salik 30.10.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Anula - wiem że się da, bo nawet Stary mi coś takiego proponował.Tylko że wtedy cena otwierania drzwi zaczyna się zrównywać z ceną samych drzwi i wykraczać poza przyjęty przez nas budżet...No i pozostaje wtedy aluminium albo drewno, bo stalówki są robione antywłamaniowe na kluczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Nie bardzo rozumiem Dlaczego cena otwierania zaczyna się zrównywać z ceną drzwi??? U nas cena zamka i manipulatora to chyba jakieś 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.10.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) A co to za drzwi?W sensie jakiego producenta?Bo coś strasznie mało za ten zamek z manipulatorem.Inna sprawa, że jak nie masz prądu to ciężko będzie z wejściem (wtedy zamek trzebaby podpinać np. do instalacji alarmowej).Ten zamek który masz teraz u siebie to elektrozaczep bez prądu, czy zamek kulkowy? Edytowane 30 Października 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 31.10.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Salik, chętnie spotkam się z Vadiolem u Was i porozmawiam o ewentualnej pracy u nas. Daj proszę znac czy i kiedy mógłbym wpaść. Najchętniej rano 8:00-9:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 W odniesieniu do elewacji powiem tylko: WOW! Fantastycznie wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja też jestem pod wrażeniem, elewacja super! Chociaż miałam wątpliwości: "drewniane" panele przy takich nowoczesnych oknach, ale zobaczyłam - uwierzyłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 01.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Balbina, ten grzejnik wystepuje tylko w szerokosci 50cm, ale Terma ma kilka innych fajnych i w pełnej RALowej kolorystycehttp://www.e-terma.com/grzejniki(pl)-c-1.html Dużo i w ciekawej formie mają też tu:http://www.kalmar.waw.pl/grzejniki/Ale ceny ścinają z nóg. Myszonik, kocimieta, dzięki!Swoją drogą przekonałam sie kolejny raz, że niełatwo się wybiera kolor farby nawet jesli z grubsza się wie co się chce. Próbka, którą mamy jest zupełnie inna niż to co faktycznie wyszło na elewacji. Edytowane 1 Listopada 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ożesztyorzeszku... :jawdrop:coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Sheenaz, Salik - wyszło rewelacyjnie Sheenaz - chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.11.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziękujemy za pozytywne komentarze Zobaczymy jak będzie po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wiedziałąm kiedy wpaść-superaśno .Jutro pokazuje "drewno" meżowi niech połknie bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tak, jak się spodziewałam- elewacja super!!! Sheenaz dobra robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 01.11.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dzięki. Nie nudziłam sie w ten weekend Chociaż jedna rzecz z głowy przed zimą. Ślęczę sobie właśnie nad bateriami i potrzebuję porady. Wpadła mi jedna w oko, ale ma z tyłu taki pypeć. Czy to służy do zamykania odpływu? Czy jeśli nie planuję tego montować to mimo to mogę użyć tej baterii, czy mam szukać innej? Chodzi o ten model: http://www.amarik.pl/allegro/zdjecia/382910576-lg.jpg I druga rzecz. Czym się różnią baterie termostatyczne za 500zł od tych za 3 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 pypeć jest do "korka", jak go nie zamontujesz, to będzie tam mała dziurka ale co do baterii, to gdzieś na forum była mądra rada, że lepiej szukać takich, w których ta wajha nie jest nad wylewka, ale z boku, wtedy zakręcając wodę po umyciu rąk nie chlapiesz sobie na wylewkę. mnie te wieczne kropki na wylewce strasznie działają na nerwy, więc zapamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 znajdź taką samą baterię, tylko bez cięgła, powinna być. Albo go nie zamontujesz i będzie dziurka. Ja tak mam, bo niestety nie zmieścił się korek automatyczny w szafce (godmorgon ikea, jakby kogoś interesowało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.11.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Madeleine - no właśnie u nas ta sama szafka + dodatkowo bardzo płytki zlew i już wiemy że się nie da. A wersji bez wajchy niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ten zlew oryginalny? to może się da. Ja mam umywalkę odensvik, ona jest ciut głębsza. Szczerze mówiąc wkurza mnie ta dziurka, jakbym wiedziała, wzięłabym baterię bez cięgła. No ale cóż, trzeba się przyzwyczaić. Aha, świetna elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Tatarak - producent rury to Jeremias (komin był malowany proszkowo mniej więcej pod dachówkę - RAL7024 o ile dobrze Salik, pamiętasz może, ile płaciliście za ten komin z pomalowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Elewacja - piękna!!!!!Jak ja mogłam głosować za szarą elewacją????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jak ja mogłam głosować za szarą elewacją????? ciii, ktoś dziś o tym pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts