Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madeleine/myszonik - dzięki, dane Waszych sklepów już miałem.

Bardziej chodziło mi np. o adresy innych sklepów do których także wysyłałyście zapytanie, a które może niekoniecznie były najtańsze.

lazienkaplus chyba niestety odpadnie, bo raz że dali mi standardowe ceny internetowe z ich sklepu, a dwa że kupując u nich tylko na 2 rzeczach (wanna i bidet) przepłacilibyśmy w sumie kilkaset złotych :(

Wiem że można negocjować, ale raczej nikt nie zejdzie na cenie bidetu z poziomu 1100zł na poziom 650zł...

Madeleine/myszonik - dzięki, dane Waszych sklepów już miałem.

Bardziej chodziło mi np. o adresy innych sklepów do których także wysyłałyście zapytanie

Dlatego spróbuj jeszcze do p Agnieszki.

Możesz się powołać na mnie. Zostawiłam u nich kupę kasy i byliśmy w ciągłym kontakcie przez 2 miesiące

Zapomniałam, że Wy macie zestawy podtynkowe. U nas natynkowe i na dole i u góry. Madeleine, tę Niven gdzie brałaś? Powiedzcie mi jeszcze, jak to robiliście - wysyłaliście zestawienie mailem do wszystkich tych sklepów z pytaniem o ofertę i schodzą z tych cen, co są w internecie? Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat wanny Koło Modo?

Spirea - z zapytaniem cenowym właśnie tak.

Wysyłam im plik Excelowy z całym zestawieniem (nazwa, numer katalogowy, opis itp) i proszę o wpisane ceny/dostępności do tego samego arkusza oraz odesłanie do mnie.

Wtedy sobie łatwo można to wrzucić do jednego zbiorczego pliku i porównać co, gdzie i ile kosztuje.