obojetna 27.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Niedługo będziemy mieli cyklinowane schody i chciałabym przy okazji przemalować kolor ścian w klatce schodowej i korytarzu, ale nie mam żadnych trafnych pomysłów. Okno znajduje się na klatce schodowej przez co korytarz nie jest dobrze oświetlony. Jakie kolorki najlepiej wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja bym zrobiła jakiś tynk strukturalny w jasnym beżowym kolorze np trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.07.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 jeżeli nie ma dużo światła to kami-lla ma racje, też bym postawila na jasny kolorek... tynki fajnie się robi, sama zrobilam w takim jednym przedpokoju, ale pamietaj, że jak sie znudza to juz tak latwo z nich nie zrezygnujesz, ja bym nie zaryzykowala tynkow do głównego przedpokoju, chociaz poczatkowo tez chcialam.. jak sciana jest gladka to latwiej zmieniac dodatki.. z kolorkow ktore sama wyprobowalam polecam krem cieply wpadajacy w zolty suflower z beckersa do przedpokoju bardzo ladny jest i daje cieplo pomieszczeniu zalacz zdjecie bedzie latwiej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts