olgusieniunieczka 27.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam,w tym roku u babci męża spółdzielnia przeprowadziła likwidację term gazowych i podłączenie całego bloku do miejskiej wody ciepłej. Tłumaczyła to unijnymi przepisami nakazujacymi likwidację term gazowych do 2012r. Słyszał ktoś z Was o takich przepisach? W mieszkaniu mojej babci też woda jest podgrzewana gazem, stąd moje zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 31.07.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 O przepisach nie słyszałem, ale jeżeli takie są, to się cieszę, gdyż woda ciepła miejska jest znacznie od gazu tańsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.08.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Kopię i kopię i nic nadal nie wykopałam. Może to jednak było dobre serce spółdzielni, a nie przepisy. Cholera, nie wiem czy zaczynać w tym roku remont łazienki babci i centralnego czy jeszcze poczekac. Będzie lipa, jeśli zrobimy gazowe centralne, a za rok każą wywalić piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts