Madeleine 17.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a o kuchni - jeśli chcecie fronty frezowane, pewnie podobałby się Wam solar. Nie do dostania w Polsce, można przywieźć z Niemiec. Ja po okresie używania kuchni z uchwytami frezowanymi/ wpuszczanymi wyleczyłam się z nich - nie były wygodne. Teraz mam ikeowe strecket i są ok. Generalnie korpusów szafek nigdzie nie dostaniecie taniej - a są solidne, nie trzeba ich dodatkowo wzmacniać pod kamienne blaty itd. Natomiast lakier w abstrakcie nie jest lakierem, jaki ma w swojej kuchni np. Monsambia - nie jest on polerowany. Widać różnicę po zestawieniu z frontami na wysoki połysk. Kiedyś, jeśli będę jeszcze tu mieszkała, gdzie mieszkam, oddam moje fronty do przelakierowania do stolarza - już nawet znalazłam ochotnika, strasznie drogie to nie jest, a będzie inny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a czemu bukiet róż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madeleine - rozważamy wzięcie korpusów z Ikei, a fronty/uchwyty gdzie indziej.Ale zobaczymy, mamy jeszcze czas na rozmyślanie i ewentualne dopasowanie rozmiarów do wymiarów Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a czemu bukiet róż? a czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja się na kuchniach z ikei nie znam i nie miałam z nimi do czynienia, więc siedzę cicho. Co do tematu alternatywnego to szczegółowych badań nie robiłam, ale zakładam, że w dobie ciągłego biegu i niedoczasu codzienne pobudki tego rodzaju to chyba rzadkość No chyba, że ktoś nie musi chodzić do pracy, zająć się dziećmi, generalnie nic nie musi A prowadziłeś badania jak to wygląda w drugą stronę? Czy panowie codziennie budzą swe żony w równie przyjemny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a czemu nie? bo to tak wygląda jakby salik miał przepraszac sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Myszonik: Czy panowie codziennie budzą swe żony w równie przyjemny sposób? albo chociaż bukietami róż?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 bo to tak wygląda jakby salik miał przepraszac sheenaz na pewno są jakieś badania dowodzące, że mąż zawsze ma za co przeprosić żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Myszonik - no właśnie, ciekawa teza. Pytanie czy kobiety by chciały być budzone codziennie rano w taki przyjemny sposób, bo kobieta o poranku rzadko kiedy ma dobry humor i ma ochotę na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Nikt nie skomentował wizyty Ikeowej i wątpliwości odnośnie szafek, to zarzucę inny temat, szczególnie że pora już odpowiednia Brałem dzisiaj udział w dyskusji na temat brudny i plugawy, czyli s.....amaprzyjemność Stanęło na tym że nie ma takich kobiet/żon/kochanek/partnerek, które codziennie zaczynają (męski) dzień od sprawienia oralnej przyjemności swojemu mężczyźnie/mężowi/partnerowi A jak to u Was wygląda? codziennie?????????? nie ma nic gorszego jak przejście w rutyne:rolleyes: Edytowane 17 Stycznia 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tatarak - a może by tak żony się nauczyły przepraszać mężów? Bo to się baaaaardzo rzadko zdarza - a przynajmniej tak wynika z dyskusji ze znajomymi facetami Musimy zapytać monsanbię, czy przeprosiła K za rozbicie na nim laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 na pewno są jakieś badania dowodzące, że mąż zawsze ma za co przeprosić żonę począwszy od tego, że w ogóle się odważył ożenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monsanbia - rozbiłaś na małżonku laptopa?! biedny laptop co my się mamy uczyć przepraszać. my to doskonale umiemy. po prostu rzadko kiedy wam się należą przeprosiny oglądasz Dextera? tam (seria 1) sobie faceci ciągle radzą w przypadku kłopotów w związku: przeproś ją. nieważne, co się stało. i tak w końcu będziesz musiał przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Myszonik: Czy panowie codziennie budzą swe żony w równie przyjemny sposób? albo chociaż bukietami róż?! jasne, że nie:no: - po tygodniu byłoby juz to nudne i monotonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 bo kobieta o poranku rzadko kiedy ma dobry humor i ma ochotę na cokolwiek to zależy chyba od typu - czy jest jak sowa czy jak kura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jaka kura, jaka kura - przeciwieństwem sowy to skowronek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jaka kura, jaka kura - przeciwieństwem sowy to skowronek jest po tak przyjemnej pobudce to każda kobieta powinna być jak skowronek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no chyba, że jest kurą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Laptopa przeprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 na pewno są jakieś badania dowodzące, że mąż zawsze ma za co przeprosić żonę I te badania na pewno zostały przeprowadzone przez amerykańskich badaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts