Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

strona z komentarzami mi się otworzyła od tekstu Spirei "Salik, jest igrekiem i te wannowe dalej produkują w tym wzorze" i zbaranialam,jak nigdy w życiu :rotfl::rotfl:

proszę na mnie nie zwracać uwagi. opijam w samotności zakończenie dachu, zaraz przestanę odróżniać literki (klnąć na ludzi to mnie budowa może nie nauczy, ale kto wie, czy w alkoholizm nie popadnę ;))

Gratulacje dachu!

Tatarak - o widzę że dołączasz do klubu samotnych alkoholików forumowych :)

Ja bym dzisiaj się też chętnie napił jakiegoś wina, gdyby nie to że nie bardzo mogę ruszać lewą częścią szczęki (niech żyje dentysta!) ;-)

A co ten łajdak dentysta Tobie złego uczynił?

I poszedłeś na fm :D

Obudzić się*po 4 i nie móc zasnąć, nigdy nie doświadczyłam

Nawet z małym dzieckiem? Moja czasem o 4 właśnie po karmieniu zaczyna "gadać" i wtedy usnąć nie mogę....

salik

pochwal się jakimiś fotami kafli z poddasza - ciekawa jestem tego efektu.

Edytowane przez myszonik

Wychodzi niestety drożej niż drewno.

Za same kafle nam wyszło ok. 145zł/m2 (bierzemy 2 różne rozmiary i wyszła różna cena na nie), koszty robocizny i chemii (kleje, fugi) są mniej więcej porównywalne z drewnem (za kafle trochę więcej).

Tylko że u nas drewno wymagałoby później konserwacji co jakiś czas, a za kilka/kilkanaście lat pewnie wymiany albo cyklinowania i lakierowania (a wtedy byłoby bye bye olejowanej podłodze).