zuber 26.07.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Od kilku dni koczuje na wycieraczce pod moim domem.Sama słodycz i łagodność, ale jest bardzo nieufny.Leży na tarasie , ale jak do niego wychodzę zaraz ucieka.Bardzo wycieńczony,chyba bardzo młody.I bardzo, bardzo szuka swojego właściciela.Może komuś zaginął?A może jakimś cudem ktoś chciałby się takim psem zaopiekować?Nie sprawia żadnych problemów poza tym , ze się boi bo pewnie długo się błąkał i wiele razy był przepędzany.Ja już mam psai niestety nie mogęgo wziąćUwierzcie mi -ten pies naprawdę ma w sobie to coś.Straż Miejska już o nim wie, ale myślę , że szkoda go do schroniska.Ponieważ mam ograniczony dostęp do internetu-wyjątkowo podaję nr.tel.-Kasia-604 21 23 44. http://picasaweb.google.pl/111628486192411277015/Pies?authkey=Gv1sRgCOSFoY3W1NTzigE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts