betty_30 27.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam serdecznie Mam pytanie dotyczące montażu okien kiedy pada deszcz, szukam od dwOch godzin w internecie informacji na ten temat ale niestety nic nie znalazłam. Pojutrze mają wymienić mi okna ale niestety pogoda się popsuła i pada u mnie deszcz, z tego co wiem to pojutrze również ma padać deszcz.Czy taka pogoda ma jakiś wpływa na montaż okien albo późniejsze użytkowanie okien?Producent zobowiązał się wymienić okna do 29 lipca i umówiliśmy się na 29 (mieszkam w bloku, wiec to kwestia jednego dnia), ale skoro pada deszcz to może lepiej przełożyć to na inny termin? Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.07.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Podwyższona wilgotność to sprzyjające warunki dla utwardzania pianki poliuretanowej więc deszcz jest w pewnym sensie nawet wskazany. Jeżeli będzie na prawdę zdrowo lało to może być tylko problem z wykonaniem obróbek zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betty_30 28.07.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Pięknie dziękuję za odpowiedz kamień spadł mi z serca bo trochę się martwiłam o ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts