tbtbtb 25.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam,a ja mam takie pytanie jestem z Krakowa i chciałbym zamowić meble kuchenne w avansie na ul.Wyki jest tam studio kuchenne mają dobre cenki i ładne meble ale nie wiem nic o nich ,a nie chciałbym wtopic kasy,jeśli ktoś coś wie na ich temat będe brdzo wdzięczny proszę o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.07.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 chciałbym zamowić meble kuchenne w avansie na ul.Wyki jest tam studio kuchenne mają dobre cenki i ładne meble ale nie wiem nic o nich Nie wygłupiałbyś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 26.07.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) A znasz to studio,możesz coś wiecej o nim powiedzieć.czy gadac same bzdury,Tu jest link http://www.anna.net.pl/ Edytowane 26 Lipca 2010 przez tbtbtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.07.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Oooo - nawet sposób na przemycenie adresu znalazłeś .... Gratulacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts