Tatarak 31.03.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Madeleine, wiesz na pewno, że Bauman ma hakaplast? bo mnie odpisali, że tylko Jezierskiego (głównie!) i MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.03.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki za wszystkie opinie odnośnie salonu. U nas też wygrała koncepcja druga, z modyfikacją (która się pojawiła już po tym jak napisałem oryginalną wiadomość) odnośnie kierunku umiejscowienia stołu Niestety salon mamy taki jaki mamy i z dwojga złego trzeba było wybrać np. takie umiejscowienie telewizora, aby nie świeciło w niego południowe słońce. Przy okazji - wczoraj się zdecydowaliśmy na zmianę montażu okien na wersję w warstwie ocieplenia, co niestety pociągnie za sobą potrzebę zmiany wymiarów okien i wypadnięcie na koniec kolejki. Realny termin montażu przesuwa się więc na połowę maja. Muszę teraz sprawdzić czy da się przesunąć montaż orurowania WM na maj, jeśli nie to najwyżej zrobimy tak jak Spirea i rury będą sobie wisiały 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 31.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Madeleine, wiesz na pewno, że Bauman ma hakaplast? bo mnie odpisali, że tylko Jezierskiego (głównie!) i MS. byłam u nich w lutym i dostałam info, że może być heka. Z tym, że wyszedłby w Baumanie chyba drożej niż w lakbudzie, więc nie drążyłam tematu. Nie wiem, może się jednak nie dogadali co do współpracy. Ale w sumie MS ma chyba najciekawszą ofertę dla mnie. Konsultowałam oferty w wątku okiennym na forum i jeśli nic się nie zmieni, zamówię MS. Szczerze mówiąc mam poczucie, że na pewnym poziomie cenowym jedyne różnice dotyczą marketingu i montażu, a nie jakości Salik - będzie więcej czasu na rozstrzyganie różnych dylematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.03.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wypadnięcie na koniec kolejki. Realny termin montażu przesuwa się więc na połowę maja. Muszę teraz sprawdzić czy da się przesunąć montaż orurowania WM na maj, jeśli nie to najwyżej zrobimy tak jak Spirea i rury będą sobie wisiały 3 tygodnie to może moje będą szybciej dzisiaj będę na budowie, to sprawdzę, czy rury jeszcze są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hej Somsiady Miłe. Płytki moje dolne holowo-kuchenno-jadalniano-łazienkowe to Azteca Ceramica Gredos 67. Natomiast modułową sofę z BO będę miała u siebie po 16 kwietnia. Serdecznie zapraszam na macanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.04.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sprawdźcie jeszcze sofy Noti, mają też modułowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Salik - wykasowuję post, bo poszłam w prywatę przepraszam! Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.04.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Hej, nie mam doświadczeń z sofami modułowymi, ale ładne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.04.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tutaj są jeszcze fajne sofy. Może coś Wam wpadnie w oko;)http://www.mesmetric.com/products/wnetrza-domowe/sofy/sofy-modulowe/browse Pani z tego sklepu odpowiada na wszystkie pytania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Salik,mogę CI dać ekipę elektryków, tynków wewnętrznych, hydraulika (choć nie wiem czy zrobi Ci projekt), co tam jeszcze potrzebujesz? Alarm też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.04.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzięki anula! Wysłałem wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Koniecznie domagam się wrzucenia do dziennika typów płytek... ciągle mi tego dobra mało, choć mam już niemal permanentną migrenę od wybierania płytek i gresów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.04.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Czy drzwi wewnętrzne za 1000zł/szt to sporo czy jednak nie tak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A gdzie takie dają?Moim zdaniem cena baaardzo atrakcyjna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 To ja bardzo czekam na inspiracje łazienkowe i meblowe...Zwłaszcza te zdjęcia mebli z orzecha amerykańskiego mogą być ciekawe.. podoba mi się kolor i struktura tego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Salik, zależy z czego - jeśli drewniane to cena bdb, jeśli "tektura" (tak małżonek mówi na wszystkie płyty meblowe/drzwiowe) to cena przesadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 13.04.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 salik, z ciekawością doczytuję Twoje rozterki na temat wyboru montażu okien - czyli te moje wyliczenia są mniej więcej trafne? (Połechtało się moje ego Dobrze, że zamówiłeś sobie te wyliczenia, bo przynajmniej masz/miałeś realne podstawy do podjęcia decyzji w przypadku Twojego domu. Będziesz mieć więcej czasu do zastanowienia jeśli chodzi o inne kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nam projekt przyłącza wodociągowego robiła pani Róża Bąbik. Może robi też projekty instalacji wewnętrznych wod- kan.Namiary na firmę:Usługi projektowe "WOD-KAN", ul. Bielszowicka 36, 04-738 Warszawa, tel./fax 22 613 11 40, k. 606 888 523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.04.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzięki za namiary Zadzwonię jutro i popytam jak z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Biały stół+komoda orzech+plastikowe krzesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts