo dzisiaj wiem , a jutro już nie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 13.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 jak dobrze Cię znów "widzieć":) nie wiem co bardziej chwyta za moje serducho:0 fotki dziewczynek czy skrzynek:0 nawet się zrymowało:) pozdrawiam i życzę udaaanego weekendu w Twoim ogrodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Co do wiszącego kwiatka Waderki to jeżeli się nie mylę to chyba BAKOPA Waderko twoje córcie są cudownie śliczne!!!!! ale będą w chłopakach przebierać.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Sliczne Dziewczynki macie Waderko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Waderko Ale pięknie pachnie ten Twój bez.A dziewczyny cudowne.Oj co to będzie później.Młodzieńcy będą stali w kolejce:rolleyes:KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 17.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam pachnąco. Bakopa jest bardzo wytrzymała choć jej zapach mi przeszkadza. Dziewczyny są cudne !!!!!. Mój Jasiek to w kolejce by nie stał - on od razu przechodzi do rzeczy:) tzn chwyta za rączkę. A wiadomo jak się idzie za rączkę to dziewczyna zajęta. A że rączki sa dwie to stawiam, że wybrałby numer 1 i 2. No taką swatową to bym chciała mieć.....ale mnie poniosło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 19.05.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Z dumy urosłam ze dwa rozmiary (MERCI!!!) - a tu lato idzie i trzeba by w drugą stronę Szczęściem jeżdżę rowerem sporo, to może na plaży nikogo nie wystraszę Kwiatek rzeczywiście ma zapach niemiły - ale trzeba nos mieć blisko rośliny by to czuć, więc na co dzień życia nie utrudnia. Gorzej jak to wiozłam z targu do domu w aucie. Jakoś niewiele na froncie domowym - zbieram siły na odmalowanie wiatrołapu, ale ciągle coś mi wypada i przeszkadza. Serwetki pod wazon z polniakami potrzebowałam - no i mam: http://img857.imageshack.us/img857/3257/83521541.jpg http://img864.imageshack.us/img864/183/24517877d.jpg W razie nagłej potrzeby (wyprania i wysuszenie) może też rustykalnym elementem przełamywać nowoczesną linię narożnika i współgrać z jakże przaśną jajecznicą od szczęśliwych kur... http://imageshack.us/m/545/3594/84437432.jpg Edytowane 19 Maja 2011 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 I love twój dzbanek ...ale artyzm zdjęcia 3 powalił mnie na łopatki ...ależ to wygląda jak dizajnerska tapeta ...ba reklama tej tapety ...no cudne zdjęcie ot co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Zdjęcie jest ŚWIETNE. Zarówno I jak i II plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.05.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 lache, dzbanek ikeowy za 3.99 o ile dobrze pamiętam Fajnie, że dostrzegłaś jakiś artyzm w tym narożniku, który jest jednym z mych koszmarów yokasta, dziękuję I przepraszam kolejny raz za tak rzadkie wpisy. Mam coraz mniej czasu. Już nie wiem gdzie go urwać, bo braki wszędzie. Ale wzięłam głęboki oddech, skupiłam się i wyniosłam wszystko z wiatrołapu. Bo się przymierzam do malowania. Do wakacji chyba zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mam coraz mniej czasu. Myślę że ta cudowna pogoda za oknem też nam wszystkim nie sprzyja siedzeniu przed kompem:) A do wakacji na pewno zdążysz Waderko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Faktycznie to zdjęcie z jajecznicą wygrywa! Cofnęłam się stronę dalej a tam jeszcze więcej zdjęć Numwry jak zwykle urocze Skrzynki wyszłi Ci świetnie - sama bym się nie podjęła raczej. Podoba mi sie bardzo ogród - na zdjęciu na ktorym gdybasz czy będzie taras w tym roku widać jakieś stare, spore drzewo - cudna sprawa Traktor też wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Waderko ,wymalujesz nawet wcześniej bo jeśli wyniosłaś już graty to pół sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 28.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ja takich pięknych dzbanków za 4 zł w ikea nie widuję.Jajecznica widać,że ze zdrowych jajek, bo ma sliczny kolor:) Serdeczności ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.06.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Cześć Waderko! gdzie znowu przepadłaś? może coś majstrujesz...? Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witaj Waderko:) Muszę się odezwać, bo nie wytrzymam:)... Dziewczyny cudne...ale trzecia to już moja ulubienica na całego!!!! Buziaki dla niej proszę słać od ciotki Beatki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts