salik 20.01.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wywiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Salik,masz już wycene na malowanie domu Parą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 pewnie w takiej kwocie, że zaniemówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Nie, nie robiliśmy jeszcze żadnej wyceny na farby.Może w przyszłym tygodniu się coś uda, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a co u Was w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.01.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Vadiol praktycznie skończył rzeczy około-kaflowe.Na teraz zostało jeszcze fugowanie ścian w kotłowni i jakieś inne drobne prace.Fugowanie podłóg i schody będziemy robili jakoś przed przeprowadzką. Elektryk skończył też już właściwie montaż mechanizmów, zostały jeszcze tylko podwójne schodowe i elementy BLC.Sufity na dole też już prawie skończone.Następne etapy to wybór kuchni (stolarze/Ikea/coś innego) i rozeznanie farbowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 28.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Odnośnie farb to ja jestem baaardzo zadowolona z Tikurilli. I cenowo (cena nie zwala z nóg) i jakościowo. Kolory można wybrać naprawdę super i wychodzą dokładnie takie same jak na próbniku. Wydajność też jest na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Salik gdzie Ty się budujesz ze Lekaro u Ciebie odbiera. Oni są z mojej okolicy! Sprzątania w taka pogodę nie zazdroszczę. I o co tu chodzi????? Coś się stało? Jutro niestety zaczyna się dla mnie pewien smutny (ale też dający nowe perspektywy) etap życia i mogę mieć tylko nadzieję że minie on szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 adk - Lekaro faktycznie ma siedzibę niedaleko Ciebie, ale kiedyś zobaczyliśmy u kogoś w okolicy ich kontener i się okazało że tu bez problemu podstawiają. Do tego na 7 dni i z najniższą ceną A ostatnią część wpisu sponsoruje literka R jak rozłąka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wspieram duchowo zatem literkę R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Się dowiedziałam gdzie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Okolice Kampinosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a to R długo ma potrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 O rzesz Ty! To już jutro?Życzę szybkiego przebrnięcia przez eR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 O rzesz Ty! To już jutro? Życzę szybkiego przebrnięcia przez eR widać bardziej w temacie jesteś jak My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Okolice Kampinosu To strrrrasznie daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a czemu w zasadzie nie robicie teraz fug? Pamiętam, że była taka dyskusja. Jakie prace jeszcze macie u siebie? Jak macie skończone kafle, to wklejcie coś Nie bądźcie tacy długie to R i daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.01.2012 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Spirea - stanęło na tym że bezpieczniej położyć fugi później, bo nic ich nie zabrudzi/zniszczy, w trakcie prac wykończeniowych (malowanie, jeszcze są do zrobienia resztki przy sufitach kg na parterze itp) Kafle mamy już skończone, ale nie jest tak ładnie jak u Ciebie, bo nie były w sumie myte ani nic. A teraz część w ogóle przykryta folią i tekturą. R półroczne, nie tak daleko ale też nie za blisko (odległość samolotowa). adk - e tam daleko. Czasami bywamy w Twojej okolicy (przejazdem na Garwolin) i wcale nie jest tak daleko Monia - już, już. Także nie wiem kiedy podjedziemy w odwiedziny - może coś się uda w któryś weekend Edytowane 31 Stycznia 2012 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 31.01.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Salik, myślałam wczoraj o Tobie. I Sheenaz. Powodzenia dla Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.01.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Madeleine - i wzajemnie! Jak tam Twoja walka z laktacją? Ja sobie właśnie przypominam 'lotniskowe życie' - tak mi się marzy że może w końcu podstawią samolot do rękawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts