Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Waderka pannice powalające, a nr 3 to taki aniołek z różkami.... w oczkach iskierki i to coś co nie znosi sprzeciwu a lubi harce :lol2::yes:;).....

Ja ma to samo z zapamiętaniem nazw roślin, a że w tym roku zaczynam przygodę z ogródkiem to staram się zapisywać ich nazwy bo dzisiaj wiem , a jutro już nie ;).......

Witam pachnąco. Bakopa jest bardzo wytrzymała choć jej zapach mi przeszkadza. Dziewczyny są cudne !!!!!. Mój Jasiek to w kolejce by nie stał - on od razu przechodzi do rzeczy:) tzn chwyta za rączkę. A wiadomo jak się idzie za rączkę to dziewczyna zajęta. A że rączki sa dwie to stawiam, że wybrałby numer 1 i 2. No taką swatową to bym chciała mieć.....ale mnie poniosło;)

Z dumy urosłam ze dwa rozmiary (MERCI!!!) - a tu lato idzie i trzeba by w drugą stronę :) Szczęściem jeżdżę rowerem sporo, to może na plaży nikogo nie wystraszę ;)

Kwiatek rzeczywiście ma zapach niemiły - ale trzeba nos mieć blisko rośliny by to czuć, więc na co dzień życia nie utrudnia. Gorzej jak to wiozłam z targu do domu w aucie.

Jakoś niewiele na froncie domowym - zbieram siły na odmalowanie wiatrołapu, ale ciągle coś mi wypada i przeszkadza. Serwetki pod wazon z polniakami potrzebowałam - no i mam:

http://img857.imageshack.us/img857/3257/83521541.jpg

http://img864.imageshack.us/img864/183/24517877d.jpg

W razie nagłej potrzeby (wyprania i wysuszenie) może też rustykalnym elementem przełamywać nowoczesną linię narożnika i współgrać z jakże przaśną jajecznicą od szczęśliwych kur...

http://imageshack.us/m/545/3594/84437432.jpg

Edytowane przez wadera

lache, dzbanek ikeowy za 3.99 o ile dobrze pamiętam :) Fajnie, że dostrzegłaś jakiś artyzm w tym narożniku, który jest jednym z mych koszmarów :)

yokasta, dziękuję :)

I przepraszam kolejny raz za tak rzadkie wpisy. Mam coraz mniej czasu. Już nie wiem gdzie go urwać, bo braki wszędzie. Ale wzięłam głęboki oddech, skupiłam się i wyniosłam wszystko z wiatrołapu. Bo się przymierzam do malowania. Do wakacji chyba zdążę :)

Faktycznie to zdjęcie z jajecznicą wygrywa!

Cofnęłam się stronę dalej a tam jeszcze więcej zdjęć :D Numwry jak zwykle urocze :yes:

Skrzynki wyszłi Ci świetnie - sama bym się nie podjęła raczej. Podoba mi sie bardzo ogród - na zdjęciu na ktorym gdybasz czy będzie taras w tym roku widać jakieś stare, spore drzewo - cudna sprawa :yes:

Traktor też wymiata!

• 2 weeks później...