Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szambo woj. lubelskie

marekjs

Recommended Posts

Witam,

Może ma ktoś jakiś namiar na porządną firmę z lubelskiego co robi szamba betonowe jednoczęściowe o pojemności 10m3?

Nie chcę wrzucić szamba z łączonych elementów. Musi to być jednolita bryła z solidną pokrywą.

Zainteresował mnie Probud, ale jest trochę za daleko ;(

• 3 weeks później...
Dołaczam do tematu. Też jestem zainteresowany.

Witam.

Jeżeli kwestia finansowa jest nieistotna to mogę polecić szambo od Pana Trykacza z Łucki. Mimo że buduję niedaleko Lubartowa i Łucki ściągam szambo z Radomia - dlaczego? - bo szambo z Łucki kosztuje 5 tysięcy a z Radomia 3.

Pozdrawiam

Witam.

Jeżeli kwestia finansowa jest nieistotna to mogę polecić szambo od Pana Trykacza z Łucki. Mimo że buduję niedaleko Lubartowa i Łucki ściągam szambo z Radomia - dlaczego? - bo szambo z Łucki kosztuje 5 tysięcy a z Radomia 3.

Pozdrawiam

Czy szambo, które ściągasz z Radomia to sam zbiornik kosztuje 3 tys.czy kompleksowa usługa z montażem?

Czy szambo, które ściągasz z Radomia to sam zbiornik kosztuje 3 tys.czy kompleksowa usługa z montażem?

Witam.

Sam zbiornik kosztuje 2000 (10m3 lub 2*5m3). 3000 to opłata za całość z transportem i montażem. Tylko jedna uwaga. W cenie są kominki, które nie bardzo pasują do otworów w szambie (Dostawca tłumaczył się, że prawdopodobnie wzięli nie te kominki co trzeba. Ja zrezygnowałem z tych kominków i muszę dokupić jakieś lokalnie.

Co do montażu to nie mam żadnych uwag (poza kominkami) - przyjechali nawet trochę wcześniej niż planowali, sprawnie posadowili zbiorniki - całość montażu trwała ok. 1 godz.