salik 01.02.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No to u mnie normalne 8-9h pracy, a potem fajrant. Zamierzasz walczyć o tytuł pracownika miesiąca? Wczoraj gdzieś tam przelatywałem w Twoich okolicach, ale chmur pełno, a lądowanie było przy widoczności 50m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Salik, jaką masz pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.02.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wczoraj było około zera, ale dzisiaj już zima częściowo dotarła. W piątek podobno ma być jakieś -10 czy coś. No i wiać zaczęło tak że się nie chce nosa z domu wyściubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No i wiać zaczęło tak że się nie chce nosa z domu wyściubić Czyli jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.02.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kto nie wychodzi ten nie wychodzi...Niektórzy większość dnia spędzają na świeżym powietrzu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.02.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Salik, gorzej - tutaj wszyscy tak :/ No ale w sumie tyle mam do roboty, oby do jutra! I też ciepło, powyżej zera, śniegu oczywiście brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.02.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Uuu - no to nieciekawie.Ale mam nadzieję że to tylko na delegacji takie siedzenie po nocach, a po powrocie do domu będziesz mniej lub bardziej pracowała normalną ilość godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 masz więcej czasu? to inaczej niż ja. Tylko nie pisz nic w stylu: "a nie mówiłem" No ale praca od 8 do 21 - fakt, że z jedzeniem pomiędzy - mało zostawia czasu na cokolwiek. Pozdrowienia z drugiej strony gór. Magda, a jak w domu? chyba lepiej, że masz teraz dużo pracy, to nie masz czasu na "głupie" rozterki. pozdrowienia z pierwszej strony gór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 pozdrowienia z pierwszej strony gór! a które góry masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Himalaje, rzecz jasna. Dziś już była mowa, żebym przyjechała znowu w poniedziałek na tydzień... byłam stanowcza, no bez przesady. Ale tak, zaczęłam dziś o 7:30 i siedzę w robocie i czekam na to, aż wszyscy skończą i pójdą jeść.Salik, raczej więcej niż mniej pracy, takie stanowisko. Ale mogę brać robotę do domu, więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Magda, ale dajesz radę? łapiesz już nową branżę? pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Sheenaz, co u Was? Prowadzicie prace, czy czekacie jak Salik wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 18.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Na razie mamy mały zastój na budowie.Przeprowadzkę planujemy w okolicach lipca/sierpnia i do tego terminy dopasowujemy resztą prac.W tej chwili z istotnych rzeczy musimy powoli zadecydować coś odnośnie kuchni (Ikea, czy stolarz a może mix), znaleźć wykonawcę kabin prysznicowych, barierek nad klatką schodową, drzwi szklanych i... wykończeniowców, czyli kogoś kto nam wykończy różne rzeczy i pomaluje ściany.No i wypadałoby w końcu zamówić drzwi zewnętrzne, bo będą nam niedługo potrzebne, a czas oczekiwania to ok. 6 tygodni.Poza tym na budowie nie będzie się działo za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.02.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Z wczorajszego spaceru nad jeziorem (było +8, za tło robiły Alpy ) http://sal.pl/pics/zurichsee.jpg Edytowane 20 Lutego 2012 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Źle tam nie masz To trochę roboty macie. I to niestety mocno decyzyjnej, organizacyjnej, wizualnej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Spirea - tak naprawdę jedyną niepewną sprawą wizualną jest kuchnia (i kotłownia).Ale sheenaz rozrysowała już kilka wariantów jednego i drugiego, więc jest z czego wybrać, tylko na razie brak nam motywacji do podejmowania decyzji.Szklarz jest za to jakby pilniejszy, ale tutaj też już mamy zebrane różne oferty i musimy po prostu którąś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Źle tam nie masz to samo miałam powiedzieć w tych ofertach szklarzy to duży macie rozstrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 20.02.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Tatarak. Bardzo duży. Za całą robotę od ok 12 do 22 tys. (2 kabiny, szyba, 3 pary drzwi, 5.5m balustrady). Spirea, Kuchni na razie nie ruszam, bo mnie stolarze zirytowali cenami. Ikea przynajmniej w części spełniłaby nasze oczekiwania - korpusy, ale znowuż z frontami nie jest różowo. Te frezowane są za bardzo matowe i przy najmniej w sklepie wydawały mi się brudno-białe. Na błyszczących (chyba Rubrik) widać rysy po przejechaniu paznokciem. Nie podobają mi się tez systemu narożne, a gdybym chciała coś innego tam wsadzić to pękają ekstra 2 tys. Kuchnię na razie odłożyłam, żeby się nie irytować, nie jest to priorytet. Dla rozrywki rysowałam kotłownię i choć myślałam, że plan jest z góry ustalony od początku, to się właśnie zawalił, bo okazało się, że pralka z suszarką na niej wchodzą w światło i tak już niewielkiego okna. W związku z tym pralkę z suszarką trzeba postawić obok siebie, co znowuż zabiera miejsce innym rzeczom, wiec o komforcie w kotłowni już tylko mogę pomarzyć Co do ścian to czytam, czytam i dalej nie wiem czy wydać te kilka tys. na gładzie czy jednak dać sobie spokój, a ta decyzja to aktualnie priorytet. Edytowane 20 Lutego 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 i bądź tu mądry - ogromny rozstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Sheenaz, pogadaj z KHB - jej mąż siedzi w branży szkła, to może Ci podpowie, czy którychś wykonawców lepiej od razu skreślić z listy albo o co dodatkowego podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts