kasia_sw 21.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Waderko córeczki cudowne dom pięknieje z dnia na dzień a młynek piekny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 22.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witaj mlynek uroczy, po wiatrajach domyślam się ze blonym przywiózł go z Nl taras wyszedł CI super - jak zwykle zreszą malowanie wiatrołapu tez mnie czeka .....przy dzieciach takie miejsce brudzi się w pare miesiecy trawka......super , tylko zastanawiam się czy nie bedziesz miala potem problemu z dosiewka bo u mnie dosiewana w tym roku trawa ma inny kolor i na dodatek zasialam inny gatunek i szybciej rośnie......masakra,koszenie mam co 5 dni lepiej zatrzymaj sobie pudelko , zeby dosiac ten sam gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Waderko tańczące córcie zachwycają!!!! tylko gratulować i gratulować takich skarbów!!!! Drewniany taras-moje marzenie! jak można spytać to po ile jest m2 takich desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 22.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Waderko jakie piekne masz drzwi w środku!!! No i oczywiście dołączam się do zachwytów nad tarasem!! Bardzo fajnie to wygląda - superprosto deski wyszły!! (mam za sobą zbijanie takiego malutkiego podestu niedawno i było o wieeelee gorzej, hehe). Dziewczynki śliczne jak zawsze:) pozdrawiam Cię w ten gorący wieczór, u nas błyski juz na hiryzoncie, mam nadzieję, ze zaraz będzie ulewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.06.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 lasche, fenkju agawi, lepszy goły beton niż nic - wierz mi. Dwa lata tu nie było nic, tylko kupa piachu. To ja bym już beton wolała. Trzymam kciuki, żeby się u Was taras skończył Juszczakówko, ochrzciłam dopiero dziś (pracowałam w weekend) colą zero z sąsiadką. Na młynek polowaliśmy od października i się w końcu udało. Choć mi ta zieleń średnio się podoba, no ale wybrzydzać nie będę Kasia_sw, dziękuję bardzo Betib - no pytanie retoryczne - jasne że z NL - jak pół naszego domu Ja dosiewałam trawę przy starym domu niejednokrotnie i nigdy tak mi się nie zdarzyło - a może te różnice zacierały się z czasem? Dobrze, że mnie uprzedziłaś, zachowam opakowanie. martaibartek, ja znalazłam po 70zł/m2, długie na 420cm i bardzo proste. W marketach budowlanych były tańsze, w dodatku impregnowane, ale krzywulce straszne. Dziękuję w imieniu dziewczynek dorben, że prosto - to zasługa desek. Fajnie, że Ci się podoba. No i w imieniu Larw : dzię-ku-je-my! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.06.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dziewczyny, trwają u nas rozmowy o meblach na taras.Ma być drewno (oczywistość oczywista), tanio i stół z ławką i krzesłami. Przenorałam allegro, podoba mi się to:http://img13.allegroimg.pl/photos/400x300/16/68/53/79/1668537947 Ale staremu nie pasuje, że krzesła nie mają podłokietników. Znaleźliśmy też to i ku temu się skłaniamy:http://cdn1.jysk.com/getimage/web.large/S375970/WEB/1005 Macie jakieś sugestie? Doświadczenia z jakością jyskowych mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Jestem za nr 2 , ale moja opinia może być nieobiektywna ponieważ mam podobne , wydają mi się lżejsze optycznie od nr 1 ...... ...."dwójkę pani wybierz , dwójkę".... Po przyniesieniu do domku należy zaraz zaolejować i będą służyły lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 agawi, lepszy goły beton niż nic - wierz mi. Dwa lata tu nie było nic, tylko kupa piachu. To ja bym już beton wolała. Trzym Waderko, popatrz o tym nie pomyślałam:no: W takim razie fajnie, że mam beton i już nie marudzę. Przynajmniej w tym sezonie:yes: Odnośnie Jysk-owych mebli, to mam dokładnie ten zestaw ze zdjęcia, który pokazałaś. Dokupiliśmy jeszcze 2 krzesła. To nie jest teak, ale twarde drewno, które trzeba zaolejować i powtarzać to co rok. Są bardzo wygodne. Jak będzie coś nie tak, to Jysk chętnie wymienia. Ja też zrobiłam wywiad w necie i wszyscy zachwalali mebelki:) 2 lata gwarancji też jest fajne. My rozważaliśmy jeszcze takie, ale ostatecznie pomysł upadł, bo są za ciężkie. http://allegro.pl/lawka-krzeslo-krolewski-zeliwne-nogi-promocja-i1671161524.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.06.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ufff, jak dobrze, że je macie i jest OK Zaolejuję! Takie z kutymi elementami mi się podobają, ale odpadły w przedbiegach, bo deski są sosnowe i metal by je pewnie wgniatał mocniej niż drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Jeszcze powiem Ci tylko, że olej w Jysku dali nam gratis do zestawu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 oj mnie też zdecydowanie podoba się zestaw nr 2:) ależ będzie fajne lato na nowym tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 mi tez bardziej ten 2 sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nie będę oryginalna... numer dwa jest fajniejszy....To jest Jysk? I w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 tu masz zestawyhttp://www.jysk.pl/165/386/ag/catalog/ maja obnizki od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie zaczęłam szperać w necie.A i zastanawiam się nad tym z żeliwa..., ale u nas na rynku przyjeżdża facet z odlewami. Już nie pamiętam po ile ma te odlewy ale coś od 30 kilku do 80 kilku zł, za sztukę, czyli na krzesło ławkę X 2 ale bez desek. Deski to z egzotyka kupić i było by na lata..., ciężkie, stabilne i nie do zajechania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 29.06.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mam te meble Właśnie skończyłam skręcać. Dobry stosunek jakości do ceny - przyznaję. W Jysku zabrakło im oleju (i stoliczka Catalonia - gnałam na Pragę po niego), kupiłam w casto. Dzisiaj już padam, jutro się za to wezmę. Ale się cieszę dziewczyny Arniko, u nas w starym domu stała na podwórku taka stara ławka, właśnie na żelaznym stelażu - ale jednoczęściowym. Kiedy się tam pojawiłam, połowa desek była przegnita. Wyrzuciliśmy je, wyczyściliśmy i pomalowaliśmy (brat mnie wspierał) ten metal, kupiliśmy kilka desek. Zaimpregnowaliśmy je i polakierowaliśmy. Do dziś ławka jest super - tylko mi się ubrudziła jak płot malowałam i muszę ją papierem ściernym przetrzeć i polakierować. A deski zwykłe, sosna albo świerk - nie pamiętam. Więc pomysł masz dobry My nadal mamy tę ławkę, ale z uwagi na to, że jest cholernie ciężka - zostanie gdzieś obok tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.06.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Też się cieszę razem z Tobą, zobaczysz długo będą służyły i są w miarę wygodne Ławki z metalowymi dodatkami zazdroszczę, widziałam taką w Czaczu i do teraz żałuję, że jej nie kupiliśmy ( miała zielony kolor, ale zawsze można przemalować ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Waderko,super że już masz mebelki ogrodowe w domu. Teraz z kawką czy herbatką będziesz miała gdzie posiedzieć No i czekamy oczywiście na foto-relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 30.06.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Właśnie zaczęłam szperać w necie. A i zastanawiam się nad tym z żeliwa..., ale u nas na rynku przyjeżdża facet z odlewami. Już nie pamiętam po ile ma te odlewy ale coś od 30 kilku do 80 kilku zł, za sztukę, czyli na krzesło ławkę X 2 ale bez desek. Deski to z egzotyka kupić i było by na lata..., ciężkie, stabilne i nie do zajechania.... u moich tesćiów jest taka ławka, znajomi maja cały komplet i mimo,iże dski są sosnowe to przyzło to juz z 10 lat i nadal jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 30.06.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 wadera czekam na fotki, ten kompecik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts