Elena76 06.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.11.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 salik wyślij dokłądną specyfikację, czeo i ile potrzebujecie, zapytam kogoś po ile ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Sprawdziłam.Cena 201,5 zł minus 15%, czyli jakieś 171,25.Porcelanite dos 3000.Zapraszam do obejrzenia większej powierzchni (25 m) na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Balbina - możesz mi wysłać namiary na priva gdzie kupowałaś?Bo nie mogę znaleźć tej firmy o której pisałaś (wygląda jakby się zwinęli czy coś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.11.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zbańczyli na rabatach dla Balbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Balbina - dzięki Już się znaleźli, ale nie dość że mają same produkty hiszpańskie, to jeszcze mają tylko w określonych kolorach i akurat nie w tych które potrzebujemy A projektantka nam jeszcze podsunęła coś co się nazywa Monocibec Ontario Faggio Natural: http://www.monocibec.it/_virtual/images/news/124/Ontario_Faggio_s.jpg Produkt włoski, na pierwszy rzut oka wygląda nieźle (dzisiaj oglądane w ciągu dnia) i cena też sensowna. Niestety wygląda że jest to produkt nowy i mało kto ma. Rozmawiałem też dzisiaj z naszym wykonawcą podłogi drewnianej i zarzeka się że w fabryce krótko mówiąc 'mijają się z prawdą' i nie ma problemu zażółcenia po jakimś czasie i że wystarczy to pielęgnować co roku. No i sam już nie wiem, ale skoro kilku niezwiązanych sprzedawców - różnych firm, mówi to samo i nawet jeden z producentów też mówi to samo to nie wiem czy chcemy się jednak pchać w drewno, tylko aby się przekonać kto miał rację... Edytowane 7 Listopada 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak u nich kupowałam to powiedzieli, że zmieniają profil, ale mają jeszcze zapasy magazynowe, które wyprzedają, stąd takie ceny.Kupowałam u nich i serię 7000 (do łazienki córki) i 3000.Przypomnij, że u nich kupowałam i że jeszcze myślę nad umywalkami;).Jeśli by już nie mieli to wysłałam Ci namiary na kolejną firmę - tam zaraz po nich znalazłam najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Salik, dzięki jeszcze raz za instrukcje Sprawdzałam w necie zdjęcia i nie mamy tych nakrętek. Nasz rozdzielacz to Tece. Fabrycznie wyglądają tak jak nasze, więc może tam jest jakiś inny sposób kręcenia. Jutro dzwonię do instalatora, niech on myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.11.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Balbina - dzięki jeszcze raz za namiary na drugą firmę Spirea - no to tak jak mówiłem. Mogą być różne rozdzielacze i w Twoim może to akurat wyglądać inaczej. Jak nie złapiesz instalatora to może zadzwoń do jakiegoś sklepu sprzedającego te rozdzielacze i zapytaj. Przy okazji - dzisiaj rano dostałem maila od wykonawcy zabudowy KG informującego mnie że według niego zabudowa jest wykonana ok, wszystko jest super, wełna jest też ok i o co mi w ogóle chodzi. I że on odmawia przyjechania i nawet patrzenia na cokolwiek, już nie mówiąc o poprawkach. To by było na tyle z serii ekip polecanych na forum, które zwyczajnie partaczą pracę i wciskają inwestorom kit że 'tak jest dobrze, Pan się nie przejmuje'. Żeby nie było - dokładnie obfotografowałem rozebraną przeze mnie zabudowę skosów, opisałem problemy które zostały zgłoszone przez kilka osób itp. Ba - posłałem te same zdjęcia do producenta użytego systemu zabudowy KG z prośbą o opinię. Doradcy techniczni nie zostawili suchej nitki na zabudowie, dodatkowo wypunktowując wiele innych błędów wykonawczych których my nie zauważyliśmy. Pytanie - kto mi teraz zapłaci za poprawki i materiały które muszę ponownie zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a groźba wpisania na czarną listę wykonawców na forum tego pana nie przekona, żeby jednak wpadł na poprawki? zasugeruj mu taki bieg wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a masz gdzieś zdjęcia co było nie tak w tej zabudowie?bo w dzienniku nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.11.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wojgoc - mam, ale nie publicznie.Wbrew temu co zarzucał mi jeden z wykonawców, nie szkaluję nikogo i daję każdemu szansę na poprawienie błędów.Natomiast w sytuacji kiedy wykonawca zaczyna się uchylać od poprawek albo staje się nieosiągalny, nie bardzo widzę potrzebę ukrywania ewidentnych błędów wykonawczych. Tatarak - nie lubię straszyć ludzi, poza tym zależy mi na poprawieniu tej zabudowy jak najszybciej.Ale może inaczej się faktycznie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wojgoc! gdzie byłeś, jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tatarak - nie lubię straszyć ludzi, poza tym zależy mi na poprawieniu tej zabudowy jak najszybciej. Ale może inaczej się faktycznie nie da. no to wiadomo - nikt normalne po takie metody nie sięga... chyba że nie da się inaczej ale jak napisałeś: kto teraz zapłaci za poprawki i materiały? niechby chociaż robociznę wykonawca wziął na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wojgoc! gdzie byłeś, jak Cię nie było? we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) salik,wrzuc mi na maila - może i u mnie jest coś nie tak a człek nie ma o tym świadomości. Edytowane 8 Listopada 2011 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 we Wrocku a to dobre to już byłeś i wyjechałeś? dżiz, czy tylko ja całkiem tracę kontrolę nad kalendarzem? jakoś sobie zakodowałam, że będziesz "za parę tygodni"?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 za pare tygodni znowu będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to może jakoś daj znać z wyprzedzeniem 2-dniowym, taki horyzont czasowy lepiej ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kłaniam się w progu uśmiechając się do miłych Gospodarzy . Cieszę się ogromnie, że tu zajrzałam . Przybyłam z tematu płytkowego, a znalazłam rozwiązanie elewacji, której potrzebuję . Trzymam mocno kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts