adk 17.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kuchni z Ikei nie mam, ale ma ją moja kuzynka - zachwala pod niebiosa . I fronty i "wnętrze" i serwis. Po 3 latach coś się jej zepsuło i okazało się, że kuchnia miała iluś-letnią gwarancję i naprawili jakiś dosyć drogi element jako w gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gorzej że o ile dolne szafki mają otwieranie ok, o tyle dolne mają uchwyt w szafce wyprofilowany odwrotnie i przy otwieraniu górnej szafki, wyłamuję sobie palce Ewentualnie możnaby trochę odciągać szafkę i potem dać jej 'chlapnąć', ale nie o to chodzi przecież. Salik możesz wytłumaczyć mi te wpis bo nie rozumniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madelaine. fronty solar były świetne. Gdy je w PL wycofali obraziłam się na ikeę na jakiś czas, o! Co do salika, to nie ma za co przepraszać, no jeszcze nie ma .. Chyba , że te kwiaty to z innej okazji mają byc, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Były świetne, ale prawie nikt ich nie kupował. A jak jest przy modelu arsta rozwiązana kwestia uchwytów w wysokich cargo? cały bok nafrezowany czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 adk - szukałem zdjęcia, żeby Ci to pokazać ale nie mogę znaleźć Chodzi o to że fronty do górnych szafek są tak wyprofilowane że otwierając szafkę i trzymając ją w czasie otwierania, wyłamuję sobie palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Chyba rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Salik, adk, to coś takiego:http://images38.fotosik.pl/177/fa51d085511725fbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Musimy zapytać monsanbię, czy przeprosiła K za rozbicie na nim laptopa Jak mąż Monsanbię zdenerwował to on powinien przeprosić że laptop został rozbity Ale tu u Was ciekawie a ja nie miałam wieczorem internetu. Szafki z Ikei jak fronty pasują ,rozmiary i kolory to nie mam nic przeciwko,ja sama kuchni Ikei nie mam ,nowi sąsiedzi biorą z ikei podobno ich 3 kuchnia, Salik pierwsze co robię po obudzeniu to...laptop i forum murator,z reguły i tak budzę się jak mąż w pracy ,bo jestem na forum do 3 nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak mąż Monsanbię zdenerwował to on powinien przeprosić że laptop został rozbity Ale tu u Was ciekawie a ja nie miałam wieczorem internetu. Salik pierwsze co robię po obudzeniu to...laptop i forum murator,z reguły i tak budzę się jak mąż w pracy ,bo jestem na forum do 3 nad ranem. widzisz salik - mąż Barbary74 raczej nie ma co marzyć na pobudki o jakich pisałeś:D:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak mąż Monsanbię zdenerwował to on powinien przeprosić że laptop został rozbity Ooooo to to to I tak też*było (Salik wie, bo sam czytał jak mi mąż po winko pojechał w ramach przeprosin ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak się tak Was czyta, to nie dziwi że ostatnio na infolinię dla ofiar przemocy w rodzinie, dzwonią głównie mężczyźni Basia - my tu też do 3 nad ranem, a potem trzeba wstać o 5:30 Acz są i tacy co wstają w porze kiedy normalni ludzie wracają z pracy (nie będę pokazywał palcami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Acz są i tacy co wstają w porze kiedy normalni ludzie wracają z pracy (nie będę pokazywał palcami ) no no! Mój spróbowałby zadzwonić na telefon zwierzeń (Zaraz na stole wyląduje rosołek z domowym (moim) makaronem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Heh - najpierw przeczytałem że zaraz na K wyląduje rosołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no no! Mój spróbowałby zadzwonić na telefon zwierzeń (Zaraz na stole wyląduje rosołek z domowym (moim) makaronem ) a to zupka z serii tych zza słonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 proszę, jakie tu ciekawe historie się dzieją. Salik, jeśli temat tak Ciebie interesuje, to przygotuj może taką internetową ankietę (są do tego specjalne narzędzia w necie) i roześlij po użytkownikach forum/swoich współpracownikach/współpracowniczkach. Jest chyba też specjalny wątek na forum do przeprowadzania ankiet na forum co do Ikea - do wnęki kupiłam właśnie Arstę. Otwierałam tez szafki i nie wyłamałam sobie rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a to zupka z serii tych zza słonych? u mnie raczej nie (ja prawie nie solę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 E tam ankiety Ot tak luźno temat zarzuciłem, bo jakaś straszna cisza panowała Co do frontów - może zależy jakie masz palce. Serio - żona nie ma problemu, ale mi przy otwieraniu palce zostają w uchwycie (bo inaczej nie można), wykręcając się z ręką Chyba że tak jak pisałem - pociągniesz lekko szafkę i się otworzy siłą rozpędu, ale nie o to przecież chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 widzisz salik - mąż Barbary74 raczej nie ma co marzyć na pobudki o jakich pisałeś:D:rotfl: a tak bardzo to mężczyźni lubią? ...zapomniałam powiedzieć że laptopa podaje mi z dżojstickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a tak bardzo to mężczyźni lubią? salik na pewno skoro chciałby CO DZIEN NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tatarak - ale chodzi Ci o funkcjonalność, korpusy, fronty czy całość? No bo w sumie korpus jak korpus, z frontami mi też się średnio podoba (patrz uchwyty i otwieranie), ale jednak za taką cenę jest to bardzo porządna jakość. Ja mam abstrakta i nie mam uchwytów z Ikea. Oddałam fronty do podfrezowania stolarzowi i zamontował mi uchwyty jakie sobie upatrzyłam zanim zdecydowałam się na szwedzką kuchnię. Sprzętów też nie mam od nich i wszystko się dało ładnie ułożyć, tak więc wszystko dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts