salik 10.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Znaczy że mam wrzucić zdjęcia tej Twojej kuchni, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Znaczy że mam wrzucić zdjęcia tej Twojej kuchni, czy jak? dawaj salik te fotki chetnie popatrzymy:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Salik, to może podeślij mnie i wstawię Barbarze to co ją interesuje (jeśli na jakimkolwiek zdj jest ten fragment) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Salik, to może podeślij mnie i wstawię Barbarze to co ją interesuje (jeśli na jakimkolwiek zdj jest ten fragment) nie bój się - nie bedziemy komentować, tylko popatrzymy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monsanbia to bardziej dla Sheenaz i Salika chyba że byli u Ciebie i widzieli jak to wyglada,ale pewnie kuchnię bym Twoją zobaczyła i łązienki bo z żadnymi wnetrzami Cię nie kojarzę.Dla mnie każda łazienka może stanowić inspirację więc mogłabym oglądać każdego forumowicza. wojgoc wrzuć swoje też nie będziemy komentować tylko popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 na razie nie ma co - póki co, totalna rozpierducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 nie bój się że co? Jak się*nie orientujesz moja kuchnia była u mnie w wątku już niejeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dokładnie tak - nie orientuje sięwidac nie jestem w tym osamotniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 widac nie jestem w tym osamotniony tak się składa że barbara do mnie czasem wpada a że mój wątek to, jak to kiedyś ktoś stwierdził, jeden z niewielu z takim przyrostem postów na dzień, to ciężko nie będąc na bieżąco wyłapać jakieś zdjęcia wstaw swoją rozpierduchę, nie bój się, nie będziemy komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 http://www.interiumstudio.eu/files/items/photos/41/5653_4.jpg taki róg znalazłam symetryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Barbara, czyli taki jak mój Tu też*być musi. Są szuflady. Nie mogą mieć one miejsca bez blendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.01.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lekkie oderwanie od tematów kuchennych - montowaliście u siebie gniazdka w puszkach (ale tylko gniazdka, żadnych przełączników/wyłączników/ramek) przed malowaniem czy po malowaniu?I dlaczego tak?Ja chcę zamontować osprzęt przed malowaniem, ale druga połówka mówi że po malowaniu (tylko naczytałem się o montowaniu puszek po malowaniu i późniejszej potrzebie poprawek malarskich i wolałbym jednak przed). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 przed, bo chcieliśmy sprawdzić elektrykę. Ale lepiej jest po. Poprawki jakieś tam były, ale drobiazgi, a po co zabezpieczać bebechy przed kurzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.01.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Madeleine - właśnie ja się najbardziej obawiam że jak się okaże że coś nie halo z przewodami (a już wymienialiśmy kilka po wizycie tynkarzy, którzy poprzecinali przewody), to nie dość że trzeba będzie kuć ściany to ponownie malować.A zaklejenie gniazdek, to ponoć nie jest wielki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 no faktycznie, wielki problem to nie był. Ale to chyba można sprawdzić, bez zakładania ramek montażowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.01.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Madeleine - pewnie można, ale z reguły wymaga spinania dużej ilości przewodów, łączenia ich w miejscach gniazdek itp. Czyli robimy prawie to samo co z montażem osprzętu, tylko... bez montażu osprzętu. Poza tym np. przewodów ethernet w ogóle nie ma sensu tak testować, skoro trzeba zacisnąć wtyczki po obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 dlatego my też mieliśmy wszystko podłączane wcześniej i potem zawijane - chociaż panowie od wykończeniówki marudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 11.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Wracamy do kuchni - 3 wersja - dla studia/stolarza. Szafki to 60-tki, 70-tki, 100-tki. Górne szafki dzielone w polowie wysokosci i otwierane do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ł A D N I U S I O ! ! !Nic bm nie zmieliła!Jedynie zastanowiłabym się czy całej wysokiej zabudowy nie zrobić białej. Salik! A mi wszyscy mówią, że ramki po gruntowaniu i pierwszym malowaniu.Przed drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.01.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Balbina - ramki w sensie gniazdka, czy ramki w sensie plastikowe zewnętrzne ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts