Magdala 27.07.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Po majowych opadach wyszedł mi wewnątrz domu grzyb w okolicy okna. Ściana zachodnia, najbardziej narażona na deszcze. Od zewnątrz jeszcze nie otynkowana i sporo wody weszło przy oknach w ścianę. Ściana jednowarstwowa 44. I co teraz zrobić? Ściana jeszcze wilgotna... czekać, aż wyschnie (a tu kolejne deszcze więc nierealne) czy od środka walczyć z grzybem a od zewnątrz dać jednak z 10 cm. styro i otynkować - ale czy wilgoć jakoś odparuje wtedy ze ściany? Poradźcie, bo nie mam pojęcia, co z tym zrobić A w środku trwa wykończeniówka, chcemy niebawem malować, wprowadzać sie >.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 28.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wedlug mnie poczekaj az sciana wyschnie. Pootwieraj okna i wietrz jak najwiecej bo jak przylozysz styro to juz wogole zamkniesz przepuszczalnaosc od sciany. Ja mam tak z tynkami wewnetrznymi fachmany kazali nie kalsc elewacji az tynki wyschna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 03.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 bez sensu styro teraz, mialem podobnie i wyszly wykwityodczekac az wyschnie i wtedy zadzialac, mozna srodkiem przemalowac, sa i inne sposoby ale nie na takie problemy jak twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 05.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 to jak sie tam prezentuja postepy z grzybem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts