Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przez internet wszystko da się wyśledzić (zresztą chyba coś takiego Tatarak Tobie pisałam na początku naszej mailowej wymiany). Ja mam zresztą chyba takie zboczenie zawodowe. Np. zawsze sprawdzam kto kupuje Andrzejowe obrazy na all. No i ostatnie śledztwo nas mile zaskoczyło...

przez internet wszystko da się wyśledzić (zresztą chyba coś takiego Tatarak Tobie pisałam na początku naszej mailowej wymiany). Ja mam zresztą chyba takie zboczenie zawodowe. Np. zawsze sprawdzam kto kupuje Andrzejowe obrazy na all. No i ostatnie śledztwo nas mile zaskoczyło...

o, ja chcę link do obrazów

rzucam, nie ma strony, więc mogę co najwyżej dać link do galerii internetowej

http://www.touchofart.eu/Andrzej-Gorecki/galeria/

w większości są to obrazy posprzedawane, brakuje ostatnich, bo nie zostały jeszcze opisane przez admina.

Balbina, ja zamawiałam u forumowicza Foczki. Też jestem zadowolona. Robił mi OZC, dostałam też plik, aby móc sama sobie kombinować w programie i projekt podłogówki. Doradzał mi też na późniejszym etapie, głównie przy zakupie pieca.

dziewczyny, obrazy faktycznie, trochę smutne. Nie zwracam na to uwagi, bo mnie się podobają, ale nie jesteście odosobnione w takiej ocenie.

Pozytywne się oczywiście zdarzają :)

Sheenaz, Salik - wszystkiego dobrego na Nowy Rok, oby już nie było żadnych niespodzianek i abyście się przeprowadzili w planowanym terminie :)