Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

Salik, jest igrekiem i te wannowe dalej produkują w tym wzorze. Wyszło coś takiego

newwaves.reklamacja.trybuchowska.2.jpg

Widać tylko po przechyleniu, więc po montażu nie widać, ale może coś się z tym dZiać.

Salik, też szukam niskiego odpływu. On dobry jest? Łatwo się czyści syfon?

Edytowane przez Spirea

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to kurde coś musi być z tym New Waves, bo u nas w tym samym miejscu jest problem (tylko inny - jest wykrzywione pokrętło).

Co do odpływu - podobno dobry, syfon się wyjmuje w całości i łatwo czyści.

Będzie za jakiś czas go montować, to mogę dać znać jak wygląda w praktyce (ale pisałem do kilku użytkowników Aco na FM i wszyscy byli zadowoleni).

Nie, zaczęliśmy od poddasza.

I właśnie dzisiaj pojawił się temat fugi.

Nasz glazurnik odradza fugę epoksydową na podłogówce, bo mówi że szczególnie przy większych rozmiarowo kaflach i pracy podłogi, fuga epoksydowa się będzie kruszyć.

Ale mi się do tej pory wydawało że fugę epoksydową się daje właśnie na podłogówkę.

I szczerze mówiąc już sam nie wiem...

Dokładnie tak.

Do tego znalazłem dzisiaj sporo wypowiedzi ludzi którzy mają jasne fugi epoksydowe, w których zrobiły się mikro pory i w które wszedł brud.

Taka fuga jest potem nie do doczyszczenia, więc np. biała fuga wygląda jakby była ciapkowana :(

Do tego fugę cementową można zaimpregnować, epoksydowej oczywiście nie.

Edytowane przez salik

strona z komentarzami mi się otworzyła od tekstu Spirei "Salik, jest igrekiem i te wannowe dalej produkują w tym wzorze" i zbaranialam,jak nigdy w życiu :rotfl::rotfl:

proszę na mnie nie zwracać uwagi. opijam w samotności zakończenie dachu, zaraz przestanę odróżniać literki (klnąć na ludzi to mnie budowa może nie nauczy, ale kto wie, czy w alkoholizm nie popadnę ;))