Spirea 31.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja nie myłam kafli, wykończeniowiec chyba o nie zadbał.To faktycznie smutne z tym wyjazdem. Życzę, aby szybko minęło i skutecznie otworzyło nowe perspektywy. A za Sheenaz trzymam kciuki, bo zostaje sama z/na tym wszystkim. Madeleine, a Ty już pojechałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Salik, myślałam wczoraj o Tobie. I Sheenaz. Powodzenia dla Was wszystkich! A Ty z tej delegacji do nas forumujesz? jak Ci? Salik, Sheenaz - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 O rety - współczuję rozłąki na tak długo, ale życzę żeby w zamian przyniosła też coś na literkę R - rozwój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim Dam radę, zawsze dawałam w takich sytuacjach Choć fakt, że pierwszy raz mam na głowie dodatkowo budowę, ale to tylko parę miesięcy. Poza tym salik będzie regularnie sie w domu pojawiał, więc tak cały czas sama to nie będę. Madelaine, przytulam, bo Tobie jest zapewne dużo trudniej niż mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.01.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Spirea, Wrzucę zdjęcia, gdy karton gipsy bedą zagipsowane, bo na razie straszą zielone sciany w łazienkach. No może po za jedna łazienką, ale tam, za to po za mozaiką we wnęce prysznicowej nie ma co pokazać, bo reszta ścian bezkafelkowa. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Cześć drużyna! I co, fot przed wyjazdem żadnych nie będzie? Jakbyście potrzebowali męskiej pomocy kiedyś w tygodniu, to wiecie, uderzajcie (a z budową różnie bywa, czasem coś*wyskoczy ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Drużyna dziękuje monsanbi I ma nadzieję, że wszystjko da się ogarnąć beż angażowania dodatkowej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jest jakaś fota Feel good, niezłe niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja bym się zastanowił nad propozycją Monsanbii - całej druzyny nie oferuje, ale propozycja uzyczenia Trenera jest godna rozważenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 mozaika odważna - fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Sheenaz, super mozaika Pomysł z napisem mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 wojgoc, hmmm, 2 tygodnie bez męża dam radę. A gdy wpadnie to nadrobi wszystkie zaleglości na kolejne 2 tygodnie. Gdy trzeba to i po nocach będzie .. pracował Tatarak, mozaika na razie wygląda średnio, zbyt w zielony wpada. Mam nadzieję, że gdy dojdzie szara fuga, to zrobi się ciemniejsza. i bardziej szara. Napis jest pomarańczowy choć wyglada na czerwony. Ściany w większości bedą szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tatarak, mozaika na razie wygląda średnio, zbyt w zielony wpada. Mam nadzieję, że gdy dojdzie szara fuga, to zrobi się ciemniejsza. i bardziej szara. Napis jest pomarańczowy choć wyglada na czerwony. Ściany w większości bedą szare. na podstawie fotki w kompie to trudno wyrokować o kolorach - wiadomo ale chodzi mi o sam pomysł - fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 31.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Salik, na rękaw to chyba tam prędzej możesz liczyć Feel good rocks a jak u góry mozaika wygląda? pomarańczowy pasek dochodzi do samego końca? Ja od wczoraj poza domem. Byle do piątku... Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie o tyle lepiej, że wciągnę się w pracę i nie będę myślała za dużo. Na razie średnio mi idzie. Sheenaz, ciężko zgadywać, kto ma gorzej. Osobiście mam tylko nadzieję, że u mnie takie wyjazdy nie będą się powtarzały - nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 01.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Salik, i pewnie będziesz teraz zaglądać na Forum rzadziej?Bo każdą wolną chwilę z żoną na skajpaju spędzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Madeleine - a ile będzie radości, jak wrócisz trzymaj się tam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Bo każdą wolną chwilę z żoną na skajpaju spędzisz:) albo w ogóle, bo jeszcze dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 żebyśmy się nie zdziwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Rzadziej może nie zaglądam, bo teoretycznie ja czasu mam więcej (w przeciwieństwie do sheenaz), ale jakoś nie bardzo jest o czym pisać...Raz że na budowie teraz zastój, a dwa że jakoś tak nie bardzo chce mi się coś pisać ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 masz więcej czasu? to inaczej niż ja. Tylko nie pisz nic w stylu: "a nie mówiłem" No ale praca od 8 do 21 - fakt, że z jedzeniem pomiędzy - mało zostawia czasu na cokolwiek. Pozdrowienia z drugiej strony gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts