Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gorzej że o ile dolne szafki mają otwieranie ok, o tyle dolne mają uchwyt w szafce wyprofilowany odwrotnie i przy otwieraniu górnej szafki, wyłamuję sobie palce :(

Ewentualnie możnaby trochę odciągać szafkę i potem dać jej 'chlapnąć', ale nie o to chodzi przecież.

Salik możesz wytłumaczyć mi te wpis bo nie rozumniem.

Musimy zapytać monsanbię, czy przeprosiła K za rozbicie na nim laptopa ;)

Jak mąż Monsanbię zdenerwował to on powinien przeprosić że laptop został rozbity :)

Ale tu u Was ciekawie a ja nie miałam wieczorem internetu.

Szafki z Ikei jak fronty pasują ,rozmiary i kolory to nie mam nic przeciwko,ja sama kuchni Ikei nie mam ,nowi sąsiedzi biorą z ikei podobno ich 3 kuchnia,

Salik pierwsze co robię po obudzeniu to...laptop i forum murator,z reguły i tak budzę się jak mąż w pracy ,bo jestem na forum do 3 nad ranem. :)

Jak mąż Monsanbię zdenerwował to on powinien przeprosić że laptop został rozbity :)

Ale tu u Was ciekawie a ja nie miałam wieczorem internetu.

Salik pierwsze co robię po obudzeniu to...laptop i forum murator,z reguły i tak budzę się jak mąż w pracy ,bo jestem na forum do 3 nad ranem. :)

widzisz salik - mąż Barbary74 raczej nie ma co marzyć na pobudki o jakich pisałeś:D:D:rotfl:

Jak się tak Was czyta, to nie dziwi że ostatnio na infolinię dla ofiar przemocy w rodzinie, dzwonią głównie mężczyźni :)

Basia - my tu też do 3 nad ranem, a potem trzeba wstać o 5:30 ;)

Acz są i tacy co wstają w porze kiedy normalni ludzie wracają z pracy (nie będę pokazywał palcami ;) )

proszę, jakie tu ciekawe historie się dzieją.

Salik, jeśli temat tak Ciebie interesuje, to przygotuj może taką internetową ankietę (są do tego specjalne narzędzia w necie) i roześlij po użytkownikach forum/swoich współpracownikach/współpracowniczkach. Jest chyba też specjalny wątek na forum do przeprowadzania ankiet na forum ;)

co do Ikea - do wnęki kupiłam właśnie Arstę. Otwierałam tez szafki i nie wyłamałam sobie rąk.

E tam ankiety ;)

Ot tak luźno temat zarzuciłem, bo jakaś straszna cisza panowała :p

Co do frontów - może zależy jakie masz palce.

Serio - żona nie ma problemu, ale mi przy otwieraniu palce zostają w uchwycie (bo inaczej nie można), wykręcając się z ręką :(

Chyba że tak jak pisałem - pociągniesz lekko szafkę i się otworzy siłą rozpędu, ale nie o to przecież chodzi...

Tatarak - ale chodzi Ci o funkcjonalność, korpusy, fronty czy całość?

No bo w sumie korpus jak korpus, z frontami mi też się średnio podoba (patrz uchwyty i otwieranie), ale jednak za taką cenę jest to bardzo porządna jakość.

Ja mam abstrakta i nie mam uchwytów z Ikea. Oddałam fronty do podfrezowania stolarzowi i zamontował mi uchwyty jakie sobie upatrzyłam zanim zdecydowałam się na szwedzką kuchnię.

Sprzętów też nie mam od nich i wszystko się dało ładnie ułożyć, tak więc wszystko dla ludzi ;)