yokasta 28.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ooooo jedno z najfajniejszych zdjęć Larw, jakie pokazałaś. Aż łezka się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 29.11.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zdjęcia z tańca - piękne , kolorowe ... czuję , że Trzecia zostanie kiedyś solistką Zdjęcie trzy w jednym - jest piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Waderko przepiękne masz te córy no! Za każdym razem jak je pokazujesz to buzia mi się sama śmieje Zdjęcia z tańców też boskie Twój pokoik robi się coraz fajniejszy i przytulniejszy Miło tam sobie pewnie posiedzieć z herbatą w ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Waderko piekne te Wasze Larwy:yes: i zdjecie mistrzowskie - powinno bez watpienia znalezc sie w domowej galerii:yes:. Zdjecia z tancow...liczylam wedlug Twoich wskazowek , mam nadzieje, ze sie polapalam ale faktycznie trudno bez wskazywania palcem, powiedziec ktora jest ktora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziewczyny jak z obrazka:) Cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a ja wiem, która która bo uważnie czytałam ale tak mnie rozśmieszył opis, że śmiałam się jak głupi do syra ...płot skończony ??? :wave: i pokłony i owacje ...a zdjęcie numerkowe - odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 UROCZE:) po MAMIE oczywiście:)))))))))))))no taty udział tez jakiś w tym był:PPPbuziaki i już Tobie napisałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 04.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ooooo jedno z najfajniejszych zdjęć Larw, jakie pokazałaś. Aż łezka się w oku kręci dla mnie number one to zdjęcie jak dziewczyny w piżamach tańcuja w kuchni. Jest tak pocieszne że wracam sobie do niego, jak potrzebuje poprawić sobie nastrój. Ten ruch uchwycony na jednej klatce - bombowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRASZAM DO KONKURSUhttp://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 08.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Waderko Dużo zmian fajnych u Was.Domek i ogród pięknieje co chwilę. Córy macie cudowne,sympatyczne i jakie kontaktowe.Jednym słowem modelki. Fajnie się patrzy jak rosną takie trzy pociechy i jeszcze w takim fajnym domku.To jest niezapomniany czas w rodzinie. Miłych chwil w Waszym domku. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.12.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Waderko gdzie ty ostatnio tak się chowasz???Pisz tu szybko co u ciebie, co u Larw!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 hejkano to i tu do ciebie wpadłam.Deski dębowe dostaniesz w castoramie. W zasadzie to chyba nie deski tylko już wyszlifowane stopnie schodów lub właśnie parapety.Najbliższa "twoja" castorama jest blisko mnie więc na kawkę musowo cię widzę u siebie. Zabierz córy .... twoich troje, moich czworo... dobijemy moich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Fantastyczne masz Córy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 14.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Madziu, czy Ty juz wyemigrowałaś do siostry??Kochana, melduj co u Ciebie????mężul wrócił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 I ja jestem ciekawa co się u Waderki dzieje, że tu taka cisza!!! Oj nieładnie tak nas opuszczać bez zapowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 16.12.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dziewczyny, jestem na chwilę Ja nie ogarniam tego tempa życia, kompletnie... Tydzień ostatni to już mnie w ogóle wykończył - nawet nie mam siły pisać... Siner, jutro zadzwonię Męża nie ma, do siostry dopiero się szykuję. I do pracy się szykuję - po miesiącach rozważania jakby to było... stwierdziłam, że trzeba iść na żywioł i sprawdzić czy to się da zrobić - praca z trójką dzieci bez męża i babć. Proszę o kciuki. I obiecuję, że zaglądać będę. O ile to przeżyję bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym (Pierwsza już rozpoczęła żale, płacze i histerie)... W ramach przeprosin kilka zdjęć - wiecie, ze ja ostatnio nawet nie mam kiedy wziąć aparatu do rąk... Kupiłam wreszcie tło fotograficzne, które mi się marzyło od kilku lat. Paczka prawie dwa tygodnie leżała nie otwarta - nie miałam kiedy się za to wziąć. Masakra... http://desmond.imageshack.us/Himg862/scaled.php?server=862&filename=60908613.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=52162634.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg859/scaled.php?server=859&filename=48155053.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg193/scaled.php?server=193&filename=38518641.jpg&res=medium Druga się akurat moczyła w wannie i zdjęcia brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 waderko Podziwiam Cię, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.12.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No, ambitnaś Madziulkq:)Buziaki posyłam, odsapnij trochę w ten weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 i bardzo dobrze jak nie sprawdzisz to wiedzieć nie będziesz a kciuki trzymam i wierzę w powodzenie misji matki du roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madzia i ja trzymam za ciebie kciuki i wierzę że wszystko poukładasz tak, że i na nas czas znajdziesz Zagląda i zdawaj relacje na bieżąco Zdjęcia jak zawsze pełen profesjonal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts