wypas 08.05.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Postep, Ogrodzenie zrobione przy pomocy rodziny (dzieki wielkie chlopaki). Umowa podpisana z ekipa i mamy tez kierownika budowy. Na wrzesien fundamenty a potem byle do wiosny. Edytowane 8 Maja 2011 przez wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alian-teko 09.05.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam...Pozwiliłam sobie dodac wątek odnosnie planowania Budowy.Pisze gdyz tak sie sklada ze rowniez zakupilismy działke w DŁUGOŁECE pod Wrocławiem i na stan dzisiejszy zamieszkujemy pod Bristolem:)Przyjezdzamy za pare dni i zabieramy sie za wszelkią papierkową biurokracje.Pierwsze od czego trzeba by było zacząć to wystąpienie o wypis z planu zagospodarowania lub nowa decyzja o warunkach zabudowy.Zastanawia mnie czy nasza działka jest objęta miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego,czy Wy juz posiadacie ten papierek??Jesli moge zapytac sie czy przypadkiem dodane zdjecie działeczki nie znajduje sie w dalszej kontynuacji polno-dziurawej ulicy Zawadzkiego...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 09.05.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Witam...Pozwiliłam sobie dodac wątek odnosnie planowania Budowy.Pisze gdyz tak sie sklada ze rowniez zakupilismy działke w DŁUGOŁECE pod Wrocławiem i na stan dzisiejszy zamieszkujemy pod Bristolem:)Przyjezdzamy za pare dni i zabieramy sie za wszelkią papierkową biurokracje.Pierwsze od czego trzeba by było zacząć to wystąpienie o wypis z planu zagospodarowania lub nowa decyzja o warunkach zabudowy.Zastanawia mnie czy nasza działka jest objęta miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego,czy Wy juz posiadacie ten papierek?? Jesli moge zapytac sie czy przypadkiem dodane zdjecie działeczki nie znajduje sie w dalszej kontynuacji polno-dziurawej ulicy Zawadzkiego... Pozdrawiam Witaj, My juz jestesmy po zalatwianiu wszelkich papierkow. Mamy pozwolenie na budowe i mozemy zaczynac w kazdej chwili. Nasza dzialka byla objeta planem i znajduje sie w Kamieniu na poludnie od Dlugoleki. Cala papierkowa robote zlecilismy gdyz nie bylismy w stanie robic tego na odleglosc (niestety polskie urzedy nie dzialaja zbyt sprawnie). Zycze Wam powodzenia. Edytowane 9 Maja 2011 przez wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 25.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 ŚWIĄT magicznych, wyjątkowych, pełnych MIŁOŚCI i domowego ciepłaoraz szczęścia i zdrowia na każdy dzień nadchodzącego roku.Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia.Monisiaaa z Rodziną http://img690.imageshack.us/img690/6329/16whitechristmasballchr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts