Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ZUZIA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam wszystkich, którzy prowadzą burzliwe dyskusje dot. Zuzi. Przyznam, że mi równiez bardzo podoba sie ten projekt. Niestety (pocieszam się że jak wiekszość) mam marny zmysł przestrzeni i nie potrafię tak do końca wyobrazić sobie Zuzi. Dlatego jestem zainteresowana jej obejrzeniem nawet tylko w stanie surowym. A jak zauważyłam, u Was juz się coś dzieje w tym kierunku. Pytam zatem czy mogłabym u kogoś obejrzeć Zuzię na gruncie ? Jesli tak to proszę o adres. Mój e'mail - [email protected]. Pozdrawiam Veronica.Ps. Jestem nowym użytkownikiem i dopiero uczę się korzystania z forum, więc za ewentualne błędy przepraszam bardzo. Pa,pa.

• 3 weeks później...

Witam serdecznie dawno mnie nie bylo a wiele sie wydazylo :)

Zaczelismy na calego juz lawy wylane no i mury fundamentow rosna :)))

Do konca sierpnia mamy plan zamknac parter stropem a pozniej do wiosny, niech przez zime sobie postoi hi hi :)))

Zaszly male zmiany: wykop gleboki dosc musial byc wiec postanowilismy na czesciowe podpiwniczenie :)))

Jak sie uda to juz niedlugo pare fotok umieszcze pozdrawiam pa ;)

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Witam.

Jesteśmy nowicjuszami na forum. Żałujemy, że tak późno odnaleźliśmy taki skarbiec wiedzy, z którego można czerpać pełnymi garściami zarówno doświadczenie jak i informacje dotyczące Waszych budów. Zastanawiamy się czy ktoś buduje Zuzię ze stydia Archipelag. Jeśli tak to prosimy o fotki.

pozdrawiamy.

Magda i Radek