Tatarak 16.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 gorzej jak w wersji full wypas masz gatunki roślin, które można kupić tylko w jednej szkółce gdzieś pod suwalkami czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 bardziej bałbym się kosztów małej architektury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ten projekt full wypas z wykonawstwem (wartość łącznie 14 tys) jest kuszący, ale co jeśli okaże się*że sam projekt wypasiony jest wart ok 10tys, wykonanie go 20 i trzeba będzie dopłacić 15tys do 5 za kupon? Sęk w tym, że nie wiadomo ile z tych 14tys to sam projekt "na papierze", przeciez architekci różnie się cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 diabeł tkwi w szczegółach, ale wyraźnie jest napisane, że to projekt z wykonaniem, ale bez małej architektury.i teraz - masz w projekcie np. oczko wodne z kaskadą wodną - wykonanie zgodnie z założeniami Wykonawcy może kosztować drugie tyle, bo to już mała architektura.Do tego ścieżki, altana, jakies inne elementy i w sumie wyjdzie 20tys.nic nie wiadomo co do systemu nawadniania.i pielęgnacji po realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ale rozmawiamy o produkcie pt. kilo mąki, gdzie 100% cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ale rozmawiamy o produkcie pt. kilo mąki, gdzie 100% cena? co masz na myśli? bo nie kumam o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no że cena to nie wszystko, to, że jakiś projekt ogrodu jest tani, nie znaczy, że warto nawet małą kasę na to wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja się właśnie tego obawiam że to jest wielkie halo, a projekt będzie zawierał wielkie nic albo będzie nieakceptowalny.Kilkanaście dni temu był 'projekt koncepcyjny domu' o wartości bodajże 9000zł za 2000zł.Wielka bzdura, bo to nie jest projekt architektoniczny, nie mówiąc już o tej naciąganej wartości pierwotnej.A jednak ktoś się dał na to nabrać i kilka osób wyklikało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nikt nie skomentował wizyty Ikeowej i wątpliwości odnośnie szafek, to zarzucę inny temat, szczególnie że pora już odpowiednia Brałem dzisiaj udział w dyskusji na temat brudny i plugawy, czyli s.....amaprzyjemność Stanęło na tym że nie ma takich kobiet/żon/kochanek/partnerek, które codziennie zaczynają (męski) dzień od sprawienia oralnej przyjemności swojemu mężczyźnie/mężowi/partnerowi A jak to u Was wygląda? (teraz już w ogóle nikt nic nie napisze u nas w komentarzach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nikt nie skomentował wizyty Ikeowej i wątpliwości odnośnie szafek, to zarzucę inny temat, szczególnie że pora już odpowiednia Brałem dzisiaj udział w dyskusji na temat brudny i plugawy, czyli s.....amaprzyjemność Stanęło na tym że nie ma takich kobiet/żon/kochanek/partnerek, które codziennie zaczynają (męski) dzień od sprawienia oralnej przyjemności swojemu mężczyźnie/mężowi/partnerowi A jak to u Was wygląda? No to się chłopie odważyłeś sheenaz, zaczynasz jutro dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zgodnie z przewidywaniami, komentarze zanikły - pozostaje zgasić światło i zwinąć interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 oj tam zanikły... czekamy, aż się wyśpisz, wypijesz jogurt na kaca, kupisz Sheenaz bukiet róż i napiszesz coś do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Rotfl. Ależ napisałem wczoraj w dzienniku sporo 'do rzeczy' i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 znaczy teraz się wszyscy zajmą kuchniami z ikei? a rozmowa to chociaż w pracy miała miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madeleine - zakładasz że na takie tematy się z kobietami nie da rozmawiać? Pamiętaj że w IT też pracują kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no faktycznie, opisałeś się i nic... no więc mnie się nawet dość podobają białe abstrakty ale poza tym jakoś te kuchnie ikei do mnie nie trafiają. żeby nie było, że "na takie tematy*" nie można z kobietami porozmawiać. *czyli mebli kuchennych, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tatarak - ale chodzi Ci o funkcjonalność, korpusy, fronty czy całość?No bo w sumie korpus jak korpus, z frontami mi też się średnio podoba (patrz uchwyty i otwieranie), ale jednak za taką cenę jest to bardzo porządna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madeleine - zakładasz że na takie tematy się z kobietami nie da rozmawiać? Pamiętaj że w IT też pracują kobiety oczywiście, że da. Ale obstawiam, że dyskusja nie miała miejsca przy Sheenaz, mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 powiedziałabym: wrażenie ogólne. funkcjonalność - mam niczym nie poparte wrażenie - niezła. uchwyty mi się w ikei średnio podobają. kolorystyka - nie moja bajka (oprócz bieli, ale tej nie akceptuje małżonek, chociaż mam zgodę na białą wysoką zabudowę w kuchni! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 oczywiście, że da. Ale obstawiam, że dyskusja nie miała miejsca przy Sheenaz, mimo wszystko. a jeśli jednak miała, to dziś koniecznie jogurt i bukiet róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts