PINNA 26.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 WitamWłaśnie kupiłam wymarzoną działkę i zabieram się za budowę swojego domu. Jestem laikiem w tym temacie, więc proszę o pomoc i wskazówki na co zwrócić uwagę. Z czym mieliście największe problemy? Co spędzało wam sen z powiek? Czy dokumentacja, może materiały, lub wykonawcy? Na co zwrócić szczególną uwagę? Wszystkie informacje mile widziane. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 26.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Zacznij od przeczytania tego forum. Potem zadawaj pytania o szczegóły.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1970 26.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Tak proszę przejrzyj to forum jest naprawdę bardzo pomocne i otrzymasz prawdopodobnie wszystkie odpowiedzi na swoje pytania bo jest tu bardzo dużo życzliwych ludzi gotowych sobie na wzajem pomagać.Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eryk614 26.07.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 WitamOd kilku lat zajmuję się budowlanką i mogę pomóc w różnych kwestiach odnośnie wykonawstwa jak również materiałów,[ moderowano - reklama ]Odnośnie pytania ,jak na każdej budowie zaczną się dylematy i różnego typu niezgodności, w moim przypadku były niezgodności ze stopem ponieważ belek stropowych nijak nie można było rozmieścić wg projektu,okazało się że drobne zmiany projektanta dały oczekiwany efekt.Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts