miochal_2 27.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam. Mieszkam w Łodzi na Retkini na ul. Batalionów Chłopskich, w jednym z bloków 4-piętrowych. W tych blokach w mieszkaniach są drzwi wewnętrzne między niektórymi pokojami. Swego czasu miałem szybę w jednych drzwiach, ale mi się potłukła. Chciałem je teraz wymienić (nie wiem czy lepiej wymienić całe drzwi, czy może pójść do szklarza i wstawić nową szybę). Ich wymiary to 196.5cm na 74.0cm. To są stare drzwi (bloki mają już ponad 20 lat) więc nie wiem czy takie gdziekolwiek dostanę. Proszę o poradę. Pozdrawiam. PS. Czy jak kupię inne drzwi to trzeba będzie wymieniać je razem z futryną? Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miochal_2 28.07.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Problem rozwiązany, wstawiłem szybę do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.07.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie gniewaj się że nie było odpowiedzi - odpowiedź na Twój "problem" leżała w najbliższym sklepie ze stolarką. Niezależnie od rad na forum musiałbyś i tak wyjść z domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts