mim 26.07.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mam pytanie. Chciałem kupić przecinarkę do glazury i wykorzystać ją również do cięcia drewna, desek, itp. Wymienia się tylko tarczę. Czy ktoś ma doświadczenia w tym względzie ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 26.07.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wiesz ostatnio tez kupilem taka przecinarke nie nakladalem jeszcze tarczy do ciecia drewna ale chyba da rade zmienic i ciac drewno. ile zaplaciles za sprzet? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 27.07.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jeszcze nie kupiłem sprzętu. Wypożyczyłem tylko z wypożyczalni na dwa dni, gdy układałem mozaikę. Musiałem kupić tarczę do drewna i przejściówkę na piłę. Piła tarczowa do drewna ma chyba 3 cm w środku, a do glazury 2,54 cm. Nie dość że kupiłem przejściówkę z 3cm na 2,5cm to jeszcze ślusarz musiał mi ją powiększyć o te 0,4 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inlays 04.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Powiem tak jeżeli maszyna-urzadzenie jest do cięcia glazury to niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amciek80 11.08.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Czy ktoś ma doświadczenia w tym względzie ? Pozdrawiam, Tak, ja mam. Mozesz probowac tylko co Ci z tego wyjdzie? Czy pila do ciecia drewna kosztuje az tyle zebys musial tak kombinowac? Przeciez sa inne otwory tarcz. Mozna uprawiac druciarstwo i dorabiac tulejki ale po co. Najtansza marketowa tandetna pila bedzie w cenie dobrej tulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts