Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

a o kuchni - jeśli chcecie fronty frezowane, pewnie podobałby się Wam solar. Nie do dostania w Polsce, można przywieźć z Niemiec. Ja po okresie używania kuchni z uchwytami frezowanymi/ wpuszczanymi wyleczyłam się z nich - nie były wygodne. Teraz mam ikeowe strecket i są ok.

Generalnie korpusów szafek nigdzie nie dostaniecie taniej - a są solidne, nie trzeba ich dodatkowo wzmacniać pod kamienne blaty itd. Natomiast lakier w abstrakcie nie jest lakierem, jaki ma w swojej kuchni np. Monsambia - nie jest on polerowany. Widać różnicę po zestawieniu z frontami na wysoki połysk. Kiedyś, jeśli będę jeszcze tu mieszkała, gdzie mieszkam, oddam moje fronty do przelakierowania do stolarza - już nawet znalazłam ochotnika, strasznie drogie to nie jest, a będzie inny wygląd.

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja się na kuchniach z ikei nie znam i nie miałam z nimi do czynienia, więc siedzę cicho.

Co do tematu alternatywnego to szczegółowych badań nie robiłam, ale zakładam, że w dobie ciągłego biegu i niedoczasu codzienne pobudki tego rodzaju to chyba rzadkość :) No chyba, że ktoś nie musi chodzić do pracy, zająć się dziećmi, generalnie nic nie musi ;)

A prowadziłeś badania jak to wygląda w drugą stronę? Czy panowie codziennie budzą swe żony w równie przyjemny sposób?

Nikt nie skomentował wizyty Ikeowej i wątpliwości odnośnie szafek, to zarzucę inny temat, szczególnie że pora już odpowiednia ;-)

Brałem dzisiaj udział w dyskusji na temat brudny i plugawy, czyli s.....amaprzyjemność ;-)

Stanęło na tym że nie ma takich kobiet/żon/kochanek/partnerek, które codziennie zaczynają (męski) dzień od sprawienia oralnej przyjemności swojemu mężczyźnie/mężowi/partnerowi ;)

A jak to u Was wygląda? :)

codziennie??????????:confused:

nie ma nic gorszego jak przejście w rutyne:rolleyes:

Edytowane przez wojgoc

Monsanbia - rozbiłaś na małżonku laptopa?! biedny laptop :rotfl:

co my się mamy uczyć przepraszać. my to doskonale umiemy. po prostu rzadko kiedy wam się należą przeprosiny ;)

oglądasz Dextera? tam (seria 1) sobie faceci ciągle radzą w przypadku kłopotów w związku: przeproś ją. nieważne, co się stało. i tak w końcu będziesz musiał przeprosić :D