wadera 20.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) To mnie dziewczyny podbudowałyście tymi opowieściami Już na tyle się z tym pogodziłam/oswoiłam, że zaczynam sobie żartować. Coś tam rozmawiam z małżem o wakacjach, on mi, że kupi przyczepę kempingową w NL i pojedziemy gdzieś tam. - A jak ją przyciągniesz? - pytam, bo pojechał bez samochodu. - No przyjedziesz tutaj. - OK, ale kto mi samochód po drodze zatankuje? Choć dzisiaj dałam radę zatankować - ale miałam wsparcie w postaci Konstancji30. Serio W ogóle powiem Wam, że to fajna babka jest. Ile myśmy gadały! No przez te 4 dni to nic innego w sumie nie robiłyśmy, a i tak czuję niedosyt. Z krótko Iza, za krótko! Ja Ciebie powinnam mieć na recepcie minimum raz na miesiąc... mada, witam i dziękuję Edytowane 20 Lipca 2011 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Oooo, przez 4 dni byłyście w swoim towarzystwie? Jejciu, ale Wam fajnie Zazdroszczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.07.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Eeeee tankowanie to jest proste... Jak nie dajesz rady sama, to udajesz blondynkę i pomogą Ci , tylko abyś wiedziała co mają nalać... Ja mam teraz dobrze, bo mam zagazowany samochód i mnie tankują zawsze nawet z auta mogę nie wychodzić.... Jak pojedziesz po tą przyczepkę to przywieź jakieś fajne mebelki, lampy i inne pierdółki... chętnie pooglądam i może coś mi się przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.07.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ... oj gadałyśmy ... przy tym stole i tych lampionach ... gadałyśmy przeskakując z tematu na temat i nie doszłyśmy nawet do wstępu ... wiele jeszcze takich babskich trzydniówek nam potrzeba ... o tym że Magda jest wspaniała to dziewczyny wiemy więc nie powiem nic nowego ... a dziewczynki to był dla mnie mamy "jedynaczki" szok ... one są wspaniałe ... samodzielne ... mądre ... każda inna i każda podobna ... po powrocie tak mocno relacjonowałam w domu, że moja Nieletnia w końcu nie mogąc doścignąć 3 ideałów rzekła "więcej cie tam nie puścimy ... " ... sama się puszczę ... a tylko składam protest ... wróciłam bez jednego zdjęcia ... ja "japończyk" ... nie było czasu w potoku słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ale fajnie miałyście...takie spotkania to jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.07.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Waderko pozwolisz, że zadam u ciebie pytanie Konstancji30?A może Ty bedziesz mogła mi pomóc? Konstancjo, proszę napisz gdzie mogę znaleźć więcej takich pięknych zdjęć kobiet ,chodzi mi o te które zamierzałaś powiesić u siebie w sypialni. Autorem jest mark Show jak napisałaś, ale nie mogę ich znaleźć, bardzo mnie poruszyły, odczułam jakąś tęsknotę i żal na ich widok, dlaczego ? nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.07.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nelko, ja Tobie Ani zazdrościłam - to się wyrównało A poza tym, jakbyś miała ochotę - zapraszam do nas Arniko, nie wiem czy to dojdzie do skutku i czy uda mi się coś z Holandii przywieźć (choć tęsknię jak cholera za kilkoma sklepami), bo plan jest taki, że my stamtąd pojedziemy na wakacje. Gdzieś dalej. I po pierwsze nie wiem czy będę miał miejsca na cokolwiek, po drugie - istnieje realne ryzyko, że jak ja do tych sklepów wpadnę, to na wakacje nie pojedziemy, bo nie będziemy mieli za co Ale pracuję nad mężem, by znów jeździł autem (ma busa i mu się nie chce, bo obowiązują ograniczenia jak dla każdej ciężarówki), więc jakaś tam szansa jest - tylko ciiii, żeby nie zapeszyć... Gaz miałam i nie wspominam dobrze - to znaczy było fajnie do czasu, a potem musiałam zmieniać samochód, bo mi gaz wykończył silnik. Ale spokojnie - zabrało mu to 18 lat Inna, sprawa, ze w Niemczech i NL gaz tankuje się samemu... Po odnalezieniu właściwej końcówki w kartoniku No chyba, ze się ucywilizowali przez ostatnie pięć lat - ale jeszcze w 2006 roku była pełna samoobsługa w tym zakresie. Dodam, że jeździłam na benzynie jak się gaz skończył, bo nie byłam w stanie zatankować gazu sama Izo, ja nie umiem (nadal!) tych emotikonek, ale wiesz co by tu było (cmok, cmok!) I przestań tu dziewczynom ściemniać, bo potem któraś przyjedzie i się zdziwi - nie pamiętasz wycia Miśki przez te wszystkie dni? Swoją droga dziś była powtórka na mieście. Oby jej ten bunt w końcu przeszedł... Ty niby japończyk, ja niby fotograf - a zdjęć zero. Bo szewc bez butów chodzi! Muszę tam jednak do Was jechać - żeby Nieletnia "ideały" zobaczyła. Zaraz się dowartościuje Bogumil, no nie zaprzeczę - bo nie da się zaprzeczyć Atija, pytaj śmiało - ja też Snowa uwielbiam, ale przyznam, ze pojęcia nie mam gdzie można jego prace kupić. Galerie jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Misia męczy się okrutnie z tym łzawym okresem ... najgorsze, że on w okolicach 40stki wraca wraz z kolejną hormonalną przemianą ale jej nie mów ... natury nie przeskoczysz i jak widać Misi nie oszczędziła ale Magduś ja z dziećmi pracuje i niewiele widziałam tak samodzielnych i jednak grzecznych maluchów no muszą żyć ... emotki masz w pierwszym pasku nad polem do wpisywania wiadomości kobiety ... prawda że piękne spotkałam na jakimś blogu ... może "greige" nie pamiętam a potem sobie wygooglałam ... Mark Shaw http://www.markshawphoto.com/ ... a same obrazy wyskoczą jak wpiszesz nazwisko autora w grafiki ... gdzie kupić nie wiem ... zachwycam się na monitorze ... wciąż tylko na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wiaj Waderko strasznie lubię czytać to co piszesz . Śledzę twoje poczynania w domku i podziwiam. A dziewczyny masz CUDOWNE Pozwól, że dalej będę Cię podczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.07.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dziękuję śliczniechociaż i ja będę się zachwycać na monitorze. Zafascynowały mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Waderko Fajnie ,że jesteście taką zakręconą rodzinką. Naprawdę gratulacje jak sobie radzicie w upiększaniu swojego domku i ogrodu.Ale co młodość to młodość. Jeśli chodzi o przyczepę to naprawdę cudowna rzecz. Dla mnie w młodości wraz z dzieciakami i mężem to były niezapomniane wakacje. Zjeździliśmy bardzo dużo.Polskę ,Czechy,Słowację,trochę Austrię no i Węgry- Balaton. Byliśmy nawet w górach jeszcze w dawnym NRD.Tak że polecam jak najbardziej. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 kobiety ... prawda że piękne spotkałam na jakimś blogu ... może "greige" nie pamiętam a potem sobie wygooglałam ... Mark Shaw http://www.markshawphoto.com/ ... a same obrazy wyskoczą jak wpiszesz nazwisko autora w grafiki ... gdzie kupić nie wiem ... zachwycam się na monitorze ... wciąż tylko na monitorze http://www.svenskamobler.com/itemdetails.php?id=432552 cena mnie zabiła:bash: pozostaje podziwiać na monitorze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Tu jest więcej http://www.svenskamobler.com/html/markshaw.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.07.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Cena niezła... Jakby mi tak płacili za jedno zdjęcie, to bym ju z 10 białych małych domków miała. Skończonych Dziewczyny, ale miałam pracowity weekend. Sobota - fotoślub. Wyszłam z domu rano, zawiozłam dzieci (i psa) na wieś do anszego starego domu, zostali z kuzynką-przyjaciółką. Ja o 14 w samochód, pracowałam do 2 rano. Niedługo zostanę specem do spraw organizacji wesel oraz będę miała w głowie mały prywatny ranking sal weselnych. Ta z soboty niestety ląduje na ostatnim miejscu - wygląd koszmarny, światła brak, jedzenia mało i do kitu (na 7 osób przy stoliku - ja, 2x kamera, 4xzespół, nie smakowało nikomu nic. W ogóle nie podali nam na stół pieczywa, owoców, ciasta, lodów. A to niby była sala balowa (naprawdę miał ktoś fantazję) przy hotelu przy krajowej 7. Wróciłam głodna jak pies. Odwiozłam chłopaków po drodze, dotarłam do domu 3:45, Larwy zerwały mnie o 8. Odgruzowywałam z tą kuzynką chatę, doszłyśmy do wniosku, ze ebz kontenera (takiego na śmieci) ani rusz. Więc zbieram na kontener Ale dwa okna od strony ulicy mam czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.07.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Waderko u Ciebie to już chyba naturalne, że im więcej masz pracy i zajęć tym więcej wykrzesasz z siebie energii.. a co do organizacji wesel to pewnie masz rację bo masz skalę porównawczą odwiedzając kilka miejsc:) a ja nie wiedziałam , że Jesteś fotografem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 i to jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.07.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Anutko, masz rację z energią. Jestem niskociśnieniowcem, a oni tak mają. Fotograf to wciąż za dużo o mnie powiedziane. Wloke się gdzieś za tymi, którzy potrafią to robić (Jarek Grabek na przykład). Ale się nie poddaję. Lasche, Ty pochlebco Pokażę Wam na chwilkę młodą z soboty - uwielbiam kobiety o takim typie urody (a z facetami jestem na tym etapie, że najbardziej podnieca mnie intelekt - to chyba znak czasów ) Edytowane 26 Lipca 2011 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 śliczna kobitka ...o facecie dużo powiedzieć nie mogę, bo go nie pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 26.07.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Anutko, masz rację z energią. Jestem niskociśnieniowcem, a oni tak mają. hmm..i znów czegoś się od Ciebie uczę bo nie wiedziałam , że Oni tak mają Teraz już mam odpowiedź na ciągłe pytanie " skąd mam w sobie tyle energii'? a to wszystko przez to moje ciśnienie. Czy również Jesteś uzależniona od kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.07.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kolejny niskociśnieniowiec chciał pochwalić i urodę modelki i zdolności fotografki A kawa niestety dopiero po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts