perm 26.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie wiem czy taka propozycja juz była, jeżeli tak to przepraszam. Mimo ze działów tu jest już masę to myślę ze przydałby sie jeszcze dodatkowy dział o narzędziach. Od ręcznych po parowe . Oprócz pytań i opinii chetnie widziałbym też reklamy firm produkujących i sprzedających wszystko co na budowie może być potrzebne. Szykuję sie do budowy i chętnie bym o parę rzeczy zapytał. Np o coś uniwersalnego do malowania. Ściany i rzęsy NIe wiem gdzie o to zapytać. Betoniarka - potrzebna czy nie, jak już to jaka? Pompa do studni. Wyciagarka. Taczka. Młotek no i słynna 2 Kg siekiera do rozłupywania fiskars . Reklamy myślę dałyby jakiś zarobek redakcji ale co chyba ważniejsze pokazałyby co na rynku wogóle jest. Wbrew pozorom nawet w sieci nie jest łatwo na niektóre rzeczy trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 19.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A może by tak dodać taki dział na głównej stronie forum? Obecnie chcę kupić młotowiertarkę i betoniarkę. Miło by było poczytać o takich rzeczach w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.08.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) A może by tak dodać taki dział na głównej stronie forum? Obecnie chcę kupić młotowiertarkę i betoniarkę. Miło by było poczytać o takich rzeczach w jednym miejscu. No własnie o to chodzi! Też jestem na etapie kupowania bo budowa. Głupia wiertarka do wkręcania ale na prąd mi potrzebna. Nie wiem gdzie mam o tym napisać. Skręcam domek ogrodowy i już wiem że żadna wkrętarka akumulatorowa nie dałaby rady. Będzie w sumie wkręconych ok 2000 wkrętów. Ilu jeszcze będzie w podobnej sytuacji? Napisałbym, już by ktoś wiedział że z akumulatorowa to jak z motyką na słońce. Oprócz tego chętnie obejrzałbym ofertę różnych firm, przecież to reklama, czysty zysk dla redakcji! Jeszcze raz to napiszę: nie jest łatwo nawet w Internecie znaleść jakąś kompleksową ofertę. Nie ma sklepów z narzędziami i osprzętem które chciałyby sie na forum reklamować? Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts