rania 26.07.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Chodzi dokladnie o lazienki. Dom ok 100 m czyli duzo miejsca nie bedzie. Co byscie wybrali: - 2 lazienki po ok 6m kw. - w lazience rodzicow piecyk gazowy lub elektryczny a w lazience ogolnej pralka. Bez pom gosp/kotlowni (na dzialce jest budynek gospodarczy)- 1 lazienka ok 6m kw + osobne wc ok 1,5m kw.+ pomieszczenie na piecyk i pralke ok 4,5 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.07.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jeżeli to ja mialabym wybierać to mój wybór byłby taki: łazienka dla domowników, wc dla gośći plus pomieszczenie gospodarcze.Ale to może mój uraz do pralki w lazience z naszego blokowego mieszkania:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.07.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 z tego co widzę, to raczej pytanie następujące:czy chcecie dzielić łazienkę z rodzicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 26.07.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 z tego co widzę, to raczej pytanie następujące: czy chcecie dzielić łazienkę z rodzicami? Moze zle to ujelam, ale rodzice to ja z mezem, a nie nasi rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Zdecydowanie opcja nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts