salik 27.10.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wydawało mi się, że na zdjęciu obok był abażur. Już nie sprawdzę, bo ktoś kupił. Niestety miałaś rację Tym 'ktosiem' byliśmy my i niestety nie jest to metalowy klosz. Żona rozczarowana, nie chce ktoś odkupić? Tatarak - tak, to czerpnia i wyrzutnia od reku. U nas jest bodajże 3m odstępu czy jakoś tak i ludzie od reku mówili że tyle wystarczy (choć oczywiście jak masz możliwość zrobić na osobnych ścianach to będzie lepiej). U nas problemem było to że kotłownia jest w północno-zachodnim rogu, do wschodniej ściany daleko, a na zachodniej generalnie się nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki za odp daj fotkę tego cuda, co chcecie odsprzedać, bo chyba nie każdy jest w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ja też wpadłam pochwalić, bo elewacja zapowiada się "miodzio". Będzie jeszcze piękniejsza, jak dojdzie bejca Cieszę się, że jesteście zadowoleni i że ogólnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Czyli decyzja co do drzwi zapadła? 11cm grubości - wow... Z płytami kg po montażu płytek coś jest, że tak się nie robi, bo łatwo coś uszkodzić. A dlaczego tak? zabudowa-szlifowanie-pył... głupio, żeby wchodził w nowiutkie fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.10.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Decyzja co do drzwi jeszcze nie zapadła, ale powiedzmy że skłaniamy się ku tym stalowym z Hardmetu Co do zabudowy sufitu na parterze... nasz wykonawca zabudowy powiedział że 'to nie problem zrobić później'. Ale dopiero potem z innych stron pojawiły się głosy że tak się rzadko kiedy robi właśnie dlatego żeby nie zniszczyć świeżo położonej podłogi. I teraz jestem w kropce, bo za 2-3 tygodnie mamy zacząć układanie kafli na parterze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no wiesz, zajrzyj na forum leroy merlin, nie takie rzeczy ludzie sobie w mieszkaniach robią, jak w nich mieszkają Poza tym możecie zakleić podłogi (i nie fugować na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Salik, a co się stało z tymi oknami?Ten Hardmet i 11 cm, to jakiego rzędu kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Madeleine - no niby możemy, ale łatwiej, prościej i bezpieczniej byłoby to zrobić przed położeniem kafli. Spirea - okna (a właściwie szyby) zostały porysowane przez ekipę tynkarską i tak się już ponad 2 miesiące wozimy z ich wymianą.Ale mam nadzieję że teraz sprawy się ruszą do przodu.Ciepłe drzwi Hardmetu w naszej wersji (szyba po środku, inoxowe wstawki nad/pod szybą) to jakieś 7k netto.Pamiętaj że my mamy drzwi otwierane na zewnątrz i wszelkie Hoermanny odpadają (to co we wszystkich folderach jest jako widok wnętrza, u nas byłoby na zewnątrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.10.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Niestety miałaś rację Tym 'ktosiem' byliśmy my i niestety nie jest to metalowy klosz. Żona rozczarowana, nie chce ktoś odkupić? Salik, jak kupiliście przez internet, to macie 10 dni na odstąpienie od umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Salik położysz na kafle kartony i będzie okA odnośnie ocieplenia wełną dlatego zdecydowałam się na pianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A pokażcie zdjęcia tych grzejników, nad którymi się zastanawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Balbina, grzejniki w zasadzie klepniete, tylko czekam z zamówieniem na jakąś promocję: Łazienka dolna - Terma Bone - biały:http://bi.gazeta.pl/im/7/8861/z8861427X.jpg Łazienka dzieci - Terma Simple - biały z dokladnie takimi kolorowymi wieszakami:http://www.termatechnologie.com/imagemagic.php?img=images/news/Simple.png&w=365&h=497.101200686&page=&quality=60 Nasz łazienka: PMH Rosendal - biały:http://www.kaczucha.pl/_var/gfx/aa3f769ffdcef3e2462c1f815acb2ef7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sheenaz a gdzie zamawiasz grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.10.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No właśnie na razie nigdzie, bo szukamy miejsca gdzie będą w miarę tanie i dostępne wszystkie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No właśnie na razie nigdzie, bo szukamy miejsca gdzie będą w miarę tanie i dostępne wszystkie 3 daj znać bo jestem też zainteresowana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Salik, ale tak sie pewnie nie da.Jak na razie 2 pierwsze najtaniej znalazłam na allegro.Rosendal jest dostepny tylko w 3 sklepach internetowych i zapewne w jednym z nich kupimy, bo na Bartyckiej zaserwowali mi cenę 30% wyższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 na tym rosendal to ręcznika się nie wysuczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Wysuszy, wysuszy, po to 8 wieszaków ma Mamy tam mało miejsca na grzejnik, stąd taki a nie inny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No, no! Super wyglądają!Szczególnie ten dziecięcy:yes:A ile takie cudo kosztuje i czy wiesz czy mogą być różne kolory (chciałabym w granacie) i różne szerokości (potrzebuję na 40). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 salik, ja w kwestii drzwi z pochwytem, bo gdzieś wyczytałam, że masz z tym problem. Ja mam teraz bez elektryki, jakoś to działa, że się zamyka i nie trzeba klucza. Wystarczy mocniej pchnąć i otwarte. Jak podłączą elektrozamek, to będzie działał manipulator kodowy i nie musisz nosić klucza, możesz wpisać kod, jak w domofonie i otwarte. A możesz też zrobić, jak ma efilo chyba, bioczytnik, na palec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts