salik 13.04.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Znaczy że ta komoda będzie pasowała do tych krzeseł? Bo ona będzie stała dosyć blisko tego stołu i jakoś mi się tak nie komponuje. Ale może to ja jestem dziwny i dlatego głównie żona wybiera wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wg mnie taki zestaw jest ok.Te drewniane krzesla to inna bajka całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Komoda moim zdaniem pasuje. I bardzo jest urodziwa ta komoda. Podoba mi się też stół z tej serii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A ja się nie wypowiem póki nie zobaczę "całokształtu" wnętrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.04.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Komoda fajna! Z wielką ciekawością czekam na Wasz projekt wnętrz:) Też będziemy mieć wykończenia z orzecha am., w tym podłogę.I jesteśmy na podobnym etapie:-) I też podpisałam umowę na projekt wnętrz i czekam na wizualizacje:cool: Domawiam też ekipy wod-kan i co.Jeśli znajdziesz wykonawcę projektu przyłącza - daj znać choć na priv kto zacz. Ja mam 4 oferty. Najniższa jest na 2 500 zł (najdroższa na 4 200). Też wolałabym niższą... I też mam przed sobą do rozwiązania sprawę drewna na elewacji, więc będę Waszą namiętną czytelniczką! Mocno trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja miałam projekt przyłącza gazowego robiony za 1000 zł. Za kanalizację chyba jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Biały stół+komoda orzech+plastikowe krzesla. Popieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.04.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mnie się najbardziej podobają krzesła z Radomska pierwszy wzór (to czerwone). Wygląda też na wygodne:)Ale nic o tych krzesłach nie powiem, bo o nich nie słyszałam. Choć wizualnie bardzo fajne wzory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 mnie się spodobały te krzesła sklejkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja miałam projekt przyłącza gazowego robiony za 1000 zł. Za kanalizację chyba jeszcze taniej. Rasia, jeśli to nie tajemnica to powiedz kto robił Ci przyłącze wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Przepiękny kolor orzecha na krzesłach Z plastikowych: zielone - proste i lekkie. PS wybraliście już podłogę? Tak konkretnie, z producenta i odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.04.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cześć Balbina (witam ) Podłogi jeszcze nie mamy wybranej - mamy kilka typów upatrzonych kafli, ale ciągle szukamy czegoś tańszego (cena tych obecnie znalezionych to ponad 240zł/m2). Co do drewna na poddaszu, to tu jest trochę gorzej, bo na razie nawet nie jesteśmy na 100% pewni czy 'ciemne' czy też może 'jasne'. Zdaje się stanęło na jasnym, ale ja się przestaję już orientować Może jutro uda mi się od żony wydębić nazwy upatrzonych do tej pory materiałów, to chociaż wrzucę do dziennika... Dzisiaj podzwoniłem trochę w sprawie projektów wod-kan - albo nie robią bo to nie ich rejon albo ceny też trochę zaporowe (powyżej 2k). A Ty z której strony Wawy się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.04.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Przy okazji - szukam jakiejś sensownej firmy zajmującej się tworzeniem instalacji kina domowego, w celu omówienia potrzebnych prac około-elektrycznych (przedtynkowych) dla powieszenia projektora pod sufitem.Na razie mamy problem jak zrobić instalację do projektora pod tynkiem i chyba skończy się tym że położymy peszele, a potem będziemy przeciągać kable (typu hdmi, dvi i inne).Ten sam dylemat mamy odnośnie powieszenia telewizora na ścianie, a umiejscowieniu urządzeń multimedialnych w szafce TV poniżej - jak puścić kable hdmi/sygnałowe z dołu do telewizora, bez wykonywania jakiejś (drewnianej) zabudowy tejże ściany telewizyjnej i ukrycia przewodu tamże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rasia, jeśli to nie tajemnica to powiedz kto robił Ci przyłącze wod-kan? Miejscowa firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.04.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Cześć salik, Nie wiem w jaka idziecie kolorystykę, ale ja ostatnio wyczaiłam ten gres http://www.grespania.com/pdf/FORUM.pdf Widziałam na żywo i jest śliczny. Cena 176 -199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.04.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Anula - właśnie on ma terminy najwcześniej w lipcu (a jeszcze tydzień temu miał w czerwcu...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.04.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To są właśnie "uroki" wykonywania pewnych pac kiedy środek sezonu na nie...Też się ciągle obawiam, że jak mi umówieni fachowcy nawalą to zastępstwo znajdę za parę miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wlaśnie dlatego tynki na kwiecień zarezerwowałam w grudniu, a ekipę od wykończenia na lipiec w marcu...Oby nikt nie nawalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.04.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No i Ci zazdroszczę, ale u nas nawet gdybyśmy mieli ekipy na maj, to by się obsunęło, bo okna Trudno, najwyżej się nie wprowadzimy w tym roku. I tak gaz mają nam podpiąć dopiero w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 O rany, współczuję Nie znam się na konstrukcjach, ale z tego co piszesz, nie brzmi to dobrze:( Ty w ogóle nie masz projektu wod-kan? Chyba coś tam musisz mieć - wnioskuję, że nie robił tego instalator tylko "radosny projektant"? Na marginesie, czytając o błędach jakie popełnił, włos się jeży na głowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts