Arnika 06.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Asiulka.. ja na Hausa nie mam szans, bo chłopaki okupują TVszcze... , więc ja mam neta Waderka kompozycje świetne, wieszaki też, a zdjęcie koników.... no cóż... ja kocham konie w każdej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Waderko - zwykle tylko podczytuję, ale skoro byłaś taka miła i się u mnie odezwałaś to po prostu NIE MOGĘ się nie zrewanżować Tym bardziej że zdjęcia godne pochwały: koniki materiałowe rzeczywiście cudnej urody, a ta skrzynia też tylko trochę miłości potrzebuje. Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciu to drewno wygląda na tyle zdrowo, że tylko wosk bym dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Waderko brawo i pokłona za płot! bardzo mi się podoba! swojski, nietuzinkowy- idealnie pasuje do waszego domku Asiulkowe cuda w twoich aranżacjach na tych zdjęciach SUPER!!!!! i jesienny taras i skrzynia bardzo oczy cieszą, a jak tę skrzynię dopieścisz to już w ogóle będzie na co zerkać i ja takową skrzynię posiadam, ale stoi głęboko w spiżarce schowana, bo brak weny, a przede wszystkim cierpliwości, aby ją do stanu "pokazywalności" doprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Waderko piękne prezenty od Asi dostałaś :ehem: Skrzynia wygląda świetnie, a dekoracja jesienna na stoliku na tarasie zjawiskowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pieknie - jak zawsze! Plot super i ile satysfakcji macie ze wlasnymi rekoma...prezenciki od Asi urocze, skrzynia cudna, dekoracja cudna, zdjecia cudne...ach cudnie, cudnie, cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Aj, Waderko, uwielbiam do Ciebie wpadać Zdjęcia piękne, prezenty od Asiuli śliczne, skrzynia WOW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.10.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ależ płot własnymi ręcami zmajstrowany,niech sąsiedzi zazdroszczą bo jest czego Asiulkowe prezenty urocze,prawdą jest to co piszesz,to wspaniała,bezinteresowna dziewczyna.Miałam okazję się o tym przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.10.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ależ płot własnymi ręcami zmajstrowany,niech sąsiedzi zazdroszczą bo jest czego Asiulkowe prezenty urocze,prawdą jest to co piszesz,to wspaniała,bezinteresowna dziewczyna.Miałam okazję się o tym przekonać. Tak jest! Asiulka jest super:yes: Przepraszam, ale ten płot tak sami? Ja myślałam, że tylko malowałaś Nieuważna ze mnie czytelniczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.10.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 waderko!!!! Piękny płotek wyszedł.A Ty tymi swoimi ręcami to cuda umiesz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.10.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć Waderko:)Córki śliczne jak zawsze,piękne robisz zdjęcia.Gratulacje za płot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 10.10.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) No więc Asiulko (uwielbiam zaczynać zdania od no więc i więc - wiem, że to nieprawidłowo, ale lubię) wyobraź sobie, że nic nie jest podrasowane, konkret konkretny na zdjęciu. Ty się kochana po prostu sama nie doceniasz Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa Nihiru, witam i tutaj Muszę tę skrzynię przetrzeć papierem z wierzchu koniecznie - bo miejscami jest poprzecierana (nie wiem, może ktoś coś zaczął z nią robić?), no i w tych miejscach są takie jasne plamy. Są też zyliony dziurek kornikowych - więc i ze strzykawką przyjdzie mi posiedzieć, pewnie ze dwa razy. Póki co najbardziej pilny jest płot i pomalowanie na dole salonu i małego pokoju. Skrzynia tak sobie czeka, jakby deserkiem była mada, płot robiliśmy sami - ale nie wiem czy jest się czym chwalić zważywszy ile czasu na niego poświęciliśmy. Deski przykręcamy od lipca ubiegłego roku, a biorąc pod uwagę kiedy były wkopane słupki, to już ze 3 czy 4 lata będą Uprzejmie donoszę, że przez weekend nie zrobiłam NIC, gdyż: 1. miałam gości - wiadomo, taki gość - rzecz święta; 2. miałam fotoślub - jako podwykonawca, a zatem jest szansa, że poświecę czas na płot w tym tygodniu - tylko potrzebuję innej niż w tej chwili pogody (bo tu leje) Edytowane 10 Października 2011 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 10.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 hej waderko czy u Ciebie musi być zawsze tak super ? nawet zdjęcia głupiej podlogi idealne a konicku cudniaste widać, ze ktos tu ma zdolne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Waderko pięknie jak zwykle Widzę, ze na forum mamy więcej dobrych ludków robiących takie cudne prezenty. Koniki od Asi piękne Skrzynia ma duszę oj ma...ja mam podobną ale stoi obecnie u mojej mamy....miała być stolikiem kawowym ale jakoś zmieniłam koncepcję.....Twoja ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Waderko podłoga czeka a i łóżko w gościnnym chciałabym zobaczyć Twoje numerki w akcji z moimi łobuzami :) a co do skrzyni to apeluję w imieniu wszystkich panien młodych co to wiano do niej składały ...nie maluj ...zostaw to cudo w naturalnej barwie ...ależ skarb Ci się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 lashe - te numerki z twoimi łobuzami..... hmmm troszkę dziwnie to zabrzmiało fajna skrzynia waderko - wal za ile i skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Waderko, płot zrobiłaś super!!! Mam i ja nadzieję,że wkrótce będę mogła pochwalić się frontowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Waderko, normalnie zaczerwieniłam się od tych wszelkich komplementów;) chłopaki śpią, wiec chwila dla mnie. Generalne porządki robię,obiecałam sobie, że zmienię totalnie garderobę, ale jakoś starych pozbyć się nie mogę-sentyment i tyle...Planów mnóstwo, poszyłabym sobie:)Tydzień temu udało mi się uszyć koniki, aż 2:) Jeden wisi w Domowym Przedszkolu w ośrodku kultury, do którego Bartek chodzi.Dziś odstawił nam szopkę -dosłownie wył, walił w drzwi, w szyby...masakra jakaś... W domu chętnie się szykował, więc nie wiem, czemu taka reakcja tam na miejscu...Eh........ Z dziewczynami łatwiej? Bo wymiankę zrobimy:PPozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hej, jestem Betib, no bez przesadyzmu - dziękuję kochana Kasia_sw, no jak ja bym chciała mieć taką skrzynię jako stolik kawowy (jak już Larwy podrosną, bo szok co z moją obecną ławą poczyniły jedząc przy niej, bawiąc się i rysując)! Ta się nie nadaje, bo ma wieko półokrągłe, ale może jeszcze kiedyś... Lasche, kolor mogę zostawić naturalny, ale wyczyścić muszę, bo teraz jest w plamy. No i czymś zabezpieczyć bym chciała - wosk będzie dobry, jak myślisz? Kurcze, no i masz rację - etnografko - rzeczywiście, takie skrzynie były na wiano! Nie pomyślałam o tym Moje Numerki i Twoje Łobuzy - to się MUSI kiedyś zdarzyć Siner, zaraz do Ciebie napiszę Głodnemu chleb na myśli, co ? Skrzynia z płońskiego targu (tego dużego niedzielnego) za całe sto polskich złotych My byliśmy przy okazji, specjalnie chyba nie warto jechać - są tam zawsze zaledwie 2-3 osoby ze starociami. Kiedyś mieszkałam niedaleko, więc obserwacje mam kilkuletnie... Teraz poluję na lustro do łazienki. Alunku, to ja mocno kciuki trzymam i czekam na zdjęcia Asiu, nie powinnaś się czerwienić, bo to nie komplementy czcze, ino fakty twarde. Czarujesz maszyną. Ja mam już miejsce stałe dla Twego konika drewnianego - materiałowym dobrze jest w kuchni i tam zostaną. I jeszcze coś wymyśliłam, ale Ci na razie nie powiem nic Ja rzeczy wyrzucam z łatwością - poza kilkoma sztukami, które trzymam z sentymentu. Czy z dziewczynkami łatwiej? No nie wiem - zerowe mam doświadczenie z chłopcami, bądźmy szczerzy Zresztą trzy sztuki na raz z różnicą wieku między najstarszą a najmłodszą 3,5 roku to chyba zawsze i wszędzie jest hardcore. Mi się do tego trafiło tak - nadwrażliwiec sztuk jeden (wyje o byle co, wyolbrzymia problemy), nad wiek rozwinięta - sztuk jeden (teoretycznie łatwiej - o ile nie wpada na jeden z genialnych pomysłów w stylu "wyjdę sama z przedszkola" - z miesiąc temu, pani niemal na zawał zeszła, bo gówniara cicho wyszła z sali, ubrała się i wyszła z budynku - dyrektorka ja na schodach zobaczyła przez okno) oraz polip - sztuk jeden (mama zawsze i wszędzie i przez wszystkie przypadki; Druga pyta: A kim będziesz Marta jak będziesz duża? Pierwsza: Kombojką! A ty? Druga: Ja wróżką. A ty Misia? Trzecia: Ja będę mamą!") Na nudę nie narzekam... A w związku z tym, ze moje poszukiwania pracy na razie nie przynoszą oczekiwanego efektu, pracuję w domu. No i mam płot pomalowany jeden raz cały i jakąś 1/3 dwukrotnie. Może uda mi się w tym tygodniu skończyć. I mam w końcu swój własny pokój Wg projektu to gabinet (nieźle brzmi, hehe). Na początku mieszkała tu Pierwsza i Druga, jak zrobiliśmy górę, to przywędrował tu komputer i milion innych rzeczy, z którymi nie wiadomo było co zrobić. I mieszka tu na stałe (przykręcona na amen) szafa z wielkimi lustrzanymi drzwiami. Ogólnie był tu pierdzielnik, kropką nad i była zaś zielona roleta na oknie. Brrrr... Pomalowałam na pastelowy jaśmin (nuuuuda... znowu to samo... ale ja tak lubię ten kolor śmietankowy...), wstawiłam szafkę z lidla, regał z łazienki, powiesiłam żaluzję białą na oknie i wyklepałam trzy półeczki. Kanapa w kratkę, a biurko do wymiany - to nie pasuje i się wysłużyło przez tyle lat. No i czuję się tu szczęśliwa. Jeszcze tylko zmienię tę koszmarną firankę na oknie... Zwariował mi aparat, jutro z nim powalczę, na razie mam tylko tyle: http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=50928900.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg692/scaled.php?server=692&filename=35950412.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=18838089.jpg&res=medium Deska przeniosła się za drzwi i czeka na pokrowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Waderko,z tego co piszesz z byle jakiego pokoju-graciarni zrobiłaś przyjemne miejsce do pracy.Proszę pokaż więcej! Oj,nie nudzisz Ty się nie nudzisz w domku,ale ja,chociaż mam jedną taką małą to też na nudę narzekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja mam nadwrażliwca i polipa ...uwielbiam te Twoje historie z życia wzięte a olej na skrzynie myślę , że wyjdzie idealnie ...będzie milusia w dotyku i spotkanie zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts