Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jest jeszcze arm.pl, którego też poleca wiele osób :)

Oferty właściwie identyczne, liczba rekomendacji takoż, więc sprawa się sprowadza do ceny (u nas wyszło ok. 20% mniej u Pana Roberta)

azakrzew - czy to Wy się zaczęliście budować obok tego 'spooky house' (tak go nazywam) na sprzedaż?

Bo dzisiaj przejeżdzając, z daleka widzieliśmy jakąś czerwoną konstrukcję mniej więcej postawioną do poziomu stropu :)

Edytowane przez salik

OK - nie maja sloi, ale tez nie kazde drewno je ma.;) Dla mnie wygladaja jak merbau mazniety metalowa farba.

Nie chcę się wdawać w dyskusję w wątku salika, ale jednak ja twierdzę że one na żywo drewna nie przypominają :p

Ten merbau który pokazałaś ma słoje :p tam w lewym górnym rogu

Widziałam już kilka podobnych "drapanych" gresów (nie tak oczywiście ładnych) i nie nazywają ich drewnopodobnymi.

Niemniej jednak wracając do tematu fajnie że zarekomendowałaś domzbajki, bo przez chwilę były podejrzenia że to może być jakaś lewizna ;)

Ja już jestem w zasadzie zdecydowana na piombo lub argento. I jednak brałabym na całość (tj ok 70m2)

Nie będę się bawić w robienie kuchni w ciemnym (grafitowym) a reszty w jasnym (białym). Zrobię wszystko w jasnym szarym. Mam nadzieję że będzie fajnie. A w ogóle to zauroczyła mnie dziś łazienka pelagii35 zrobiona w argento metalwoodzie (myślę czy nie wymienić moich opoczno metallic do dużej łazienki na casalgrande) ... szaleństwo (salik, sorry za prywatę)

ano to my :-) zapraszam w każdej chwili

Jest jeszcze arm.pl, którego też poleca wiele osób :)

Oferty właściwie identyczne, liczba rekomendacji takoż, więc sprawa się sprowadza do ceny (u nas wyszło ok. 20% mniej u Pana Roberta)

azakrzew - czy to Wy się zaczęliście budować obok tego 'spooky house' (tak go nazywam) na sprzedaż?

Bo dzisiaj przejeżdzając, z daleka widzieliśmy jakąś czerwoną konstrukcję mniej więcej postawioną do poziomu stropu :)

Wczoraj właśnie byliśmy oglądać krzesła w Domotece.

Plan jest taki żeby wziąć 6 krzeseł w 3 kolorach, czyli po 2 krzesła na każdy kolor.

Kilka krzeseł odpadło, bo np. były tylko w 2 albo 3 kolorach (z tego np. jeden to biały, a drugi czarny).

Te "Twoje" krzesła też chyba widzieliśmy - a przynajmniej podobne.

Czy ktoś z Was planuje robić odpływ liniowy pod prysznicem (i wtedy prysznic bezbrodzikowy)?

Z tego co na razie czytałem, odpływ liniowy wymaga ok. 13cm podłogi w której można umieścić syfon itp.

Może ktoś się spotkał z konstrukcjami, które wymagają mniejszej grubości?