karas 20.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ciekawy ten projekt,sam nie wiem co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 24.04.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 właśnie zaczeliśmy tynkować w środku --ale już pieknie sie robi chudy beton i tynki porobie dziś pare fotek i dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 25.04.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ogrodziłem działkę siatką leśną )) pięknie wygląda )) budynek juz jest wytyczony no i czas zacząć zobaczymy jak sie sprawy potoczą ale jestem pelen nadziei ze do konca czerwca podejdziemy pod strop ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 01.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 dodałem nowe zdjęcie Zuzi w całej okazałości tynkarze już schodzą z góry !!!! ale cudne tynki aż chce się oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 04.05.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam czy Moglbys wstwaic tez linka nie moge sie dostac na poprzedniego a ciekawosc jest wielka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 06.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 oczywiście jak bede miał chwilke to postaram sie zrobić nowe już otynkowane ściany i udostepnie wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 06.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 fantastycznie czekamy wiec na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 05.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witam dodałem kilka fotek do albumu zrobiłem centralne a we wtorech robie wylewki ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 05.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 http://www.album.com.pl/album.php?id=7104&start=0&start_opinie=0&prestop=0&prestzd=0&zm=zo&so=&sz=&n=&a=&s=&o= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 09.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 witam was wszystkich wczoraj ekipa zrobiła wylewki ale śliczne jak kryształ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veronica 05.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich, którzy prowadzą burzliwe dyskusje dot. Zuzi. Przyznam, że mi równiez bardzo podoba sie ten projekt. Niestety (pocieszam się że jak wiekszość) mam marny zmysł przestrzeni i nie potrafię tak do końca wyobrazić sobie Zuzi. Dlatego jestem zainteresowana jej obejrzeniem nawet tylko w stanie surowym. A jak zauważyłam, u Was juz się coś dzieje w tym kierunku. Pytam zatem czy mogłabym u kogoś obejrzeć Zuzię na gruncie ? Jesli tak to proszę o adres. Mój e'mail - [email protected]. Pozdrawiam Veronica.Ps. Jestem nowym użytkownikiem i dopiero uczę się korzystania z forum, więc za ewentualne błędy przepraszam bardzo. Pa,pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 21.07.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam serdecznie dawno mnie nie bylo a wiele sie wydazylo Zaczelismy na calego juz lawy wylane no i mury fundamentow rosna )) Do konca sierpnia mamy plan zamknac parter stropem a pozniej do wiosny, niech przez zime sobie postoi hi hi )) Zaszly male zmiany: wykop gleboki dosc musial byc wiec postanowilismy na czesciowe podpiwniczenie )) Jak sie uda to juz niedlugo pare fotok umieszcze pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 27.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 witam wszystkich Zuziowiczów u mnie juz kominek stoi własnie kończą kłaść płytki w łazienkach ale to juz pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 12.09.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich Praca na budowie wre stan zero prawie gotowy, zdecydowalismy sie na czesciowe podpiwniczenie i calkiem niezle to wyglada. Kolejny etap to pod strop do zimy i na wiosne dach i reszta. Pozdrawiam serdecznie do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 12.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich Praca na budowie wre stan zero prawie gotowy, zdecydowalismy sie na czesciowe podpiwniczenie i calkiem niezle to wyglada. Kolejny etap to pod strop do zimy i na wiosne dach i reszta. Pozdrawiam serdecznie do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 02.10.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 witam Zuzia na etapie ocieplania zrobiłem podbitke z drewna ale juz całkiem slicznie wygląda w kuchni już meble teraz biore sie za ogrodzenie bo kupiłem psa Bokserka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 02.10.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 a nam w koncu udalo sie znalesc zuzie w wlkp okazalo sie ze jest od nas jakies 5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 16.11.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 mury juz sie pna do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 01.01.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 no i sobie mieszkamy w Zuzi już 3 tygodnie coś wspaniałego cieplutko milutko przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kronia79 21.03.2006 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam.Jesteśmy nowicjuszami na forum. Żałujemy, że tak późno odnaleźliśmy taki skarbiec wiedzy, z którego można czerpać pełnymi garściami zarówno doświadczenie jak i informacje dotyczące Waszych budów. Zastanawiamy się czy ktoś buduje Zuzię ze stydia Archipelag. Jeśli tak to prosimy o fotki.pozdrawiamy.Magda i Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts