Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Malowanie natryskowo idealna struktura bez przejść i nie domalowań

Recommended Posts

Witam proponuję malowanie natryskowo idealna struktura bez przejść i nie domalowań szybki czas realizacji polecam 606208471

A masz jakies zdjecia z realizacji? To Twoj pierwszy post na forum... szukam jakiejs sprawdzonej ekipy, dosc juz mam niedorobek na budowie, a to wazna rzecz i chce zeby byla zrobiona dobrze. Prosze tez o ceny tutaj, chyba nie sa tajne? I gdzie masz firme?

Dziekuje

Witam wkleję parę adresów z moimi ogłoszeniami to tam są domki po malowaniu i wyciepleniu lub podaj adres email to wyślę parę zdjęć . Tak to mój pierwszy post bo dopiero teraz znalazłem to forum. Cena za m2 to 12 zł na gotowo bez ukrytych kosztów. Realizacja przykładowo budynek 300 m2 około 15 okien z drzwiami zabezpieczanie i malowanie około 3 dni.

http://tarnow.olx.pl/malowanie-dachow-elewacji-natryskowo-ocieplanie-budynkow-tynk-natryskowo-antykorozja-iid-82711183

12 zł to samo malowanie bez farby na gotowo z wliczoną folią i taśmą. Ja pracuję na TIKKURILI jest to farba akrylowo-silikonowa średnio wychodzi około 4.5 zł za m2 i jest to zależne od chłonności podłoża. Co do jakości to są to farby z wyższej półki więc jakość jest bardzo dobra. Ale można pomalować farbą za 2 zł za m2. Malowanie cały kraj więc problemu nie ma. Proszę o odp czy doszły zdjęcia.

Dostalam zdjecia, dziekuje. Chcialabym wyslac Panu zdjecie i wymiary mojego domu do wyceny. Wycenic, spisac umowe, umowic termin.

Nie chcialabym przy cenach za m2 zeby potem tych metrow wyszlo wiecej niz jest (mialam juz roznych fachowcow na budowie:/)

Tikkurila jest ok. Rozumiem ze zalatwia Pan farbe we wlasnym zakresie? Ile osob liczy ekipa? W ile dni pomalowalibyscie Panstwo moj domek? Zdjecie ponizej.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/wZWOhjQaJQuv1PhkfX.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/se63qm5qOvNgVXLbjX.jpg

lepszych nie mam... do pomalowania dom i garaz, tynk cementowo wapienny kladziony w ub roku.

Czy Pana firma zajmuje sie tez np. ocieplaniem fundamentow i kladzeniem gresu na schodach zewnetrznych? Bo jesli tak to fajnie byloby zlecic te ostatnie juz rzeczy na budowie jednej ekipie...

Witam. Farbę mogę załatwić w swoim zakresie. Na tynk cementowo wapienny potrzebny jest jeszcze grunt przed malowaniem ale wybór należy do klienta. Z doświadczenia wiem że jest mniejsze zużycie farby na takim tynku i w razie reklamacji bez gruntu TIKKURILA nie uwzględni reklamacji. Oczywiście z umową nie ma problemu. Co do fundamentów i gresu to zrobimy bez problemu. Nie znam wymiarów Pani budynku ale budynek 300-350 m2 malujemy około 3 dni na gotowo. Ekipa na takie malowanie 3-4 osoby.Pozdrawiam

• 4 years później...

Stanowię konkurencję więc nie w głowie mi umieszczanie reklamy własnych usług w twoim poście.

@ remalo Mam natomiast pytanie o agregat jakiego używacie do malowania elewacji.

My używamy Mark VII i powiem, że jestem zadowolony. Poszukuję natomiast czegoś "odrobinę" tańszego. Jeśli to nie tajemnica to czy zdradziłbyś czym malujecie elewacje?

Pozdrawiam