marekjs 27.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam,Może ma ktoś jakiś namiar na porządną firmę z lubelskiego co robi szamba betonowe jednoczęściowe o pojemności 10m3?Nie chcę wrzucić szamba z łączonych elementów. Musi to być jednolita bryła z solidną pokrywą.Zainteresował mnie Probud, ale jest trochę za daleko ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcion 18.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dołaczam do tematu. Też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 18.08.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dołaczam do tematu. Też jestem zainteresowany. Witam. Jeżeli kwestia finansowa jest nieistotna to mogę polecić szambo od Pana Trykacza z Łucki. Mimo że buduję niedaleko Lubartowa i Łucki ściągam szambo z Radomia - dlaczego? - bo szambo z Łucki kosztuje 5 tysięcy a z Radomia 3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJA35 20.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam. Jeżeli kwestia finansowa jest nieistotna to mogę polecić szambo od Pana Trykacza z Łucki. Mimo że buduję niedaleko Lubartowa i Łucki ściągam szambo z Radomia - dlaczego? - bo szambo z Łucki kosztuje 5 tysięcy a z Radomia 3. Pozdrawiam Czy szambo, które ściągasz z Radomia to sam zbiornik kosztuje 3 tys.czy kompleksowa usługa z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 22.08.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Czy szambo, które ściągasz z Radomia to sam zbiornik kosztuje 3 tys.czy kompleksowa usługa z montażem? Witam. Sam zbiornik kosztuje 2000 (10m3 lub 2*5m3). 3000 to opłata za całość z transportem i montażem. Tylko jedna uwaga. W cenie są kominki, które nie bardzo pasują do otworów w szambie (Dostawca tłumaczył się, że prawdopodobnie wzięli nie te kominki co trzeba. Ja zrezygnowałem z tych kominków i muszę dokupić jakieś lokalnie. Co do montażu to nie mam żadnych uwag (poza kominkami) - przyjechali nawet trochę wcześniej niż planowali, sprawnie posadowili zbiorniki - całość montażu trwała ok. 1 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts