salik 20.11.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aha, no to identyczna sytuacja jak u nas. No nic - zostawię to mojemu glazurnikowi, bo mówił że się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aha, no to identyczna sytuacja jak u nas. No nic - zostawię to mojemu glazurnikowi, bo mówił że się da rób zdjęcia bo to wkrótce mnie czeka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 lazienkaplus.pl mnie rozczarowała. Mieli dosyć niskie ceny, ale kilkanaście/kilkadziesiąt złotych wyższe niż konkurencja. Zebrałem więc najniższe ceny jakie znalazłem i wysłałem do nich. Dzisiaj rano przyszła wycena z identycznymi cenami jak za pierwszym razem. Trudno się mówi. Na razie rozbiłem zestawienie najniższych cen tak, aby skompletować całość zamówienia w 3 sklepach. To nam powinno zapewnić sensowne minimum logistyczne i wynegocjować darmowy transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to gdzie bedziesz zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Zależy co.Kludi jest np. najtańsze w amarik.pl, Koło/Roca w cento.pl, reszta rzeczy podzielone pomiędzy cento.pl i 123master.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.11.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 chodizlo mi o miejsca a nie Wasz wybór:) - dziękipowoli musze zacząć szukac wyposażenia do swoich lazienek, a takie doświadczenia jak Twoje są bezcenne.za wszystko i tak zaplacę MasterCard:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Nie chcesz spróbować w hermes-instal (ladne-lazienki)Wszystko z jednego miejsca, transport free i p Agnieszka schodziła z ceny do mojej w każdym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monsanbia - wysłałem zapytanie kilka dni temu, żadnego odzewu.Poza tym niestety u nich niewiele rzeczy jest tanich, a np. Villeroy&Boch jest masakrycznie drogi (wątpię żeby zeszli z obecnej ceny 1100zł na 650zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monsanbia - wysłałem zapytanie kilka dni temu, żadnego odzewu. Poza tym niestety u nich niewiele rzeczy jest tanich, a np. Villeroy&Boch jest masakrycznie drogi (wątpię żeby zeszli z obecnej ceny 1100zł na 650zł). hmm Niewiele rzeczy jest tanich (ale na stronie), jednak wszystko ostatecznie wyszło taniej niż na allegro czy w innych sklepach int. Ja mam całą ceramikę v&b i wszystko było tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 zadzwoń do nich i dopytaj. I do mojej net-armatury też. Ceny na stronie to w ogóle abstrakcja. Anula kupowała w firmie Kafel - ci mają tylko sklep stacjonarny (i chyba na all), internetowego nie, a ceny też były sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Monsanbia - no to nie wiem, może brałaś akurat jakieś inne rzeczy z V&B albo po prostu inne sklepy są teraz tańsze. Madeleine - do net-armatura wysłałem i dostałem od nich wycenę. Ceny jeszcze wyższe niż lazienkaplus Z Kafla nie dostałem żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.11.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 salik przeslij Monsanbii swoje zestawienie - moze wynegocjuje dla Ciebie w Hermes Instal równie atrakcyjne ceny jak sobie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ale to tak naprawdę zależy, nie ma sklepu, który absolutnie 100% towaru ma najtaniej. W zależności od tego, o co pytamy, może być różnie. Aha, ja robiłam jeszcze jedną iterację - jak dostałam ceny, dziękowałam, po czym pisałam, że od konkurencji dostałam takie (tu lista najniższych cen), co oni na to. Albo czy są w stanie zmienić ceny na produkty 1, 3, 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madeleine - problem polega na tym że każdy ze sklepów wymienionych wyżej (a przynajmniej z tych z których dostałem wycenę) nie ma ani jednego elementu najtaniej.Na pojedynczych elementach jest kilkanaście/kilkadziesiąt/kilkaset złotych różnicy.W najlepszej sytuacji - daje to całościową wycenę o jakieś 1500zł wyższą niż kompletowanie tego w 3 różnych sklepach, więc jakby nie bardzo jest sens.Ja się właśnie przygotowuję do drugiej rundy (część wycen już rozesłałem), ale też nie wierzę w cuda (jak choćby z V&B). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ale to tak naprawdę zależy, nie ma sklepu, który absolutnie 100% towaru ma najtaniej. W zależności od tego, o co pytamy, może być różnie. I tak właśnie jest. Po czym ja napisałam, że realizuję zamówienie w całości jeśli to i to, tamto i owamto będzie w cenie takiej i takiej. Takim sposobem kupiłam w jednym sklepie wszystko najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to prawda, nie ma sensu prowadzić drugiej tury rozmów ze sklepami, które nie są w grupie najtańszych. Ale nawet tam możesz próbować coś ugrać. Natomiast generalnie rozumiem Twoją sytuację - u mnie tak wyszło z agd, że taniej wyszło podzielić zamówienie między 2 sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Salik, mógłbyś zerknąć? wydaje mi się, że mam spieprzony sufit i pytanie, jak mam to poprawić, żeby było dobrzehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?190868-Widoczne-kraw%C4%99dzie-k-g-na-suficie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Madeleine - masz jakieś zdjęcie z etapu szpachlowania (przed malowaniem)?Wrzuć to też do tego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania... Edytowane 21 Listopada 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.11.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 no właśnie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madeleine, ale co?To jest już*skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts