Spirea 30.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 dach Salika jest na pewno w wątku, gdzie pokazuje się dachyhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?67295-Pokażcie-swoje-dachy!!!!!!!!&p=4455341&highlight=nibra#post4455341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.05.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 o, dzięki, przeoczyłam. Ciekawe, jak się dach prezentuje bez śniegu Salik, dasz się namówić na wklejenie zdjęć w wiosennej odsłonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.05.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Jasne, dzisiaj pójdę zrobić kilka zdjęć A jaki kolor chcesz kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 01.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam Sąsiedzie! Rozglądam się za ekipą od alarmów - spotykam się z firma Delta - S. Trojak polecaną na forum. Czy mogę wiedzieć z kim Ty rozmawiasz? Chciałbym porównać oferty. Będę też pewnie podpytywał o wykonawców różnych instalacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Delta super, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.05.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Jest jeszcze arm.pl, którego też poleca wiele osób Oferty właściwie identyczne, liczba rekomendacji takoż, więc sprawa się sprowadza do ceny (u nas wyszło ok. 20% mniej u Pana Roberta) azakrzew - czy to Wy się zaczęliście budować obok tego 'spooky house' (tak go nazywam) na sprzedaż? Bo dzisiaj przejeżdzając, z daleka widzieliśmy jakąś czerwoną konstrukcję mniej więcej postawioną do poziomu stropu Edytowane 1 Maja 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.05.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 OK - nie maja sloi, ale tez nie kazde drewno je ma. Dla mnie wygladaja jak merbau mazniety metalowa farba. Nie chcę się wdawać w dyskusję w wątku salika, ale jednak ja twierdzę że one na żywo drewna nie przypominają Ten merbau który pokazałaś ma słoje tam w lewym górnym rogu Widziałam już kilka podobnych "drapanych" gresów (nie tak oczywiście ładnych) i nie nazywają ich drewnopodobnymi. Niemniej jednak wracając do tematu fajnie że zarekomendowałaś domzbajki, bo przez chwilę były podejrzenia że to może być jakaś lewizna Ja już jestem w zasadzie zdecydowana na piombo lub argento. I jednak brałabym na całość (tj ok 70m2) Nie będę się bawić w robienie kuchni w ciemnym (grafitowym) a reszty w jasnym (białym). Zrobię wszystko w jasnym szarym. Mam nadzieję że będzie fajnie. A w ogóle to zauroczyła mnie dziś łazienka pelagii35 zrobiona w argento metalwoodzie (myślę czy nie wymienić moich opoczno metallic do dużej łazienki na casalgrande) ... szaleństwo (salik, sorry za prywatę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.05.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 monsanabiaśmiecę salikowi niemożebnie, ale nie mogę się powstrzymać... coś podobne gusta mamy, bo ja też mam i metalwooda (na podłogi) i metallica z opoczna do małej toalety wybranego:) Ale metallica już raczej nie zmienię. To tylko mała toaleta, a cena jest tak miła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.05.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ależ nie krępujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ależ nie krępujcie się Cześć salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 02.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ano to my zapraszam w każdej chwili Jest jeszcze arm.pl, którego też poleca wiele osób Oferty właściwie identyczne, liczba rekomendacji takoż, więc sprawa się sprowadza do ceny (u nas wyszło ok. 20% mniej u Pana Roberta) azakrzew - czy to Wy się zaczęliście budować obok tego 'spooky house' (tak go nazywam) na sprzedaż? Bo dzisiaj przejeżdzając, z daleka widzieliśmy jakąś czerwoną konstrukcję mniej więcej postawioną do poziomu stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.05.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ano to my zapraszam w każdej chwili My tam właściwie tylko w niedziele jesteśmy przejazdem (w drodze na basen), ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.05.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Madeleine - wrzuciłem kilka zdjęć dachu (niestety w zachodnim słońcu) pod http://sal.pl/dach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Salik, mamy bardzo podobny dach i dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.05.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Też mi odkrycie Ba - w jadalni też będziemy mieli kolorowe krzesła Przy okazji - nie ma ktoś może urla do zdjęć przejścia rury od kozy przez dach, gdzie rura jest np. w kolorze antracytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 fajnie że zarekomendowałaś domzbajki, bo przez chwilę były podejrzenia że to może być jakaś lewizna Nie sa zadna lewizna. Mam lazienke w Metalwood Platino w obecnym domu, ktore bylo kupione w innym sklepie (stacjonarnym) i kafle sa zupelnie te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.05.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Też mi odkrycie Ba - w jadalni też będziemy mieli kolorowe krzesła no proszę faktycznie jakiś czas temu wklejałeś fotki. Ale bierzecie jeden kolor czy różne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.05.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wczoraj właśnie byliśmy oglądać krzesła w Domotece.Plan jest taki żeby wziąć 6 krzeseł w 3 kolorach, czyli po 2 krzesła na każdy kolor.Kilka krzeseł odpadło, bo np. były tylko w 2 albo 3 kolorach (z tego np. jeden to biały, a drugi czarny).Te "Twoje" krzesła też chyba widzieliśmy - a przynajmniej podobne. Czy ktoś z Was planuje robić odpływ liniowy pod prysznicem (i wtedy prysznic bezbrodzikowy)?Z tego co na razie czytałem, odpływ liniowy wymaga ok. 13cm podłogi w której można umieścić syfon itp.Może ktoś się spotkał z konstrukcjami, które wymagają mniejszej grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.05.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 my mamy mieć liniowy, ale znowu - w instalacje nie wchodziłam głęboko. W ogóle instalacje są dla mnie wielką zagadką i mam z tym problem. Odpływ liniowy ma Rasia, może Jej zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.05.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja mam miec odplyw liniowy, na parterze wysokosc wszystkich warstw posadzek 17 cm, na gorze chyba ze 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts