flatron25 26.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, wlaśnie zabieram się do remontu, i mam straszy "zgryz" ponieważ nie wiem jak dobrać kolory do mojego pokoju. Ograniczają mnie meble które mają kolor buku, natomiast wersalkę mam granatowo-niebieską, jeszcze wspomnę, że drzwi również są bukowe, a rolety w oknach granatowe. I teraz chciałbym się poradzić Was, ponieważ ja jako 22-letni facet w ogóle nie mam talentu do koloru. Chciałbym zaznaczyć ze pokój jest używany jako dzienny i sypialnia. Jest to niewielki pokój, ponieważ ma wymiary 2.20m szerokości i 4.20 długości. na krótkich ścianach znajdują się drzwi i okno. I nie wiem jakie wybrać kolory ścian, podłogi do w/w mebli, tak by pomieszczenie było dla faceta, tak bym mógł bez przeszkód zapraszać dziewczyny. Pomożecie mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.07.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 proponuję chłodny odcień szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.07.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 no i zniknela odpowiedz wiec pisze jeszcze raz ja proponuje krem do tego pokoju bedzie pasowal do granatu i buku rozjasni pomieszczenie tym bardziej ze ma sluzyc jako dzienny i sypialnia a jak wybierzesz szary to tylko jasny.. ale to moje zdanie, kwestia gustu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 28.07.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A nie łatwiej by było, jakbyś wrzucił zdjęcie pokoju ? Podobno jeden obraz zastępuje tysiąc słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka01 28.07.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Krem lub biel złamana jakimś innym kolorem. Nie ma sensu szaleć z kolorem w takim małym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts