remalo 26.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Witam proponuję malowanie natryskowo elewacji dachów mieszkań idealna struktura bez przejść i nie domalowań szybki czas realizacji polecam cały kraj 606208471 Edytowane 28 Lipca 2010 przez remalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.07.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam proponuję malowanie natryskowo idealna struktura bez przejść i nie domalowań szybki czas realizacji polecam 606208471 A masz jakies zdjecia z realizacji? To Twoj pierwszy post na forum... szukam jakiejs sprawdzonej ekipy, dosc juz mam niedorobek na budowie, a to wazna rzecz i chce zeby byla zrobiona dobrze. Prosze tez o ceny tutaj, chyba nie sa tajne? I gdzie masz firme? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 26.07.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam wkleję parę adresów z moimi ogłoszeniami to tam są domki po malowaniu i wyciepleniu lub podaj adres email to wyślę parę zdjęć . Tak to mój pierwszy post bo dopiero teraz znalazłem to forum. Cena za m2 to 12 zł na gotowo bez ukrytych kosztów. Realizacja przykładowo budynek 300 m2 około 15 okien z drzwiami zabezpieczanie i malowanie około 3 dni.http://tarnow.olx.pl/malowanie-dachow-elewacji-natryskowo-ocieplanie-budynkow-tynk-natryskowo-antykorozja-iid-82711183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 26.07.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 podaj email to wyślę parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.07.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 adres mail wyslalam na priv.W to 12 zl/m2 wchodzi farba? Jakiej firmy? Jak z jakoscia?No i lokalizacja - domek mam pod Pabianicami k/Lodzi, z Tarnowa kawalek drogi... w sumie spac gdzie by bylo, ale dojechac trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 26.07.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 12 zł to samo malowanie bez farby na gotowo z wliczoną folią i taśmą. Ja pracuję na TIKKURILI jest to farba akrylowo-silikonowa średnio wychodzi około 4.5 zł za m2 i jest to zależne od chłonności podłoża. Co do jakości to są to farby z wyższej półki więc jakość jest bardzo dobra. Ale można pomalować farbą za 2 zł za m2. Malowanie cały kraj więc problemu nie ma. Proszę o odp czy doszły zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jania1 27.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam proszę o zdjęcia prac malowania jakie Pan wykonał adres e-mail wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dostalam zdjecia, dziekuje. Chcialabym wyslac Panu zdjecie i wymiary mojego domu do wyceny. Wycenic, spisac umowe, umowic termin.Nie chcialabym przy cenach za m2 zeby potem tych metrow wyszlo wiecej niz jest (mialam juz roznych fachowcow na budowie:/) Tikkurila jest ok. Rozumiem ze zalatwia Pan farbe we wlasnym zakresie? Ile osob liczy ekipa? W ile dni pomalowalibyscie Panstwo moj domek? Zdjecie ponizej.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/wZWOhjQaJQuv1PhkfX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/se63qm5qOvNgVXLbjX.jpg lepszych nie mam... do pomalowania dom i garaz, tynk cementowo wapienny kladziony w ub roku.Czy Pana firma zajmuje sie tez np. ocieplaniem fundamentow i kladzeniem gresu na schodach zewnetrznych? Bo jesli tak to fajnie byloby zlecic te ostatnie juz rzeczy na budowie jednej ekipie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 27.07.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam. Farbę mogę załatwić w swoim zakresie. Na tynk cementowo wapienny potrzebny jest jeszcze grunt przed malowaniem ale wybór należy do klienta. Z doświadczenia wiem że jest mniejsze zużycie farby na takim tynku i w razie reklamacji bez gruntu TIKKURILA nie uwzględni reklamacji. Oczywiście z umową nie ma problemu. Co do fundamentów i gresu to zrobimy bez problemu. Nie znam wymiarów Pani budynku ale budynek 300-350 m2 malujemy około 3 dni na gotowo. Ekipa na takie malowanie 3-4 osoby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 27.07.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam proszę o zdjęcia prac malowania jakie Pan wykonał adres e-mail wysłałam na priv. zdjęcia wysłane proszę o odp czy doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jania1 29.07.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tak zdjęcia doszły dziękuję będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remalo 30.07.2010 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsalpin 25.02.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Stanowię konkurencję więc nie w głowie mi umieszczanie reklamy własnych usług w twoim poście.@ remalo Mam natomiast pytanie o agregat jakiego używacie do malowania elewacji.My używamy Mark VII i powiem, że jestem zadowolony. Poszukuję natomiast czegoś "odrobinę" tańszego. Jeśli to nie tajemnica to czy zdradziłbyś czym malujecie elewacje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts