Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki wszystkim :) Dam radę, zawsze dawałam w takich sytuacjach :)

Choć fakt, że pierwszy raz mam na głowie dodatkowo budowę, ale to tylko parę miesięcy. Poza tym salik będzie regularnie sie w domu pojawiał, więc tak cały czas sama to nie będę.

Madelaine, przytulam, bo Tobie jest zapewne dużo trudniej niż mi.

Spirea, Wrzucę zdjęcia, gdy karton gipsy bedą zagipsowane, bo na razie straszą zielone sciany w łazienkach.

No może po za jedna łazienką, ale tam, za to po za mozaiką we wnęce prysznicowej nie ma co pokazać, bo reszta ścian bezkafelkowa.

szara-mozaika kopia.jpg

Edytowane przez sheenaz

wojgoc, hmmm, 2 tygodnie bez męża dam radę. A gdy wpadnie to nadrobi wszystkie zaleglości na kolejne 2 tygodnie. Gdy trzeba to i po nocach będzie .. pracował :)

Tatarak, mozaika na razie wygląda średnio, zbyt w zielony wpada. Mam nadzieję, że gdy dojdzie szara fuga, to zrobi się ciemniejsza. i bardziej szara.

Napis jest pomarańczowy choć wyglada na czerwony.

Ściany w większości bedą szare.

Tatarak, mozaika na razie wygląda średnio, zbyt w zielony wpada. Mam nadzieję, że gdy dojdzie szara fuga, to zrobi się ciemniejsza. i bardziej szara.

Napis jest pomarańczowy choć wyglada na czerwony.

Ściany w większości bedą szare.

na podstawie fotki w kompie to trudno wyrokować o kolorach - wiadomo :) ale chodzi mi o sam pomysł - fajny!

Salik, na rękaw to chyba tam prędzej możesz liczyć ;)

Feel good rocks :D a jak u góry mozaika wygląda? pomarańczowy pasek dochodzi do samego końca?

Ja od wczoraj poza domem. Byle do piątku... Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie o tyle lepiej, że wciągnę się w pracę i nie będę myślała za dużo. Na razie średnio mi idzie.

Sheenaz, ciężko zgadywać, kto ma gorzej. Osobiście mam tylko nadzieję, że u mnie takie wyjazdy nie będą się powtarzały - nie na moje nerwy.