Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hermes 2 - pod Wrocławiem

Recommended Posts

Witam...Pozwiliłam sobie dodac wątek odnosnie planowania Budowy.Pisze gdyz tak sie sklada ze rowniez zakupilismy działke w DŁUGOŁECE pod Wrocławiem i na stan dzisiejszy zamieszkujemy pod Bristolem:)Przyjezdzamy za pare dni i zabieramy sie za wszelkią papierkową biurokracje.Pierwsze od czego trzeba by było zacząć to wystąpienie o wypis z planu zagospodarowania lub nowa decyzja o warunkach zabudowy.Zastanawia mnie czy nasza działka jest objęta miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego,czy Wy juz posiadacie ten papierek??

Jesli moge zapytac sie czy przypadkiem dodane zdjecie działeczki nie znajduje sie w dalszej kontynuacji polno-dziurawej ulicy Zawadzkiego...

Pozdrawiam

Witam...Pozwiliłam sobie dodac wątek odnosnie planowania Budowy.Pisze gdyz tak sie sklada ze rowniez zakupilismy działke w DŁUGOŁECE pod Wrocławiem i na stan dzisiejszy zamieszkujemy pod Bristolem:)Przyjezdzamy za pare dni i zabieramy sie za wszelkią papierkową biurokracje.Pierwsze od czego trzeba by było zacząć to wystąpienie o wypis z planu zagospodarowania lub nowa decyzja o warunkach zabudowy.Zastanawia mnie czy nasza działka jest objęta miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego,czy Wy juz posiadacie ten papierek??

Jesli moge zapytac sie czy przypadkiem dodane zdjecie działeczki nie znajduje sie w dalszej kontynuacji polno-dziurawej ulicy Zawadzkiego...

Pozdrawiam

Witaj,

My juz jestesmy po zalatwianiu wszelkich papierkow. Mamy pozwolenie na budowe i mozemy zaczynac w kazdej chwili. Nasza dzialka byla objeta planem i znajduje sie w Kamieniu na poludnie od Dlugoleki.

Cala papierkowa robote zlecilismy gdyz nie bylismy w stanie robic tego na odleglosc (niestety polskie urzedy nie dzialaja zbyt sprawnie).

Zycze Wam powodzenia.

Edytowane przez wypas

• 1 year później...

ŚWIĄT magicznych, wyjątkowych, pełnych MIŁOŚCI i domowego ciepła

oraz szczęścia i zdrowia na każdy dzień nadchodzącego roku.

Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia.

Monisiaaa z Rodziną

http://img690.imageshack.us/img690/6329/16whitechristmasballchr.jpg