Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monsanbia to bardziej dla Sheenaz i Salika chyba że byli u Ciebie i widzieli jak to wyglada,ale pewnie kuchnię bym Twoją zobaczyła i łązienki bo z żadnymi wnetrzami Cię nie kojarzę.Dla mnie każda łazienka może stanowić inspirację więc mogłabym oglądać każdego forumowicza.

wojgoc wrzuć swoje też nie będziemy komentować :) tylko popatrzymy

widac nie jestem w tym osamotniony

:no:

tak się składa że barbara do mnie czasem wpada :p

a że mój wątek to, jak to kiedyś ktoś stwierdził, jeden z niewielu z takim przyrostem postów na dzień, to ciężko nie będąc na bieżąco wyłapać jakieś zdjęcia

wstaw swoją rozpierduchę, nie bój się, nie będziemy komentować :p

Lekkie oderwanie od tematów kuchennych - montowaliście u siebie gniazdka w puszkach (ale tylko gniazdka, żadnych przełączników/wyłączników/ramek) przed malowaniem czy po malowaniu?

I dlaczego tak?

Ja chcę zamontować osprzęt przed malowaniem, ale druga połówka mówi że po malowaniu (tylko naczytałem się o montowaniu puszek po malowaniu i późniejszej potrzebie poprawek malarskich i wolałbym jednak przed).

Madeleine - właśnie ja się najbardziej obawiam że jak się okaże że coś nie halo z przewodami (a już wymienialiśmy kilka po wizycie tynkarzy, którzy poprzecinali przewody), to nie dość że trzeba będzie kuć ściany to ponownie malować.

A zaklejenie gniazdek, to ponoć nie jest wielki problem.

Madeleine - pewnie można, ale z reguły wymaga spinania dużej ilości przewodów, łączenia ich w miejscach gniazdek itp.

Czyli robimy prawie to samo co z montażem osprzętu, tylko... bez montażu osprzętu.

Poza tym np. przewodów ethernet w ogóle nie ma sensu tak testować, skoro trzeba zacisnąć wtyczki po obu stronach :)