salik 04.12.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Madeleine - kisielu, czy zginania/prostowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 uruchamiania wyobraźni przy walce w kisielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 hmmm, moje myśli poszybowały w innym kierunku cóz, chyba wszystkim:rolleyes:, poza Monsanbią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 zaraz Wojgoc przyleci i mu się wyobraźnia uruchomi hęęęę??? przy mnie na pewno mu sie uruchomi ... wojgoc, przeczytałeś to co zacytowałam czy tylko to co napisałam? to było ironiczne "na pewno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 wojgoc, przeczytałeś to co zacytowałam czy tylko to co napisałam? to było ironiczne "na pewno" przeczytalem wszystko. i jak inni nie załapałem, ze chodziło Ci o ironiczne "na pewno". bo zatrzymałem się na "przy mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 i jak inni Którzy inni? (dobra, koniec tematu, albo zmiana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać... Co się wojgocowi przy Tobie uruchomi? np salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Salik, jesteś liczbą mnogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 dobra,koniec dyskusji bo albo czytać, albo pisać zrozumiale nie umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 znowu mnie ominęła "dyskusja" Wojgoca z Monsanbią! ależ to moje dziecko nie ma wyczucia czasu - tak sobie nagle dostało 39-stopniowej gorączki mamusię oderwało od kompa! ja mu to kiedyś wygarnę. a tymczasem proszę o wyrazy współczucia, bo walczymy z tą gorączką już prawie dobę i słabo nam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 znowu mnie ominęła "dyskusja" Wojgoca z Monsanbią! ależ to moje dziecko nie ma wyczucia czasu - tak sobie nagle dostało 39-stopniowej gorączki mamusię oderwało od kompa! ja mu to kiedyś wygarnę. a tymczasem proszę o wyrazy współczucia, bo walczymy z tą gorączką już prawie dobę i słabo nam idzie Tatarak, ja nie walczę z gorączką. Jak do 3-go dnia nie minie to wtedy jest plan działać. Ale zawsze mija (książkowo) Obniżam jak podchodzi do 40 (okładami) No chyba że masz dziecko z drgawkami gorączkowymi A nic Cię nie ominęło. Nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Salik, jesteś liczbą mnogą Jeszcze i mnie policz czytam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 czytam i czekam na więcej Alicja, więcej nie będzie wojgoc kolejny raz czegoś tam nie zrozumiał, co już mnie nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Salik wiesz już od czego te pęknięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Alicja, więcej nie będzie wojgoc kolejny raz czegoś tam nie zrozumiał, co już mnie nie dziwi buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.12.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 adk - nie wiem.Będę chciał żeby kierbud rzucił na to okiem, bo nie podoba mi się regularność tych pęknięć po obu stronach i miejsce ich występowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.12.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 adk - nie wiem. Będę chciał żeby kierbud rzucił na to okiem, bo nie podoba mi się regularność tych pęknięć po obu stronach i miejsce ich występowania. Ale co to są za pęknięcia? U nas było nie jedno i chłopaki przed malowaniem pruli i zaprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Alicja, więcej nie będzie wojgoc kolejny raz czegoś tam nie zrozumiał, co już mnie nie dziwi możesz przestać robić ze mnie niedorozwoja umysłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 możesz przestać robić ze mnie niedorozwoja umysłowego nie ja byłam pierwsza: albo czytać, albo pisać zrozumiale nie umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 nie ja byłam pierwsza: pa waleczny baranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts